2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 91 40,8%
  • erkek

OY: 114 51,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,3%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,0%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    223
Yani yanlış yönlendirmek de istemem ama eğer enfeksiyon yoksa verme antibiyotik bağırsaktaki yararlı bakterileride öldürüyor ishal yapıyor diline baksan üstü bembeyaz yapıyor küçüçük bedene ağır geliyor yine de senin kararın ama en son çare olmalı antibiyotik ki ilacın amacı vücuttaki zararlı bakterileri yok etmek enfeksiyon yoksa neden verilir ki
Birde ne kadar sürede geçmişti sizin şu 5 günlük ilacı kullanmış mıydınız

Evet işte bayadır okuyorum heryerde böyle yazıyor. Çok huysuzlandı götürdük doktora baktı dinledi hırıltı yok. Nu bulgularla bişey veremem dedi gönderdi. Ertesi gün çok kötü oldu çok ağladı sabah erkenden gittik. Kan verdik enfeksiyon vs yok sadece bopazda kızarıklık vardı o kadar o da çok az demişti. İnf. Testi verdik pozitif çıktı antibiyotiği yazmıştı birde pozitif çıkınca bir şurup daha ekledi. Öksürük yok hırıltı yok ateş yok sadece huzursuz bir gün iyi bir gün huysuz. Memede uyuyor bırakıyorum ağlıyor mesela 4 ay atağı da mı karıştı acaba işin içine diyorum ondan mı ağlıyor böule. Birde gözlerini çok açmaya başladı. Hepsi üst üste geldi anlayacağın kafam durdu. Hepsine tamam ama hasta olmasın yüreğim dayanmıyor
Doktor önlem olarak veriyor antibiyotiği ne olur ne olmaz diye ama bana göre gerek yok diğer ilacı kullan inf. İlacıdır o virüse karşı etkilidir bebekler daha dirençli büyüklere göre daha çabuk atlacaktır

Back
X