Haha aynen boşver çok hoş bir şey değil tekmeyle uyanmakŞuanlık tekme ile uyanmak nedir bilmiyorum öğrenmekte istemiyorumuykularım iyi gidiyor maşallah sadece azıcık sırtım ağrıyor sağ sol yatmaktan buna şükür
Kasılma da oluyor mu ?Gecmeyen bel agrim var sancisi cikan arkadaslar acaba bel agriniz var miydi
15 gün bile sürmüyor inan ben bazi seyleri giydirmeyi unutmuştumBüyük gelse bile herhalde bi 15 gün anca büyük gelir dimi herkes çok çabuk büyüyorlar diyor , teşekkür ederim cevap için
Aman milleti tüketime sürüklüyorlar gözümüz aç insanlara dönüstük şu sosyal medya yüzünden malesef onlara hep hediye geliyor cogunu inan giydiremiyorsun ogluma o kadar cok kiyafet geldi ki dokspta etiketli duruyordu anneme vereyimde birilerine hediye gotursun diyordum evde kalabaliktan hoşlanmam kiziminda giyebilecegi tarz degildi gecen tesadüf durumu olmayan bi gebe ile tanistim sansina erkekmiş hepsini ne var ne yok topladom verdim dolap bomboşValla bazen sanki aldıklarım hiç yetmeyecekmiş gibi geliyor instagramdaki fenomenlerin bebek dolapları yüzündenkeşfetim hastahane çantası bebeğimin odasını düzenliyorum videoları ile doldu
Benimki asla uyumuyorŞuanlık tekme ile uyanmak nedir bilmiyorum öğrenmekte istemiyorumuykularım iyi gidiyor maşallah sadece azıcık sırtım ağrıyor sağ sol yatmaktan buna şükür
Ferrum hausmann tekli shotlardan kullanıyorum ben. Günde 2 kez dedi ama 1 tez içiyorum.Kızlar demir ilacı olarak ne kullanıyorsunuz?
Ferro sanol iciyorum canim ishal yapiyor o meretteKızlar demir ilacı olarak ne kullanıyorsunuz?
Ya magnezyum ve sodalara ragmen bastikça sağ kalçama giriyor benimde sürekli sinir oluyorum canim kesiliyorGünaydın anneler gece ani bir ağrı ile uyandım3-4 ay önce çok kramp oluyordu magnezyumdan sonra geçmişti. Geçen hafta, magnezyuma rağmen bacağıma kramp girdi bir gece. Bu gece de bacağım ve karnımda aynı anda oldu hem kramp girdi hem kasılmam oldu. Dönemedim, hareket edemedim çok korkunçtu. Eşim zavallı da ne yapacağını bilemedi, beni kucaklamaya çalışıyordu uyku sersemi kaç dakika sürdü bilmiyorum ama canımdan can gitti.
Ben solgarın demirini kullanıyorumKızlar demir ilacı olarak ne kullanıyorsunuz?
Ben de bir soda içiyorum kesin.Ferro sanol iciyorum canim ishal yapiyor o merettebirde multivitamin olarak regenesis max
Ya magnezyum ve sodalara ragmen bastikça sağ kalçama giriyor benimde sürekli sinir oluyorum canim kesiliyor
Yok cnm kasilma yok sukur suan iyiyimKasılma da oluyor mu ?
Benim doktorum magnezyumu 2 ye çıkartabiliriz bu dönemlerde kramplar artabilir demişti. Sen de eğer tek dok alıyorsan doktorunla bi konuş bence 2 doza çıkarır belki. Geçmiş olsunGünaydın anneler gece ani bir ağrı ile uyandım3-4 ay önce çok kramp oluyordu magnezyumdan sonra geçmişti. Geçen hafta, magnezyuma rağmen bacağıma kramp girdi bir gece. Bu gece de bacağım ve karnımda aynı anda oldu hem kramp girdi hem kasılmam oldu. Dönemedim, hareket edemedim çok korkunçtu. Eşim zavallı da ne yapacağını bilemedi, beni kucaklamaya çalışıyordu uyku sersemi kaç dakika sürdü bilmiyorum ama canımdan can gitti.
Pazartesi gideceğim, mutlaka soracağım. Çok teşekkür ederimBenim doktorum magnezyumu 2 ye çıkartabiliriz bu dönemlerde kramplar artabilir demişti. Sen de eğer tek dok alıyorsan doktorunla bi konuş bence 2 doza çıkarır belki. Geçmiş olsun
Bizde abiden miras yoluyla gelen owli vardi. Onu kullanmayi dusunuyorum. Buyuk oglum cok guzel uyurdu icinde.Kızlar kundak olarak ne aldınız ?
Dış kundak olarak belirtmeyi unutmuşumKızlar kundak olarak ne aldınız ?
Ferrum kullanıyorduk değiştirdi şuan oroferon kullanıyorum canım.Kızlar demir ilacı olarak ne kullanıyorsunuz?
Ferrum hausmann tekli shotlardan kullanıyorum ben. Günde 2 kez dedi ama 1 tez içiyorum.
Ferro sanol iciyorum canim ishal yapiyor o merettebirde multivitamin olarak regenesis max
Ya magnezyum ve sodalara ragmen bastikça sağ kalçama giriyor benimde sürekli sinir oluyorum canim kesiliyor
Ben solgarın demirini kullanıyorum
Teşekkür ederim kızlarFerrum kullanıyorduk değiştirdi şuan oroferon kullanıyorum canım.
Ben de feramat kullanıyorum. Hiç bir rahatsızlığını görmedim kabızlıktan çok korkuyordum ama olmadı şükür.Teşekkür ederim kızlar, ben daha yeni demir kullanacağım benim dr Fertamir veriyordu ama midemi çok rahatsız ediyor hangisini kullansam bilmiyorum
Ben Fertamir kullanıyorum. Daha önce Gynoferon midemi aşırı rahatsız ediyordu o nedenle Fertamir'e geçtim.Teşekkür ederim kızlar, ben daha yeni demir kullanacağım benim dr Fertamir veriyordu ama midemi çok rahatsız ediyor hangisini kullansam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?