Canim sen cok yenidogan almadin insallah elinde kalir giydiremezsinKızlar bugün Bizimde kontrolümüz vardı. çok şükür her şey yolunda , nst ye de girdim orada da sancı falan çıkmadı. Yüzünü göremedik ama küçük beyin plesenta kapatmıştı. 44,8 cm ve 1930 gr olmuş. 31+2 yiz bugün.
E 1 ay sonra 36. Haftaya gelecek neredeysebizim kontroller 2 haftada 1 artık hatta haftada 1 e düşecekmiş daha sonra dediğin gibi bir sonraki gittiğinde bakar muhtemelen. Nasıl geçti özelde ki ilk deneyimin ?
Ay boşver ya o kendine baksınne anlamış acaba ultrason resminden
Aynen kuzum bende öyle yaparım diyorum zaten şikayetlerde artar zamanlaBeni 32. haftada olduğum için üniversitede Nst'ye aldılar. Ama Nst çok sıkıcı bir şeymiş. Gece acile gittiğim gün ilk Nst'ye bu kaydı dediler ve bir kez daha çektiler. 30 dakika sürdü. Sabah üniversitede rutin kontrolüm vardı onda da bundan sonra Nst'ye gireceksin dediler. Şeker testi nedeniyle de 1 hafta sonra gel dediler galiba. Ama 2 haftada bir gelinmesi gereken döneme girdik diye biliyorum. Bir ay çok uzun bir süre bence. Siz en geç 3 hafta içinde bir daha gidin.
Aynen ya benim marka olsun derdim yoktur ama kalitesiz olan bişeye de para veremem ucuz hiç biseyin hayrını görmedim bugüne kadar malesefYa bana da musriflik geliyor cinsiyet partisi fln.mesela bnm marka takıntım da yok.marka takıntısı da musriflik geliyor.tabi bunlar bnm düşüncem.
2 tane al canim hastanede giydirirsin evde 3 6 ay farketmez zaten cabucak büyüyorlar bende almamiştim ama yigenimin getirdiklerinde vardi 2 3 tane yettiKızlar bu arada bebek içine zıbın oluyor oluyor ya benim onda 3 ay yazıyor 6 tane almıştım Kisa kol onlar yenidoğana olurmu ebebekte baktiklarim aşırı küçüktü bir kadın yenidoğan alma çok küçük demişti. Yenidoğan almam gerekirmi genedekv önü bağlamalı ipli olandan almış ondan da var
Ay benim doktorun nst çok keyifliBeni 32. haftada olduğum için üniversitede Nst'ye aldılar. Ama Nst çok sıkıcı bir şeymiş. Gece acile gittiğim gün ilk Nst'ye bu kaydı dediler ve bir kez daha çektiler. 30 dakika sürdü. Sabah üniversitede rutin kontrolüm vardı onda da bundan sonra Nst'ye gireceksin dediler. Şeker testi nedeniyle de 1 hafta sonra gel dediler galiba. Ama 2 haftada bir gelinmesi gereken döneme girdik diye biliyorum. Bir ay çok uzun bir süre bence. Siz en geç 3 hafta içinde bir daha gidin.
Geçen gün kadının biri sabah ve öğleden sonra olmak üzre 2kez nst ye girmiş..bebek çok hareketli olunca cekemediler.Aynen ya benim marka olsun derdim yoktur ama kalitesiz olan bişeye de para veremem ucuz hiç biseyin hayrını görmedim bugüne kadar malesef
2 tane al canim hastanede giydirirsin evde 3 6 ay farketmez zaten cabucak büyüyorlar bende almamiştim ama yigenimin getirdiklerinde vardi 2 3 tane yetti
Ay benim doktorun nst çok keyifliAnkaranin meshur yda center'i en üst kat komple cam bir oda tüm ankara ayaginin altinda koltuk dehşet ötesi rahat macaronlar çikolatalar ikram ediyorlar bebek hareketlensin diye
Ay yazıklar olsun gittiğim hastanede nstde bırak birşey ikram etmeyi eşimi bile içeri almadılar, güya özel hastaneAynen ya benim marka olsun derdim yoktur ama kalitesiz olan bişeye de para veremem ucuz hiç biseyin hayrını görmedim bugüne kadar malesef
2 tane al canim hastanede giydirirsin evde 3 6 ay farketmez zaten cabucak büyüyorlar bende almamiştim ama yigenimin getirdiklerinde vardi 2 3 tane yetti
Ay benim doktorun nst çok keyifliAnkaranin meshur yda center'i en üst kat komple cam bir oda tüm ankara ayaginin altinda koltuk dehşet ötesi rahat macaronlar çikolatalar ikram ediyorlar bebek hareketlensin diye
Eren Alp şeklinde önerdim onu da beğenmedi eşim. Teşekkür ederim öneri için.Alp Eren nasıl
Benim Nst'de midem çok bulanıyor yatırıyorlar ya. Bir de ne kadar doğrultsalar yattığımız yeri benim için yeterli olmuyor reflü nedeniyle. O yüzden benimki hiç iyi geçmedi. Sizinki iyiymiş amaAynen ya benim marka olsun derdim yoktur ama kalitesiz olan bişeye de para veremem ucuz hiç biseyin hayrını görmedim bugüne kadar malesef
Ben elenatal2 kullaniyorum doguma kadar devam. Balik yagi var icinde gercekten midem bir kotu oluyor. Dogumdan sonra elenatal3e gecicem sanirim. Emzirirken de takviye kullanmak lazim. Onda balik yagi yok cok sukur.Kızlar doktorunuzun verdiği şu içinde bi sürü vitamin olan vitaminleri ne zamana kadar kullanacaksınız? doktorum doğuma kadar dedi de ben içemiyorum içinde balık yağı var gidince değiştirmesini soylicem
Benim doktorumda doğuma kadar devam dedi sadece magnezyum belirli haftada birskiliyormisKızlar doktorunuzun verdiği şu içinde bi sürü vitamin olan vitaminleri ne zamana kadar kullanacaksınız? doktorum doğuma kadar dedi de ben içemiyorum içinde balık yağı var gidince değiştirmesini soylicem
Benimki magnezyumu da doğuma kadar dedi zararı yokmuşBenim doktorumda doğuma kadar devam dedi sadece magnezyum belirli haftada birskiliyormis