Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Kızlar bugün kontrolümüz vardı 29+6 39 cm 1.550 kg 2 haftada bir çağırdı artık.
Tuzu azaltalım kan sulandırıcı kan ilacı ocean mummy içiyordum hepsine devam dedi.

Alp'ler ile ilgili fikriniz var mı? Ya da isim analizine bakmışsınız nereden bakılıyor ben de bakayım
Oğlumun ismi Yiğit Alp tanıdığım Alp isimleride genel olarak çok hareketli ama zeki oluyorlar ikinci oğlum olsa yine Alp koyacaktık önüne bir isimle

Oğlumun ismi Yiğit Alp tanıdığım Alp isimleride genel olarak çok hareketli ama zeki oluyorlar ikinci oğlum olsa yine Alp koyacaktık önüne bir isimle
Yiğit Alp çok güzel bir isim. Onu da önermiştim eşime. Adıyla büyüsün inşallah İkinci de oğlan olsa Yağız Alp çok uyumlu olurmuş sanki Yiğit Alp'e. Alp ismini ben de hiç hamile kalmadan önce düşünmüyor idim. Ama epey içime sindi. Güzel isim bence. Bence bebekler de bir şekilde ismini seçiyor.

Kizlar selam. İcinizde hamile cekimi yaptiran / yaptiracak olan var mi? İnstadan bakinca cok guzel gorunuyor ama ben kilolu hamile kaldim, hamilelikte fazla kilo almasam da panda gibiyim çirkin çıkarım diye korkuyorum.

Bende bu seti yaptırdım kızlar başından beri içime sinen buydu, 40 yere fiyat sorup en pahalısını yaptırmam da biraz şov bence aasfhj

Eklentiler

• IMG_8260.png
    459,3 KB · Görüntüleme: 10
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…