Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Kızlar , bebek hediyeliği ne yaptırınız. Bı turlu karar veremiyorum
Biz Lavanta kesesi yaptık. Keseleri annem yaptı ben içlerini doldurup fiyonk işini hallettim.
C9207C43-35D4-468B-9C09-CF5C1F6F4826.jpeg

Kızlar bugün Bizimde kontrolümüz vardı. çok şükür her şey yolunda , nst ye de girdim orada da sancı falan çıkmadı. Yüzünü göremedik ama küçük beyin plesenta kapatmıştı. 44,8 cm ve 1930 gr olmuş. 31+2 yiz bugün.
Oyy masallahh boyu uzun olacak canım herhalde☺️☺️☺️☺️ nstye bu ayda bakiyorlarmi

Ben ve bebek iyi ama pazartesiye kadar uzadı şuanlıl benim taburculuk hali hatta belki dahada uzayanilirmiş
Çünkü bugun hastanede verdikleri ilacı kesince bi anda nstde sancı cıktı yuksek bi sancıydı ama ben ekstra biley hissetmedim
Düzensiz oluyo şuan sancım ilaç kesincede ama çok sert olunca doktor salmadı

Bugunkü kontrolde rahım ağzım 19 dan 25 e çıkmış çok şükür bakalım inşallah pazartesi evde tedaviye dönebilirim 🙏🏼
Kontrol altındasınız en azından inşallah bikaç hafta daha dayanır 💐

Kızlar bugün Bizimde kontrolümüz vardı. çok şükür her şey yolunda , nst ye de girdim orada da sancı falan çıkmadı. Yüzünü göremedik ama küçük beyin plesenta kapatmıştı. 44,8 cm ve 1930 gr olmuş. 31+2 yiz bugün.
Maşallah 2 kiloları göreceğiz artık çok şükr büyüdüler 🐣

Kızlar omega 3 takviye kullanıyor musınuz? 3. aydan sonra başladım ama bir şişe anca bitirdim yutamıyorum. 7. aydan beride reflü başladı yemekle beraberde yutsam ağzıma geri geliyor iyice tiksindim kırmızı et balıkda çok tüketemiyorum🥺 bugun ocean ın limonlu olanını aldım meyveyle karışık yuttum yine geri geldi başka şekilde kullanan var mı bunu ya😒
Canım ben uzunca bir süredir iMom kullanıyorum. Akşamları al dedi doktorum öyle yapıyorum midesel anlamda bir sorun yaşamadım bi doktoruna danış istersen
Oyyy maşallah tosuncuk geliyo deseneee 🥰

X