Bebek arabası travel sistem puseti kullanmıyorum direkt bebek arabasını kullanıyorum.Kanguru kullandım ama aldıgımız kanguruyu beğenemedim ben doktoruma sormuştum siz kullanabilirsiniz demişti ama genelde 3 aydan sonra öneriyolar diye biliyorum.Kanguru olsa kesinlikle daha iyi ama dışarıda uyuturken bebek arabssı şart.Bastona geçmedik(çünkü ablamdan aldığım baston bebek arabasını yerim yok diye görümceme verdim en büyük hatam :)) ama bence baston çok iyi çok kolaylık
Benim süt konusunda çözümüm göğüs kalkanıydı ama kullanımı çok zordu sterl et temizle tak falan baya kötü.E bebekten göğüs pedi aldım yıkanabilirlerden kumaş şeklinde.Onu takıyorum bazen çok ıslanıyor değiştiriyorum.Çok pratik oldu benim için.Bide memeler terbiye oldu sanırım öyle akmıyor artık çok çok dolmadıysa.Ter konusuds banyoya evet her gün benimde fırsatım olmuyor ama iki günde bir hıphızlı giriyorum en wzından keseleniyorum saça vakit bulamasamda.Siveno rolon kullanıyorum içeriği temiz deselerde temiz değilmiş sanırım bilmiyorum ama kokutmuyor.Kilo konusu berbat 53 kiloydum doğumda 75 tim sadece 5 kilo verdim ben çok saçma oysaki çocuk 3 buçuk çıktı zaten.70 in üstüne de çıkmış olabilirim süt olsun diyr yemediğim şey yok çünkü.Kaş bıyık ağda hak getire yarın halletmek istiyorum hepsini artık iğreniyorum yani.Basenler iğrenç duruyor hiçbişeyi yakıştırmıyorum bide heryerim çatladı göbeğimde 0 çatlak ama göbek dışında heryerin çatlak oysaki yağlarımı ihmal etmedim heryerime sürdüm ama işe yaramadı.Şu bebeler rahat dursa da doya doya bakım yapsak en özlediğim şey çünkü her gün kendime vakit ayırırdım kendime bakardım çok özlüyorum.Yemek konusu zaten olmuyor oğlum hiç durmuyor hep bende çok nadiren yapabşliyorum eşim gelince yapıyorum veya dışarıdan istiyoruz

Geçecek inşallah allahım yardım etttt