• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 89 40,3%
  • erkek

OY: 114 51,6%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,1%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    221
Kızlar merhaba bebişlerimiz doğdu çok şükür büyüdüler bile anca dönebildim herkesin bebeği İnşallah sağ salim kucağındadır kızlar bir aydır kapısız ama çocuk cerrahına gittik hiçbir şey çıkmadı ne çatlak ne bir küçük bir popiş deliyim ama pırtımızı yapıyoruz her şeyimizi yapıyoruz idrar yollarımız temiz çıktı ama hala kakaları yapmadı böyle bir durum yaşayan var mı

Kızlar merhaba bebişlerimiz doğdu çok şükür büyüdüler bile anca dönebildim herkesin bebeği İnşallah sağ salim kucağındadır kızlar bir aydır kapısız ama çocuk cerrahına gittik hiçbir şey çıkmadı ne çatlak ne bir küçük bir popiş deliyim ama pırtımızı yapıyoruz her şeyimizi yapıyoruz idrar yollarımız temiz çıktı ama hala kakaları yapmadı böyle bir durum yaşayan var mı
Merhaba kakası yapınca sıvı mı kaç günde bir yapıyor. Eğer ki yaptığın da sıvı ise kabız değildir. Benim de geçen başıma geldi halen düzelmedi haftada bir yapıyor ama katı değil sıvı yapıyor. Doktorum on gün bile yapmayabilir günde on kere de yapabilir normal dedi. Ağızdan zeytinyağı ver biraz hindistan cevizi yağı popodan da zeytinyağı sür biraz içe akıt

Allah Allah bu konuda da doktorların fikri farklı demek ki biz dahil pek çok kişide 7. hatta bazılarında 10. Günden sonra uzamış sarılık anne sütü sariligi artık riskli bir durum yok diyip eve gönderildik. Degerleriniz cok mu yuksekti acaba? Bizim de hala biraz sarı muhtemelen 6-7 falan ama uyanmasında, beslenme ve kilo almasında bir sorun yok çok şükür. 2-3 aya kadar surebilirmis bu durum. @nursen6161 bu konuda bayağı bi bilgili sağ olsun o da açıklamıştı 💜
Merhaba benim kızım durumu da aynı sizin gibi.34 gunluguz sariligimiz geçmedi.dr umuz 60 güne kadar olabilir eğer ondan sonra değerler çok yüksek olursa detaylı arastirilir dedi.su an için birşey yapmadı.bir çok kişi tahlil yaotirdigini yazmış..bizde öyle birşey olmadı..siz ne yaptınız bebeğiniz nasıl su anda.

Merhaba benim kızım durumu da aynı sizin gibi.34 gunluguz sariligimiz geçmedi.dr umuz 60 güne kadar olabilir eğer ondan sonra değerler çok yüksek olursa detaylı arastirilir dedi.su an için birşey yapmadı.bir çok kişi tahlil yaotirdigini yazmış..bizde öyle birşey olmadı..siz ne yaptınız bebeğiniz nasıl su anda.
Canım doktorunu dinle yaptırma bişey bizimde aynıydı. 3 aya bir iki hafta kala pat diye geçti. Sabırla bekle bol bol emzir. Çünkü çıkan tahliller yanıltıcı olabiliyor sarılık varken

Akşama doğru meme reddi diyorsanız muhtemelem sütünüz azaldığı içşn bebek süt gelmeyince sinirlenip ağlıyor kafayı çeviriyor itiyor olabilir. Geceleri güzel emiyorlar çünkü memeler dolu oluyor. Eğer emdiği halde ağlıyosa doymamıştır buna dikkat edin. Herşey meme reddi değil aslında açlıktan doymamaktan hele hele bazen güzel emiyoe bazen ağlıyoe ve itiyorsa muhtelen üzgünüm sütünüz yetmiyor olabilir. Bende de oluyodu mamayla doyuyor zaten doyunca ağlamıyor geceleri de meme dolu olduğu için gece hiç mama vermiyorum emziriyorum ağlamıyor.

Merhaba kakası yapınca sıvı mı kaç günde bir yapıyor. Eğer ki yaptığın da sıvı ise kabız değildir. Benim de geçen başıma geldi halen düzelmedi haftada bir yapıyor ama katı değil sıvı yapıyor. Doktorum on gün bile yapmayabilir günde on kere de yapabilir normal dedi. Ağızdan zeytinyağı ver biraz hindistan cevizi yağı popodan da zeytinyağı sür biraz içe akıt
Katı yapmiyor . Sıvı yapyor .zeytinyağ veriyorum. Ama hala duzelmedi probiyotik kullnmaya başladık düzene girer diye hala giremdi. Üzülürüm valah

Katı yapmiyor . Sıvı yapyor .zeytinyağ veriyorum. Ama hala duzelmedi probiyotik kullnmaya başladık düzene girer diye hala giremdi. Üzülürüm valah
Sıvı yapıyorsa kabız değil. Benim yaptığım hatayı yapmayın fitil ilaç vs Hiçbirşey vermeyin. Emziriyorsan mutlaka yediklerine dikkat et. Patates yumurta süt ürünleri hepsini kestim. Doktorum kahvaltıda bile çorba iç dedi tabi ben zeytin ekmek yedim uzun süre yada domates kızartıp yedim. Sonra da sebze çorbası yaptım kabak havuç karnabahar içine zeytinyağı koydum içtim. Şuan haftada bir yapmaya başladı kendi kendine bazen alttan zeytinyağı gönderiyorum o yaptırıyor. On güne kadar bekliyorum bişey vermeden. Anne sütü alan böyle olur dedi doktor. Bide dediğim gibi yapınca sıvı ise kabız değil. Benim ki ıshal diyebileceğim kadar sıvı yapıyor ama haftada bir yapıyor.

Back
X