Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
Bu yazı beni çok duygulandırdı.olabilir kizlar🥺

Eklentiler

• Screenshot_20241116-111907.png
    Screenshot_20241116-111907.png
    189,7 KB · Görüntüleme: 147
Oğlumun ismi Yiğit Alp tanıdığım Alp isimleride genel olarak çok hareketli ama zeki oluyorlar ikinci oğlum olsa yine Alp koyacaktık önüne bir isimle
Yiğit Alp çok güzel bir isim. Onu da önermiştim eşime. Adıyla büyüsün inşallah 😊 İkinci de oğlan olsa Yağız Alp çok uyumlu olurmuş sanki Yiğit Alp'e. Alp ismini ben de hiç hamile kalmadan önce düşünmüyor idim. Ama epey içime sindi. Güzel isim bence. Bence bebekler de bir şekilde ismini seçiyor.

Kizlar selam. İcinizde hamile cekimi yaptiran / yaptiracak olan var mi? İnstadan bakinca cok guzel gorunuyor ama ben kilolu hamile kaldim, hamilelikte fazla kilo almasam da panda gibiyim çirkin çıkarım diye korkuyorum.

Kizlar selam. İcinizde hamile cekimi yaptiran / yaptiracak olan var mi? İnstadan bakinca cok guzel gorunuyor ama ben kilolu hamile kaldim, hamilelikte fazla kilo almasam da panda gibiyim çirkin çıkarım diye korkuyorum.
🤣 çok tatlısın.
Bende kendime panda gibi oldum diyorum.
101 kg ile hamile kaldım şuan 105 im. 26. Haftalık. Ama içinden geliyorsa fotoğraf çekimi yapmak, mutlaka yapmalısın. Eminim çok güzel çıkarsın. Yıllar sonra dönüp baktığında bu hallerin de gözüne çok güzel gelecektir emin ol. 🥰

Ayy nesi var defne isminin kızımın ismi 🤭
Analizde guzel seylerde soyluyordu ben direk negatiflere yöneldim bencil olabiliyorlar ve ağır kanlilar diyordu öylemi🤣
Link var mı canım nerden aldın
Babymallden aldim eski sezondu tek kalmisti baktimda bulamadim link canim
Hiç oyle şeylere hevesim yok ya bende bunda kilolu hamile kaldim ama ilkinde zayiftim onda da heveslenmedim hiç 1 yas dogum gunu cekimi yaptirmistim ama

X