• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
Kızlar benim sütüm aşırı yağlı . Geçen büyüklerle oturuyorduk yağlı süt çok gaz yapar çocukta yağlı mı sütün diye sordular . Yağlı süt gaz yapar mı ya ?
Yağlı olduğunu nasıl anlıyorsunuz acaba? Bebişin kilosundan falan mi. Benim bebis bu ay çok az kilo almış da resmen bunun derdine düştüm sütüm mu yağlı değil diye

Yağlı olduğunu nasıl anlıyorsunuz acaba? Bebişin kilosundan falan mi. Benim bebis bu ay çok az kilo almış da resmen bunun derdine düştüm sütüm mu yağlı değil diye
Ben geceleri sağıp veriyorum yani mesela bu gece sağdığımı yarın gece içiyor . Biberonda bekliyor sütüm . Üzeri kalın tabaka oluyor normal süt kaymağı gibi düşün .

Ben geceleri sağıp veriyorum yani mesela bu gece sağdığımı yarın gece içiyor . Biberonda bekliyor sütüm . Üzeri kalın tabaka oluyor normal süt kaymağı gibi düşün .
Ay bende deniyim bakim sağıp dolaba koyduğunuzda 1 gün beklemiş oluyor o zaman. Yağlı değilse ona göre beslenmek istiyorum artık, teşekkür ederim ♥️

Ben sütü artırmaya değil yağlandırmaya oynucam ya artık, saat başı acıkmamalı bi çocuk bence
Benimkide gündüzleri hep öyle ya benim hiperlaktasyon var ön sütü sağıyorum su gibi çıkıyor üzerinde hafif yağ tabakası oluyor ama aylık kilo alımlarıda iyi çıkıyor demekki yarıyor aynı zamanda

Benimkide gündüzleri hep öyle ya benim hiperlaktasyon var ön sütü sağıyorum su gibi çıkıyor üzerinde hafif yağ tabakası oluyor ama aylık kilo alımlarıda iyi çıkıyor demekki yarıyor aynı zamanda
Gece gündüz benimki, gece saat başı emzirmekten kolum morarmış yav

Bebiş yine uyumuyor, belki açtır diye az mama vereyim dedim kokusu çok garip geldi ya. Açalı 3 hafta olmadı, niye öyle oldu.20 falan yedi onu da kustu ama yeni emzirmiştim tok olduğundan da kusmuş olabilir

Back