Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Hiç oyle şeylere hevesim yok ya bende bunda kilolu hamile kaldim ama ilkinde zayiftim onda da heveslenmedim hiç 1 yas dogum gunu cekimi yaptirmistim ama
ben de ilkinde daha zayiftim. Mevsim de yazdi cok guzel bir dis cekim yaptirmistim. Simdi de gorunce begeniyorum ama ozguvenim daha dusuk galiba.

Kızlar bel ağrısına sıcak havlu koymanın bir sakıncası var mı inanılmaz bi bel ağrım var sizler ne yapıyorsunuz ağrı olunca

Kizlar selam. İcinizde hamile cekimi yaptiran / yaptiracak olan var mi? İnstadan bakinca cok guzel gorunuyor ama ben kilolu hamile kaldim, hamilelikte fazla kilo almasam da panda gibiyim çirkin çıkarım diye korkuyorum.
Ben aralık başında 35-36. Hafta gibi yaptırmayı düşünüyorum. Fotoğrafçı arkadaşım beni olabildiğince zayıflatmasını isteyeceğim.

Kızlar omega 3 takviye kullanıyor musınuz? 3. aydan sonra başladım ama bir şişe anca bitirdim yutamıyorum. 7. aydan beride reflü başladı yemekle beraberde yutsam ağzıma geri geliyor iyice tiksindim kırmızı et balıkda çok tüketemiyorum bugun ocean ın limonlu olanını aldım meyveyle karışık yuttum yine geri geldi başka şekilde kullanan var mı bunu ya

Ben de kullanamadım. Demiri bile bir ara kullanamadığım için bırakmıştım 1 aydır yeni başladım denebilir. Ne içsem geri geliyor benim genel olarak ilac vitamin vs.

Bende Ocean aldım ama bi kaç tane tek kullanabildim. Gündüz kullanmam imkansız hep ağzıma geliyor balık yemişim gibi midemi bulandırıyor, bende gece yatmadan alıyorum

Benim multivitaminin içinde var ayrıca kullanmıyorum, o bile çok kötü kokuyor o yüzden yatarken yutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…