Evet güya en az rahatsız edenmiş fertamir ama ben ilk gebeliğimde kullanamamıştımBen Fertamir kullanıyorum. Daha önce Gynoferon midemi aşırı rahatsız ediyordu o nedenle Fertamir'e geçtim.
Gyno Ferro kullanıyorum ben bazendeKızlar demir ilacı olarak ne kullanıyorsunuz?
Ben tulum aldim andywawa diye bir markadanDış kundak olarak belirtmeyi unutmuşum
Little Gustodan aldım canım ben 2 tane beğendimKızlar kundak olarak ne aldınız ?
benim kv bundan almış ben migie alcaktim yeter diye almadım alsammi acabaDış kundak olarak belirtmeyi unutmuşum
Ayy nesi var defne isminin kızımın ismiCok güzeller
Defne istiyordum isim analizini dinledim resmen kaynanam ve görümcemin karişimini anlatiyordu sogudum
Oğlumun ismi Yiğit Alp tanıdığım Alp isimleride genel olarak çok hareketli ama zeki oluyorlar ikinci oğlum olsa yine Alp koyacaktık önüne bir isimleAlp'ler ile ilgili fikriniz var mı? Ya da isim analizine bakmışsınız nereden bakılıyor ben de bakayım
Evet katılıyorum düşündümde benimde tanıdığım tüm Alpler çok hareketliOğlumun ismi Yiğit Alp tanıdığım Alp isimleride genel olarak çok hareketli ama zeki oluyorlar ikinci oğlum olsa yine Alp koyacaktık önüne bir isimle
Link var mı canım nerden aldınBen tulum aldim andywawa diye bir markadan
Yiğit Alp çok güzel bir isim. Onu da önermiştim eşime. Adıyla büyüsün inşallahOğlumun ismi Yiğit Alp tanıdığım Alp isimleride genel olarak çok hareketli ama zeki oluyorlar ikinci oğlum olsa yine Alp koyacaktık önüne bir isimle
Bizimki de poposuyla hareket kontrolü yapıyorEki Görüntüle 3504655 Yaren anne olamadığı için bana ortakçı olmaya çalışıyor
Kediler yaklaşınca hemen bi hareketleniyor, nasıl hissediyor anlamadım.Bizimki de poposuyla hareket kontrolü yapıyor