Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    110
Poşetiyle sıcak suya oturtuyorum. Zaten ona dayanıklı üretiliyorlar. Bi sıkıntı yaşamadım aşırı kaynar su olmasına gerek yok banyo suyu sıcaklığı yeterli.
O zaman çözdürdüğümüz poşetteki sütün hepsini kullanmak zorundayız dimi? Ben buzluktan buzdolabına indiriyorum yarım günde anca çözülüyor. Kullanacağım kadarını biberona koyup sıcak suyun içine koyup 2 3 dk bekletiyorum.

Arkadaşlar uzun zamandır giremedim ama ası takvimi degişmeden önce doğan çocuklar eski takvimdeki gibi yapılacak aşıları fazla ası yapılma durumu yok yani

canım yurtdışında Avrupa’da direkt 6lı yapılıyordu her zaman zaten. Biz o şekilde yaptırdık. Bilmiyorum içini rahatlatır mı ama, bi yan etki de olmadı şimdilik. Bence bu kolaylık olsun diye yapılmış bir şey içine ek aşı eklememişler
Evet dediğim gibi yine aynı içerik biliyorum ama yeni bir deneme olduğu için tedirgin oldum.Yurtdışı olayını bilmiyordum ama içeriğindeki aşıları araştırdığımda bazılarının artık türkiyede görülmediği,Afrika gibi ülkelerde görülebildiği yazıyor.Tabi bizim eşimle kendi araştırmalarımız sonucu verdiğimiz bir karar.Kimseyi etkilemek istemem aslaa.Kızamık su çiçeği rota vs onları yaptıracağım ama bazılarını istemiyorum diyip imza atacağım.Rabbim evlatlarımızı korusun.🤲🏻

Bebekler 2 3 aylarında oral döneme girerler. Ağızda tükürük, elini ağzına götürme vs bu dönemde başlıyor.

her sabah 1 çorba kaşığı aç tok farketmez

Bazen helva falan yediğimde üstüne de suyu çok içtiğimde füze gibi oluyorlar sertleşiyorlar. Ama genelde orta seviye diyeyim ne çok yumuşak ne çok sert.

ya ben de 55. günümde kırmızı kanama görmüştüm ve regl diye düşünmüştüm 3 buçuk ay oldu hala kanama yok bişey yok anlamadım

fazladan olmuyoruz. Eskiden hepatit b doğumda , 1. Ayda ve 6. Ayda olınuyordu. Artık doğumda , 2. Ve 4. Aylarda olacak. 2 ve 4 deki aşı 5 li karmanın içine eklenecek ve 6 lı karma olucak adı. Ve bebeğe vurulan enjeksiyon azalmış oldu.

Ben de hala ütülerim. Gittiği yere kadar desenler😂

Hayal edemedim söylediğiniz pozisyonu o derece kafam çalışıyor 😂

2 ve 4. Aylarda yapılır bizimki gibi. Yada 3. Ve 5. Aylarda da yapılabilir. 2 doz şeklimde
Biz 2.ayı kaçırdık 2 ay 10 gün yada 3 ay 10 günde yapıldığını söyledi doktorumuz

O zaman çözdürdüğümüz poşetteki sütün hepsini kullanmak zorundayız dimi? Ben buzluktan buzdolabına indiriyorum yarım günde anca çözülüyor. Kullanacağım kadarını biberona koyup sıcak suyun içine koyup 2 3 dk bekletiyorum.
Ben tek öğün olarak hazırlıyorum poşetleri. 80-90-100 ml gibi. Sizin taktikte güzel ama problem yok.

Kızlar benim oğluşum gece ilk uykuya daldığı zaman akşam saat 9:00 gibi ortalama 4 saat uyuyor sonra emziriyorum tekrar uyutuyorum ya gece üç gibi ya da gece beş gibi ikinci kez uyandigindan itibaren sürekli inlemeye başlıyor ve bu sabah saatlerine kadar sürüyor ama nasıl inlemek yani resmen bağırıyor bu neden kaynaklanıyor olabilir gözleri kapalı bir yandan uyumaya devam ediyor ama sürekli birkınma ayakları hareketli kafası sağa sola hareketli gazla alakalı olduğu kesin de ama bu kadar şiddetli bağırması inlemesi doktora da danışacağım ama belki sizin de bilginiz vardır

Back
X