Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz Lavanta kesesi yaptık. Keseleri annem yaptı ben içlerini doldurup fiyonk işini hallettim.Kızlar , bebek hediyeliği ne yaptırınız. Bı turlu karar veremiyorum
Oyy masallahh boyu uzun olacak canım herhalde nstye bu ayda bakiyorlarmiKızlar bugün Bizimde kontrolümüz vardı. çok şükür her şey yolunda , nst ye de girdim orada da sancı falan çıkmadı. Yüzünü göremedik ama küçük beyin plesenta kapatmıştı. 44,8 cm ve 1930 gr olmuş. 31+2 yiz bugün.
Aynen boylu olacak bizimki e anası da babası da uzunOyy masallahh boyu uzun olacak canım herhalde nstye bu ayda bakiyorlarmi
Evet hic aklımda yoktu bende alayım kullanmıştım oğlumdaArkadaşlar human still tea diye bir çay önerdiler süt artırır diye daha önce kullanan oldu mu?
Ben kolonya yaptım pembe renk elmassüs diye bir sayfadan ne istersem sipariş verdim her sey var hemde istedigim gibi olduKızlar , bebek hediyeliği ne yaptırınız. Bı turlu karar veremiyorum
Kontrol altındasınız en azından inşallah bikaç hafta daha dayanırBen ve bebek iyi ama pazartesiye kadar uzadı şuanlıl benim taburculuk hali hatta belki dahada uzayanilirmiş
Çünkü bugun hastanede verdikleri ilacı kesince bi anda nstde sancı cıktı yuksek bi sancıydı ama ben ekstra biley hissetmedim
Düzensiz oluyo şuan sancım ilaç kesincede ama çok sert olunca doktor salmadı
Bugunkü kontrolde rahım ağzım 19 dan 25 e çıkmış çok şükür bakalım inşallah pazartesi evde tedaviye dönebilirim
Maşallah 2 kiloları göreceğiz artık çok şükr büyüdülerKızlar bugün Bizimde kontrolümüz vardı. çok şükür her şey yolunda , nst ye de girdim orada da sancı falan çıkmadı. Yüzünü göremedik ama küçük beyin plesenta kapatmıştı. 44,8 cm ve 1930 gr olmuş. 31+2 yiz bugün.
Canım ben uzunca bir süredir iMom kullanıyorum. Akşamları al dedi doktorum öyle yapıyorum midesel anlamda bir sorun yaşamadım bi doktoruna danış istersenKızlar omega 3 takviye kullanıyor musınuz? 3. aydan sonra başladım ama bir şişe anca bitirdim yutamıyorum. 7. aydan beride reflü başladı yemekle beraberde yutsam ağzıma geri geliyor iyice tiksindim kırmızı et balıkda çok tüketemiyorum bugun ocean ın limonlu olanını aldım meyveyle karışık yuttum yine geri geldi başka şekilde kullanan var mı bunu ya
Oyyy maşallah tosuncuk geliyo deseneeeKızlar bugün Bizimde kontrolümüz vardı. çok şükür her şey yolunda , nst ye de girdim orada da sancı falan çıkmadı. Yüzünü göremedik ama küçük beyin plesenta kapatmıştı. 44,8 cm ve 1930 gr olmuş. 31+2 yiz bugün.
Çok şükür ya bir kaç ay önce neler konuluyorduk nerelere geldikMaşallah 2 kiloları göreceğiz artık çok şükr büyüdüler
Ya bana çokta tosun gelmiyor nedense boyuna göre kilosu normalmiş gibi , doktorda önceden tombiş falan diyordu artık demiyorOyyy maşallah tosuncuk geliyo deseneee