Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Büyük gelse bile herhalde bi 15 gün anca büyük gelir dimi herkes çok çabuk büyüyorlar diyor , teşekkür ederim cevap için
15 gün bile sürmüyor inan ben bazi seyleri giydirmeyi unutmuştum
Valla bazen sanki aldıklarım hiç yetmeyecekmiş gibi geliyor instagramdaki fenomenlerin bebek dolapları yüzünden keşfetim hastahane çantası bebeğimin odasını düzenliyorum videoları ile doldu
Aman milleti tüketime sürüklüyorlar gözümüz aç insanlara dönüstük şu sosyal medya yüzünden malesef onlara hep hediye geliyor cogunu inan giydiremiyorsun ogluma o kadar cok kiyafet geldi ki dokspta etiketli duruyordu anneme vereyimde birilerine hediye gotursun diyordum evde kalabaliktan hoşlanmam kiziminda giyebilecegi tarz degildi gecen tesadüf durumu olmayan bi gebe ile tanistim sansina erkekmiş hepsini ne var ne yok topladom verdim dolap bomboş
Şuanlık tekme ile uyanmak nedir bilmiyorum öğrenmekte istemiyorum uykularım iyi gidiyor maşallah sadece azıcık sırtım ağrıyor sağ sol yatmaktanbuna şükür
Benimki asla uyumuyor ogluma hamileyken hic uyanmazdim bundada hic uyumadim desem yeri

Günaydın anneler gece ani bir ağrı ile uyandım 3-4 ay önce çok kramp oluyordu magnezyumdan sonra geçmişti. Geçen hafta, magnezyuma rağmen bacağıma kramp girdi bir gece. Bu gece de bacağım ve karnımda aynı anda oldu hem kramp girdi hem kasılmam oldu. Dönemedim, hareket edemedim çok korkunçtu. Eşim zavallı da ne yapacağını bilemedi, beni kucaklamaya çalışıyordu uyku sersemi kaç dakika sürdü bilmiyorum ama canımdan can gitti.

Kızlar demir ilacı olarak ne kullanıyorsunuz?
Ferro sanol iciyorum canim ishal yapiyor o merette birde multivitamin olarak regenesis max
Ya magnezyum ve sodalara ragmen bastikça sağ kalçama giriyor benimde sürekli sinir oluyorum canim kesiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…