Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    207
Kızlar , bebek hediyeliği ne yaptırınız. Bı turlu karar veremiyorum
Biz Lavanta kesesi yaptık. Keseleri annem yaptı ben içlerini doldurup fiyonk işini hallettim.
C9207C43-35D4-468B-9C09-CF5C1F6F4826.jpeg

Kızlar bugün Bizimde kontrolümüz vardı. çok şükür her şey yolunda , nst ye de girdim orada da sancı falan çıkmadı. Yüzünü göremedik ama küçük beyin plesenta kapatmıştı. 44,8 cm ve 1930 gr olmuş. 31+2 yiz bugün.
Oyy masallahh boyu uzun olacak canım herhalde☺️☺️☺️☺️ nstye bu ayda bakiyorlarmi

Ben ve bebek iyi ama pazartesiye kadar uzadı şuanlıl benim taburculuk hali hatta belki dahada uzayanilirmiş
Çünkü bugun hastanede verdikleri ilacı kesince bi anda nstde sancı cıktı yuksek bi sancıydı ama ben ekstra biley hissetmedim
Düzensiz oluyo şuan sancım ilaç kesincede ama çok sert olunca doktor salmadı

Bugunkü kontrolde rahım ağzım 19 dan 25 e çıkmış çok şükür bakalım inşallah pazartesi evde tedaviye dönebilirim 🙏🏼
Kontrol altındasınız en azından inşallah bikaç hafta daha dayanır 💐

Kızlar bugün Bizimde kontrolümüz vardı. çok şükür her şey yolunda , nst ye de girdim orada da sancı falan çıkmadı. Yüzünü göremedik ama küçük beyin plesenta kapatmıştı. 44,8 cm ve 1930 gr olmuş. 31+2 yiz bugün.
Maşallah 2 kiloları göreceğiz artık çok şükr büyüdüler 🐣

Kızlar omega 3 takviye kullanıyor musınuz? 3. aydan sonra başladım ama bir şişe anca bitirdim yutamıyorum. 7. aydan beride reflü başladı yemekle beraberde yutsam ağzıma geri geliyor iyice tiksindim kırmızı et balıkda çok tüketemiyorum🥺 bugun ocean ın limonlu olanını aldım meyveyle karışık yuttum yine geri geldi başka şekilde kullanan var mı bunu ya😒
Canım ben uzunca bir süredir iMom kullanıyorum. Akşamları al dedi doktorum öyle yapıyorum midesel anlamda bir sorun yaşamadım bi doktoruna danış istersen
Oyyy maşallah tosuncuk geliyo deseneee 🥰

Bende hiç heveslenmedim ilkinde de şimdi de.oglumda pandemiydi zaten.ama doğum günlerini yaptım süslemelerle çekimlerle
Ay kimisi ya binkere oluyor diye dusunuyor evet o düşünce de doğru ama bana boş geliyor niyeyse ya🤣
Kızlar omega 3 takviye kullanıyor musınuz? 3. aydan sonra başladım ama bir şişe anca bitirdim yutamıyorum. 7. aydan beride reflü başladı yemekle beraberde yutsam ağzıma geri geliyor iyice tiksindim kırmızı et balıkda çok tüketemiyorum🥺 bugun ocean ın limonlu olanını aldım meyveyle karışık yuttum yine geri geldi başka şekilde kullanan var mı bunu ya😒
Multivitaminin icinde var diye ekstra kullanmiyorum ama kapsül olan marincap marka var ondan kullanabilirsin icerigi temiz
Ben de ekstra masraf olan hiçbir şeye heveslenmedim😁 onlara ayıracağım parayla çeyrek altın alıp oğluma koyuyorum, ilerde birikimi olur diye inşallah
Bence çok mantikli bana boş geliyor hatta insanlar sosyal medya icin yapiyor cogu seyi cinsiyet partisi o bu müsriflik ya onu da gectim ay ben üşenirim🤣🤣🤣
Arkadaşlar human still tea diye bir çay önerdiler süt artırır diye daha önce kullanan oldu mu?
Ya evet cok guzel sut yapiyor ama piyasada yok e bebeklerde olurdu yok malesef nette de 1 kutusu 500 tl gereksiz lactamil alcam ben
Kızlar , bebek hediyeliği ne yaptırınız. Bı turlu karar veremiyorum
Hic bişey🤣 ilk bebegimde pandemi kurallari kalkmadigi icin hastaneye kimse gelemedi eve gelene de vermelil yaptirmadim cunku bebemin adi yoktu bu da ayni 🤣 bi cikolata alirim isimsiz zaten hastane şerbet falan koyuyo odaya 🤣

Sabah gözümu acmamla miğde yanmam başlıyor yeme içmi pek değiştirmedim oyuzden her türlü yanıyor diye 😂

Ay kimisi ya binkere oluyor diye dusunuyor evet o düşünce de doğru ama bana boş geliyor niyeyse ya🤣

Multivitaminin icinde var diye ekstra kullanmiyorum ama kapsül olan marincap marka var ondan kullanabilirsin icerigi temiz

Bence çok mantikli bana boş geliyor hatta insanlar sosyal medya icin yapiyor cogu seyi cinsiyet partisi o bu müsriflik ya onu da gectim ay ben üşenirim🤣🤣🤣

Ya evet cok guzel sut yapiyor ama piyasada yok e bebeklerde olurdu yok malesef nette de 1 kutusu 500 tl gereksiz lactamil alcam ben

Hic bişey🤣 ilk bebegimde pandemi kurallari kalkmadigi icin hastaneye kimse gelemedi eve gelene de vermelil yaptirmadim cunku bebemin adi yoktu bu da ayni 🤣 bi cikolata alirim isimsiz zaten hastane şerbet falan koyuyo odaya 🤣
Ya bana da musriflik geliyor cinsiyet partisi fln.mesela bnm marka takıntım da yok.marka takıntısı da musriflik geliyor.tabi bunlar bnm düşüncem.

Kızlar bu arada bebek içine zıbın oluyor oluyor ya benim onda 3 ay yazıyor 6 tane almıştım Kisa kol onlar yenidoğana olurmu ebebekte baktiklarim aşırı küçüktü bir kadın yenidoğan alma çok küçük demişti. Yenidoğan almam gerekirmi genede 🤔kv önü bağlamalı ipli olandan almış ondan da var

Çok şükür ya bir kaç ay önce neler konuluyorduk nerelere geldik 😍

Ya bana çokta tosun gelmiyor nedense 😂 boyuna göre kilosu normalmiş gibi , doktorda önceden tombiş falan diyordu artık demiyor 🤷🏼‍♀️
Ben de bu hafta gittim nst ye baglamadilar şikayetin olmazsa 1 ay sonra gel dedi 😂ozaman gidince baglicak belkide özele gittim ilk defa bu arada☺️

Çok şükür ya bir kaç ay önce neler konuluyorduk nerelere geldik 😍

Ya bana çokta tosun gelmiyor nedense 😂 boyuna göre kilosu normalmiş gibi , doktorda önceden tombiş falan diyordu artık demiyor 🤷🏼‍♀️
Ahh bide benim görünce bu bebek erkek mi .kızlı.eminmisin dedi erkeğe benzetti çok moralim bozulmuştu 😂

Ben de bu hafta gittim nst ye baglamadilar şikayetin olmazsa 1 ay sonra gel dedi 😂ozaman gidince baglicak belkide özele gittim ilk defa bu arada☺️
E 1 ay sonra 36. Haftaya gelecek neredeyse 😅 bizim kontroller 2 haftada 1 artık hatta haftada 1 e düşecekmiş daha sonra 🤷🏼‍♀️ dediğin gibi bir sonraki gittiğinde bakar muhtemelen. Nasıl geçti özelde ki ilk deneyimin ?
Ahh bide benim görünce bu bebek erkek mi .kızlı.eminmisin dedi erkeğe benzetti çok moralim bozulmuştu 😂
Ay boşver ya o kendine baksın 😂😂 ne anlamış acaba ultrason resminden 🤦🏼‍♀️

Beni 32. haftada olduğum için üniversitede Nst'ye aldılar. Ama Nst çok sıkıcı bir şeymiş. Gece acile gittiğim gün ilk Nst'ye bu kaydı dediler ve bir kez daha çektiler. 30 dakika sürdü. Sabah üniversitede rutin kontrolüm vardı onda da bundan sonra Nst'ye gireceksin dediler. Şeker testi nedeniyle de 1 hafta sonra gel dediler galiba. Ama 2 haftada bir gelinmesi gereken döneme girdik diye biliyorum. Bir ay çok uzun bir süre bence. Siz en geç 3 hafta içinde bir daha gidin.

X