Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    164
O oglusunu yemek istiyorum 🤣🤣 zorbalar tabi kuzum hiç bir detayi kaçırmıyor bunlar ama hiç birini. Çok fenalar ya hiç beklemediği anda patlatiyorlar lafı kalıyorsun 🤣

Ay çok fenayım ya 🤣 göbeğim kocaman kocaman yani tezgaha falan yanasamiyorum yan duruyorum belim kollarım boynum ağrıyor 🤣😅 son ayda ne olacağım acaba 🤣
Bizim tezgah biraz aşağıda göbeğim de hafif küçük ondan daha sorun yaşamıyorum ama yakında pilim biter benim 😅

Biz sarılamıyoruz kuzum 😅🤣 eşimin de göbeği var çünkü birbirimize eğilip üst tarafımızla bebeği sıkıstirmadan ancak düşün halimizi 🤣🤣🤣❤️ yakında pandalar gibi çimlerde yuvarlaniriz karı koca 🤣🤣 bebisin nasıl hareketlendi mi artık iyice kuzum 🥰❤️ benimki hiç durmuyor ama hiccc gece gündüz.. geçen kontrolde hareketli mi diye sordu doktor karateci olacak galiba bu kız çok hareketli dedim olsun olsun tabi kizlarimizi destekleriz hep dedi 🤣🤣😅❤️
Ahahaha aslında benim eşim de göbekli ama bizim aramızda devasa bi boy farkı olduğu için benim göbüşümle onun göbüşü denk gelmiyor hahaha 🤣🤣 yine de bebek arada sıkışmasın diye artık sarılmama kararı aldım 🤣 ( gebe kaldıktan sonra eşimle işim bitmiştir 🤣🤣🤣)

Hareketlerimiz iyi kuzum maşallahımız var bizim de 😍 eşim 6 gün yoktu o ara bebişin de hareketleri daha azdı. Ama şimdi eşim geldi sürekli eli karnımda konuşuyor bebiş de aşırı tepki veriyor babasına 🤣 eşim diyo ki beni daha çok sevecek 🤣

Bizim tezgah biraz aşağıda göbeğim de hafif küçük ondan daha sorun yaşamıyorum ama yakında pilim biter benim 😅
Benim boy küçük hatta küçücük olduğu için tezgah gobegimle denk 🥲😂 o yüzden sürekli sorun yaşıyorum 😂
Ahahaha aslında benim eşim de göbekli ama bizim aramızda devasa bi boy farkı olduğu için benim göbüşümle onun göbüşü denk gelmiyor hahaha 🤣🤣 yine de bebek arada sıkışmasın diye artık sarılmama kararı aldım 🤣 ( gebe kaldıktan sonra eşimle işim bitmiştir 🤣🤣🤣)

Hareketlerimiz iyi kuzum maşallahımız var bizim de 😍 eşim 6 gün yoktu o ara bebişin de hareketleri daha azdı. Ama şimdi eşim geldi sürekli eli karnımda konuşuyor bebiş de aşırı tepki veriyor babasına 🤣 eşim diyo ki beni daha çok sevecek 🤣
Bizim boy farkımız çok değil kuzum o yüzden denk geliyoruz maalesef 😂😂 zaten hamilelikten sonra doğumdan sonra bir süre esimizle işimiz bitiyor istesek de istemesek de 😂😂 illa mesafe giriyor yani 😂

Yerim ben o cici kızını. Sese de tepki veriyorlar kuzum eşin konuştukça tepki veriyordur illa ki benim cimcime ablasının sesine, babasının sesine sürekli tepki veriyor. Ben konuşurken de öyle 🤣😅❤️ dedim ya hiç durmuyor doğumdan sonraki halimi merak ediyorum 🥰 😅🤣

Kızlar asmye gittim aşıya. Benimle ilgilenen ebe çok tatlı bir kadın her seferinde sohbet de ederiz illa ki. Abla bu aşılara boğmaca da eklenmiş sanırım dedim. Evet doğru dedi. Siz bunları nereden öğreniyorsunuz dedi gülerek başka soranlar da var demek ki 😅 Bende Kadınlar Kulübünden dedim gülerek😎🥰 O da güldü 1 hafta oldu geleli daha yeni yakaladın bak dedi🤣 Yaşasın KK, yaşasın buradaki cici arkadaşlarım 🥰❤️😍😅 Bu arada 58 kg çıktım göbeğin büyümüş baya ama kg almamissin dedi.

Bu arada kızlar ya göbüsünden tezgaha yanasabilen var mı ya 🤣 bulaşık yıkamak falan eziyet oldu iyice ya 🤣
Ben top yutmuş bir solucanim şu an. Sadece tıp gibi bir göbeğim var ama daha tezgaha uzanamayacak hale gelmedi. Sadece bazen abuk subuk yerlere çarpıyor göbeğim sandalye kenarı, kapı kolu vs 🤦🏻‍♀️
Biz sarılamıyoruz kuzum 😅🤣 eşimin de göbeği var çünkü birbirimize eğilip üst tarafımızla bebeği sıkıstirmadan ancak düşün halimizi 🤣🤣🤣❤️ yakında pandalar gibi çimlerde yuvarlaniriz karı koca 🤣🤣 bebisin nasıl hareketlendi mi artık iyice kuzum 🥰❤️ benimki hiç durmuyor ama hiccc gece gündüz.. geçen kontrolde hareketli mi diye sordu doktor karateci olacak galiba bu kız çok hareketli dedim olsun olsun tabi kizlarimizi destekleriz hep dedi 🤣🤣😅❤️
Benimki de çok hareketli maşallah. Bı iki hafta önce daha hareketliydi şimdi biraz biraz azaldı. Ama yine de oglumdan hareketli 🙈 eğer cickinca da böyle olacaksa Allah bana güç kuvvet sabır versin yarabbim nasıl başa çıkarım bilemiyorum iki hareketli çocukla 🤣

Arkadaşlar bugün ASM ye gittim şeker yüklemesi vs için. Asm deki ebe ile sohbet ederken tahminim sağlık bakanlığından birisi geldi. Menenit ve kızamık aşıları olmayan çocuklu aileleri tek tek arayın aşı bilgilendirmesi yapın çoğaldı vakalar dedi sonra beni oda dan çıkardılar. Bursa da 2 tane menenjit varmış kapıdan duyabildiğim. Hatta birisi istanbula sevk edilmiş. Kızamık da okullarda görülmeye başlamış. Kücük cocuğu olan arkadaşlar dikkatli olun 🙏
Ne güzel önermişler ama herkesin yaptıracak durumu var mı acaba. En son 1,5 yıl önce yaptırdığımızda 2500 tl idi tek dozu. Ki biz mininmum seviyede yaptırdık 4 ayrı menenjit aşısıoldu tıplamda. Keşke ücretsiz olsa tüm çocuklar faydalanabilse🙏

Günaydın kızlar nasılsınız? Kaç gündür girip bakıp yazamadım. Dün hiç giremedim. Çok şükür ben iyiyim bebiş de içeride zıplayıp duruyor. Gerdirip duruyor karnımı bazen acıtacak kadar. Artık o kadar güçlendi fındığım. Bugün asmye kontrol+ aşıya gidecegim. Alıntılamıştım, bir türlü yazmak nasip olmadı. Aklımda kalanları yazayım. Umutvari Umutvari bebeğim geçmiş olsun inşallah geçsin gitsin bir an önce ❤️ bebeğinin ve senin iyi olmanıza çok sevindim ❤️ 🤲 @Vaalbara canım size de geçmiş olsun tatlı oğlunla. Şimdi nasıl daha iyi mi? İnşallah bir an önce daha da iyi olsun minik paşam ❤️ 🤲 Eldorin Eldorin canım annenden iyi haber gelmesine ne kadar çok sevindim bilemezsin🤲❤️ inşallah daha da iyi olacak dualarım onunla inanıyorum iyileşecek inşallah ❤️ 🤲 çok mutlu oldum ❤️😍 bebek eşyası konusu konuşulmuş hiç bir şey almadım daha bendeki bu rahatlık da beni öldürecek.. bu aydan itibaren başlıyorum inşallah. Kızımdan kalanlar da var zaten çok bir şey almayacağım o yüzden. Bez konusunda kızımda sleepy kullanmıştım hem bedeni hem dokusu kızıma iyi geliyordu. Şimdi yine sleepy baslarım bakalım sonrası ne olur. Benden böyle. Sizleri özlemişim hemen iki günde 😍❤️
Hoşgeldin canım bugün de yazmasaydın ben yazcaktım sana artık nerdesin diye☺️ iyi olmana sevindim🌸

Kızlar lohusa geceliğini hangi bedene göre aldınız ? 🤔

Benim önceki hamileliğimden uzun kollu sabahlıklı bi takımım var. Geçen denedim rahat oluyor. Bedenini büyük almanın nimeti 👍🏻 Görseldeki mavi takım.

IMG_5298.webp

Bi tane daha alacağım. Ama beden konusunda kararsızım. Şuanki kiloya göre mi almalı, onun bir beden büyüğünü mü? Ne dersiniz ? :KK64:

Ya kızlar ben bugün şeker yükleme yaptırdım. İlk 15 dk da 75gr lık glikoz u içmemi söylediler. İçtim ama bitmesiyle kusmam bir oldu. Zaten hiç yaptırasım yoktu kustuğum için üzülmedim ama aşşşırı bir halsizlik ateş el ayak titremesi oldu. 3. Kanı da verip kendimi eve zor attım. Şuan ateşim yüksek, elim kolum kalkmıyor. Bu durum normal midir? Yaşayan var mı? Hastaneye gideyim mi? Çünkü kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Ayrıca Apple Watch kullanıyorum. 20 dk da bir kal atış hızınız dinlenme moduna göre 120 üzerinde diye bildirim veriyor. Ben mi kuruldum? Normal mi lütfen ses verin bana 😥

Ya kızlar ben bugün şeker yükleme yaptırdım. İlk 15 dk da 75gr lık glikoz u içmemi söylediler. İçtim ama bitmesiyle kusmam bir oldu. Zaten hiç yaptırasım yoktu kustuğum için üzülmedim ama aşşşırı bir halsizlik ateş el ayak titremesi oldu. 3. Kanı da verip kendimi eve zor attım. Şuan ateşim yüksek, elim kolum kalkmıyor. Bu durum normal midir? Yaşayan var mı? Hastaneye gideyim mi? Çünkü kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Ayrıca Apple Watch kullanıyorum. 20 dk da bir kal atış hızınız dinlenme moduna göre 120 üzerinde diye bildirim veriyor. Ben mi kuruldum? Normal mi lütfen ses verin bana 😥
Geçmiş olsun. 💐

Eğer eğer azını bile kustuysan yüklemeyi tekrar etmen gerekir. 😕

Halsizlik, el-ayak titremesinin şekerli suyla ilgili old sanmıyorum. :KK64:Mide bulantısı yaptıysa da kusmuş, rahatlamışsın zaten. Bu saate rahatsızlığı kalmazdı. Tansiyonuna baksan bi..

Biz de geçen eşimle sarılmaya çalıştık sarılırken göbüşüm arada sıkıştı. Napıyorsun dedim ya bebek sıkışıyor 🤣
Benim eşim neredeyse benimle tokalaşacak BEBEĞİ SIKIŞTIRIYORUZ diye panik yapıyor. Bi şey olmaz diyorum. Oğlum darlanıyo bi şey olacak çocuğa diyo...

Geçmiş olsun. 💐

Eğer eğer azını bile kustuysan yüklemeyi tekrar etmen gerekir. 😕

Halsizlik, el-ayak titremesinin şekerli suyla ilgili old sanmıyorum. :KK64:Mide bulantısı yaptıysa da kusmuş, rahatlamışsın zaten. Bu saate rahatsızlığı kalmazdı. Tansiyonuna baksan bi..
Canım çok teşekkür ederim aklıma bile gelmemişti. Ölçtüm şimdi 11-6 benim normal aralığım zaten sorun yok
Nabzı 127 çıktı o da 70 lerde olur genelde. Nabzım çok yüksek ne alaka anlamıyorum yaaa

Ne güzel önermişler ama herkesin yaptıracak durumu var mı acaba. En son 1,5 yıl önce yaptırdığımızda 2500 tl idi tek dozu. Ki biz mininmum seviyede yaptırdık 4 ayrı menenjit aşısıoldu tıplamda. Keşke ücretsiz olsa tüm çocuklar faydalanabilse🙏
Keşkee tüm aşılar ücretsiz olsa

Canım çok teşekkür ederim aklıma bile gelmemişti. Ölçtüm şimdi 11-6 benim normal aralığım zaten sorun yok
Nabzı 127 çıktı o da 70 lerde olur genelde. Nabzım çok yüksek ne alaka anlamıyorum yaaa
O zaman taşikardi mi yaşıyorsun ?
Seni endişelendirmek istemem ama ne kadar zamandır devam ediyor ?
Belki de bi acile gitmek iyi olur.

Saatinde bi sorun olabilir mi ? Yoksa sen de kalbinin kus gibi çırpındığını hissediyor musun ?

Bugün şeker yükleme sonuçlarımı almaya gittim. Tahlillerde şekerim yok ama şekerim yükseliyor dedim doktoruma. Yani yükseldiğini anlayıp ölçtüğümde 140 üzeri oluyor 😮‍💨 kilolu hamile kaldığım için ve genetik de olduğu için bugün itibari ile doğuma kadar 1 kg dahi almaman gerekiyor dedi. Sebze salata ve protein sadece 😮‍💨 halbuki ben daha doktora giderken tatlı yapıp gitmiştim eve gelince yerim diye 😂
Benim için hamilelik şimdi başlıyor 😅

Sabah yükleme yaptırdım öğleden beri devam ediyor. 🥹
Kalk bacım. Kalk hastaneye git.

O çarpıntı hissi bana hayatımda 2-3 kez oldu. Birkaç saniye sürdü. Yüreğim ağzımdan çıkacaktı.

Belki başka bi durum vardır. Emin olursun. Bu gece böyle geçmez.

Bugün şeker yükleme sonuçlarımı almaya gittim. Tahlillerdeşekerim yok ama şekerim yükseliyor dedim doktoruma. Yani yükseldiğini anlayıp ölçtüğümde 140 üzeri oluyor 😮‍💨 kilolu hamile kaldığım için ve genetik de olduğu için bugün itibari ile doğuma kadar 1 kg dahi almaman gerekiyor dedi. Sebze salata ve protein sadece 😮‍💨 halbuki ben daha doktora giderken tatlı yapıp gitmiştim eve gelince yerim diye 😂
Benim için hamilelik şimdi başlıyor 😅
Yauv he he. :işsiz:
Doğuma kadar 1 kg bile almaman gerekmiş.
Ne kadar rahat konuşuyorlar. Sanki böyle bi şey mümkünmüş gibi.

Tamam diyetle kontrollü kilo alınır ama hiç almayacaksın lafı da ütopik.

Kalk bacım. Kalk hastaneye git.

O çarpıntı hissi bana hayatımda 2-3 kez oldu. Birkaç saniye sürdü. Yüreğim ağzımdan çıkacaktı.

Belki başka bi durum vardır. Emin olursun. Bu gece böyle geçmez.
Evet kuş gibi çarpıyor dediğin gibi tamam gideyim zaten ateş falan iyi değilim

Yauv he he. :işsiz:
Doğuma kadar 1 kg bile almaman gerekmiş.
Ne kadar rahat konuşuyorlar. Sanki böyle bi şey mümkünmüş gibi.

Tamam diyetle kontrollü kilo alınır ama hiç almayacaksın lafı da ütopik.
Yani hiç almıcan kısmını filmlerden bir replik gibi dinledim sadece 😂
Yani biraz gerçekci olmak gerekiyor bence. Evet beslenme şeklimi değiştirmem gerekiyor olabilir buna katılıyorum ama doktorlar işte. Söylemesi çok kolay birde uygulaması var

Back
X