- 15 Aralık 2023
- 2.039
- 2.605
- 53
- 28
Ara kız valla şaka yapmıyorum beraber deliririzBana böyle tekliflerle gelme, ararım jsfj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ara kız valla şaka yapmıyorum beraber deliririzBana böyle tekliflerle gelme, ararım jsfj
Biz kizsak ne kizmasak ne yavrum . Zor cocukla tek kalmak zor ama biyerde alosmamiz lazim ben de annem geliyo hergun biri olmasa deli cikardim. Yrmegimizi yapiyo temizligimizi yapiyo yeri geliyo Naz a bakiyo. Oyuzden destek istemen cok normal kendini kotu hissetme. Denize dusen yilana sarilir misali eger istiyosan yapabilirim dayanabilirim dersen cagir kv yi duyma , gorme. Ama bi yerden sonra da basbasa kalacaksiniz bunu da unutma.En son 5'te yemek yemişim, farkında bile değilim her bulduğum boşlukta uyumaya çalıştığım için. Bi ton kustum şu saatte. Geçecek, daha kolaylaşacak biliyorum ama biliyor olsam da zor geliyor şu an. Kızmayın ama kvye biraz daha toparlayana kadar gel desem nolur çok mu kötü olur, alışamayız dimi beboyla birbirimize öyle? Elim ayağım titriyor beslenme saati geldi alamıyorum çocuğu bile. Kadın gittiğinden beri dışarıdan yemek söylüyoruz 2 gündür, zaten tek maaşlıyız altından kalkamıcaz biz gibi hissediyorum. Eşim salonda uyuyakalmış ben bebeğin gazı var diye çalışma odasına ısıtıcı koydum beşiği buraya getirdim yere de battaniye serdim yerde yatıyorum. Anlamsız bi haldeyiz. Eşim bugün çalışacak, ilk defa tek kalıcam ödüm kopuyor yemin ederim ki. Bi yandan da o baskıladığım yas ufak ufak çıkıyor çünkü ben tek kalmayı hiç sevmezdim, annemi arardım saatlerce görüntülü konuşurduk, konuşmasak bile görüntülü arardım bi köşeye koyardım, şu an bunu da yapamayacağımı bilmek çok kötü etkiliyor beni.
Ay anlatacaklarıma anlattım kimine yazdım kimini aradım, bugün annemin arkadaşı vardı onu arayıp az konuşcam biraz annevari bi destek istedim çünkü. Eksik olmayınBiz kizsak ne kizmasak ne yavrum . Zor cocukla tek kalmak zor ama biyerde alosmamiz lazim ben de annem geliyo hergun biri olmasa deli cikardim. Yrmegimizi yapiyo temizligimizi yapiyo yeri geliyo Naz a bakiyo. Oyuzden destek istemen cok normal kendini kotu hissetme. Denize dusen yilana sarilir misali eger istiyosan yapabilirim dayanabilirim dersen cagir kv yi duyma , gorme. Ama bi yerden sonra da basbasa kalacaksiniz bunu da unutma.
Yasini hic yasamadin ki sen . Cok normal degil mi ? Annecigin vefat etti oglusun dogdu anne oldun onun icin guclu olmak zorundaydin yeni yeni ortsya cikmasi normal . Hic arkadasin yok mu boyle arayip paylasabilecegin yoksa da biz variz bize anlat dinleriz bu zorlu gunler gececek insallah bebolsr bi gun duzelecek en eglenceli halleri gelecek .
1 haftada 250 grm aldiginda benim doktorum cok mamayi azalt dedi ama hala szaltamiyorum yani 6-7 saatte cikarmaya calisiyorum. Sadece memeye henuz cesaretim yok gibiKızlar hepatit b aşısı olup bebeği huysuzlanan var mı? Yan etkisi yok dediler ama evde gece çok ağladı. Bi de atak haftasına girdik ondan mı acaba..
Bana bi yorum yapın arkadaşlarım.
Hiç kilo almayan bebem; mama+ anne sütüyle 12 günde 500 küsür kilo almış. Sağlık ocağındaki hemşire sadece süt vererek bi hafta takip edelim dedi. Mememi sıktı süt fışkırdı. Sizce kilo artışı sadece süt vermeye uygun mu? Hemşire sütün var senin diyor
çok üzüldüm yazdıklarınıza, yalnız hissetmeniz çok normal, bence kv kısmını düşünebilirsin eğer sana güvende hissettiriyosa birkaç gün daha gelebilir. anneciğinin mekanı cennet olsun.. rutin nimettir. keşke elimden bi şey gelse senin için. dua edeceğimAy anlatacaklarıma anlattım kimine yazdım kimini aradım, bugün annemin arkadaşı vardı onu arayıp az konuşcam biraz annevari bi destek istedim çünkü. Eksik olmayın
Bizimki güvende hissettirmiyor anam mlsf kdgk Allah razı olsun dua yeter de artarçok üzüldüm yazdıklarınıza, yalnız hissetmeniz çok normal, bence kv kısmını düşünebilirsin eğer sana güvende hissettiriyosa birkaç gün daha gelebilir. anneciğinin mekanı cennet olsun.. rutin nimettir. keşke elimden bi şey gelse senin için. dua edeceğim
o zaman hiç çağırma canım önünde sonudna baş başa kalacaksın, en aızndan hak sahibi hissetmesin kendini :)Bizimki güvende hissettirmiyor anam mlsf kdgk Allah razı olsun dua yeter de artar
Ayy darısı bana Amınn1 haftada 250 grm aldiginda benim doktorum cok mamayi azalt dedi ama hala szaltamiyorum yani 6-7 saatte cikarmaya calisiyorum. Sadece memeye henuz cesaretim yok gibi
Orange yerim seni, neden kızalım yav hissettiklerin çok normal, emin ol en başından hiç desteksiz yürütenler dışında hepimiz hissetmişizdir bunları. Ben hala hissediyorum gerçi. Buraya da yazdım bebe 6-7 günlükken annem hastalandı gitti, arkasından ağladım saatlerce nasıl bakacağım diye. Halbuki herkes bana sen 3 çocuğa tek başına bakarsın der ama o işler öyle olmuyormuş. Tuvalete gidememek yemek yiyememek bu işin şanından dfjdk beboyu tuvalete sokmayayım diye diye akşamüstü en son sol göğsümde bebeyle çişimi yaptım geçen. Oluyor yani. Sen de bana kızma ama kadın size destek olmuyor her şeyi o yapıyor, bizde annem varken ben sadece 1 kez gece destek istemiştim alışayım diye. Emzir bırak durumunda ne sen sorumluluk alıp beboya alışırsın ne de o sana. Yemeği falan dert etme diyeceğim ama ben de ediyorum aslında eşler de önemsemiyor şu durumda, dışardan yemek söylemek inanılmaz pahalı onun yerine marketten hazır mantı/pizza alıp yiyebilirsiniz benim eşim de çok meraklı para harcamaya ama her gün olmaz bu şekilde daha ekonomik oluyor. Kahvaltı hazırlayamadığım için nesfit aldım ben sütle karıştırıp yiyorum bayılmamak için djdksj böyle pratik bir şey yiyip akşamları da ızgara tavuktu mantıydı pizzaydı bir süre idare etmeye çalışın bence o zaman bakarsın nasıl olduğuna.En son 5'te yemek yemişim, farkında bile değilim her bulduğum boşlukta uyumaya çalıştığım için. Bi ton kustum şu saatte. Geçecek, daha kolaylaşacak biliyorum ama biliyor olsam da zor geliyor şu an. Kızmayın ama kvye biraz daha toparlayana kadar gel desem nolur çok mu kötü olur, alışamayız dimi beboyla birbirimize öyle? Elim ayağım titriyor beslenme saati geldi alamıyorum çocuğu bile. Kadın gittiğinden beri dışarıdan yemek söylüyoruz 2 gündür, zaten tek maaşlıyız altından kalkamıcaz biz gibi hissediyorum. Eşim salonda uyuyakalmış ben bebeğin gazı var diye çalışma odasına ısıtıcı koydum beşiği buraya getirdim yere de battaniye serdim yerde yatıyorum. Anlamsız bi haldeyiz. Eşim bugün çalışacak, ilk defa tek kalıcam ödüm kopuyor yemin ederim ki. Bi yandan da o baskıladığım yas ufak ufak çıkıyor çünkü ben tek kalmayı hiç sevmezdim, annemi arardım saatlerce görüntülü konuşurduk, konuşmasak bile görüntülü arardım bi köşeye koyardım, şu an bunu da yapamayacağımı bilmek çok kötü etkiliyor beni.
Aşıyı bugün olacağız bir sıkıntı olursa güncellerim seni ama canı acıdı sonuçta onun verdiği sıkıntı olabilir kuzuda bana sorarsan. Atak haftası konusunu bilmiyorum açıkçası, hani uygulamadan takip edip eyvah arak haftası geliyor sçtk diye gerilebilirim ben galiba, dolayısıyla çocuğun her ağlaması ahanda atak haftasından diyip isimlendirmek süreci doğru yönetmemi engelleyebilir gibi geliyor bana. 2 yaş sendromu dedikleri gibi işte, halbuki bebe bağımsızlaşıyor ama “sendrom” dedikleri için insana batıyor o haller. Sen de biliyorsun zaten bunları da yeri gelmişken fikrimi söyleyeyim dedim.Kızlar hepatit b aşısı olup bebeği huysuzlanan var mı? Yan etkisi yok dediler ama evde gece çok ağladı. Bi de atak haftasına girdik ondan mı acaba..
Hiç kilo almayan bebem; mama+ anne sütüyle 12 günde 500 küsür kilo almış. Sağlık ocağındaki hemşire sadece süt vererek bi hafta takip edelim dedi. Mememi sıktı süt fışkırdı. Sizce kilo artışı sadece süt vermeye uygun mu? Hemşire sütün var senin diyor
Yok cano sabah o gazlı gecelerden çıkmanın ve eşimin bugün işe gidecek olmasının etkisiyle buhran yaşamışım resmen, birkaç arkadaşla daha dertleştim daha iyiyim. Dediğin gibi kv destek olsa ben yine dediklerini yaptıklarını rafa kaldırırım ama destek olmuyor her şeyi üstleniyor, her ne kadar rahatsız olsam da işime de geliyor yani bi yanda gözümden akan uyku bi yanda kvnin sen git dinlen ben uyuturum bebeği demesi... Reddetmesi zor dkfk ama 20 yaşına kadar kvyle yaşayamam bu bebek illaki diş döneminde de huysuz uykusuz olcak ne bileyim ek gıdaya geçişte yok ataklarda. Bi yerde alışmam ve baş etmeyi öğrenmem gerekecek. Yine aşırı sıkışırsam destek isterim ama şu an halledebilirim bence. Bebek uyudukça ben de uyumaya çalışıyorum ondan yemek kalıyor ama dediğin gibi basit şeylerden gidelim en kötü hazır mantı alır yoğurtlarız pizza patates o bu şu. Bi çorba bile yapsan öğün oluyor yani 2 dk karıştırırım eğer yine aşırı gazlı olmazsa bugün, bakcam bakalım. Çok seviyom sizi iyi ki varsınızOrange yerim seni, neden kızalım yav hissettiklerin çok normal, emin ol en başından hiç desteksiz yürütenler dışında hepimiz hissetmişizdir bunları. Ben hala hissediyorum gerçi. Buraya da yazdım bebe 6-7 günlükken annem hastalandı gitti, arkasından ağladım saatlerce nasıl bakacağım diye. Halbuki herkes bana sen 3 çocuğa tek başına bakarsın der ama o işler öyle olmuyormuş. Tuvalete gidememek yemek yiyememek bu işin şanından dfjdk beboyu tuvalete sokmayayım diye diye akşamüstü en son sol göğsümde bebeyle çişimi yaptım geçen. Oluyor yani. Sen de bana kızma ama kadın size destek olmuyor her şeyi o yapıyor, bizde annem varken ben sadece 1 kez gece destek istemiştim alışayım diye. Emzir bırak durumunda ne sen sorumluluk alıp beboya alışırsın ne de o sana. Yemeği falan dert etme diyeceğim ama ben de ediyorum aslında eşler de önemsemiyor şu durumda, dışardan yemek söylemek inanılmaz pahalı onun yerine marketten hazır mantı/pizza alıp yiyebilirsiniz benim eşim de çok meraklı para harcamaya ama her gün olmaz bu şekilde daha ekonomik oluyor. Kahvaltı hazırlayamadığım için nesfit aldım ben sütle karıştırıp yiyorum bayılmamak için djdksj böyle pratik bir şey yiyip akşamları da ızgara tavuktu mantıydı pizzaydı bir süre idare etmeye çalışın bence o zaman bakarsın nasıl olduğuna.
Yas yaşamadığın/yaşayamadığın için ilk boşluktan sızması çok normal ama biliyorsun sağlıklı olan öyle ya da böyle bu duyguyu yaşamak. Bastırdıkça daha çok zorlar seni, herkesin baş etme şekli farklı ama her halükarda kendince yaşaman gerekiyor yasını. Ayrıca yalnız değilsin biz varız, istediğin zaman saatlerce görüntülü görüntüsüz konuşabiliriz anam ciddi söylüyorum bak.
Ufak bir huysuzluk yapti ama bence asidan degildi benim kizim hep huysuz ates yapmadi ama belki asi yeri agriyordur diye 1 cay kasigi calpol verdim doktora da sormustum verebilirsin demisti .Kızlar hepatit b aşısı olup bebeği huysuzlanan var mı? Yan etkisi yok dediler ama evde gece çok ağladı. Bi de atak haftasına girdik ondan mı acaba..
Çocuk doktorları çok mu amacı canım ya onun için hemşireler bana daha ılımlı geliyor, onların dediklerini yapmak daha işime geliyor açıkçası.. bana atak haftalarını bilmek daha iyi geliyor mesela nokta. Çünkü en azından isimlendirebiliyorum daha önce Çocuğum hiç böyle ağlamamıştı ya aşıdan ya atak haftasından diyorum Yoksa kesin canına bir şey oldu diye düşünülecektim beni mesela rahatlatan bir şey nokta. Sesli yazdırıyorum yine mesajı noktayı direkt nokta olarak yazıyor hey Allah'ımAşıyı bugün olacağız bir sıkıntı olursa güncellerim seni ama canı acıdı sonuçta onun verdiği sıkıntı olabilir kuzuda bana sorarsan. Atak haftası konusunu bilmiyorum açıkçası, hani uygulamadan takip edip eyvah arak haftası geliyor sçtk diye gerilebilirim ben galiba, dolayısıyla çocuğun her ağlaması ahanda atak haftasından diyip isimlendirmek süreci doğru yönetmemi engelleyebilir gibi geliyor bana. 2 yaş sendromu dedikleri gibi işte, halbuki bebe bağımsızlaşıyor ama “sendrom” dedikleri için insana batıyor o haller. Sen de biliyorsun zaten bunları da yeri gelmişken fikrimi söyleyeyim dedim.
Bence mamayı tamamen bırakma, strese girebilirsin doydu mu doymadı mı diye ama azaltabilirsin. 5 kere veriyorsan 3 ver misal çişli bezini takip et, baktın her şey yolunda bırakırsın ama sağlık ocağı hemşiresinden ziyade Aslan’ın kendi doktorunu referans alırdım ben olsam. O ne diyor? Ayrıca çok çok sevindim sütlerinin fışkırmasına fiiyu
Halledersin anam ya kimler 5 tane çocuğa bakıyor yani. Anlık bakamama stresi oluyor, bugün de bende var misalYok cano sabah o gazlı gecelerden çıkmanın ve eşimin bugün işe gidecek olmasının etkisiyle buhran yaşamışım resmen, birkaç arkadaşla daha dertleştim daha iyiyim. Dediğin gibi kv destek olsa ben yine dediklerini yaptıklarını rafa kaldırırım ama destek olmuyor her şeyi üstleniyor, her ne kadar rahatsız olsam da işime de geliyor yani bi yanda gözümden akan uyku bi yanda kvnin sen git dinlen ben uyuturum bebeği demesi... Reddetmesi zor dkfk ama 20 yaşına kadar kvyle yaşayamam bu bebek illaki diş döneminde de huysuz uykusuz olcak ne bileyim ek gıdaya geçişte yok ataklarda. Bi yerde alışmam ve baş etmeyi öğrenmem gerekecek. Yine aşırı sıkışırsam destek isterim ama şu an halledebilirim bence. Bebek uyudukça ben de uyumaya çalışıyorum ondan yemek kalıyor ama dediğin gibi basit şeylerden gidelim en kötü hazır mantı alır yoğurtlarız pizza patates o bu şu. Bi çorba bile yapsan öğün oluyor yani 2 dk karıştırırım eğer yine aşırı gazlı olmazsa bugün, bakcam bakalım. Çok seviyom sizi iyi ki varsınız
Ya kayınpeder sağ olsun kıymamızı falan getiriyor. Onu doldurmuşlar buzluğa hep. Normal zamanda mükemmel işe yarıyor da şu an ona yemek yapabilecek vaktim yok yani, ben de en kötü pizza, mantı falan atacaktım da. Olmadı bunları senin yaptığın gibi iç yapıp harcarımOrangegreysky canım benim o kadar iyi anlıyoruz ki seni çünkü hepimiz bunları yaşadık zor olacak zaten bu işin esprisi bu kokunca duş alacaksın altına işeyecek duruma gelince tuvalete gideceksin saatlerce aç kalacaksın uykusuzluktan tipin kayacak bunalacaksın ağlayacaksın kızacaksın hepsi olacak bunların hepsi bir süreç evet kayınvaliden size destek olmamış bebeğin tamamen annesi olmuş ondan zorlanmaların kv en son çare öyle düşün şuan o ihtimali sil aklından artık bebişin düzenini yavaş yavaş sen oluşturacaksın sana tavsiyem yemek işini buzluğa pratik şeyler atarak halletmeye çalış açlıktan ağladığımı bilirim geçen iç hazırladım pide yaptrdık bir sürü buzluğa attım onları börek yapıp buzluğa attım kriz anında airfreye atarım tek elimde bebemle yerim diye düşündüm artık bundan sonra çözüm odaklı hareket etmek lazım bebiş bize ayak uyduramıyor maalesef biz ona uydurcaz mecbur
Eczanede var mıdır solgar b12 takviyesiHayırlı olsun evladın öncelikle canım ben çok şey denedim zamanla artıyor süt merak etme düzenli sağım yap bol su iç . Tahin çok güzel artırıyor bir de solgarın b12 takviyesi . İkisini tavsiye ederim . Tahin helvası yiyebilirsin