2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 89 40,3%
  • erkek

OY: 114 51,6%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,1%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    221
Merhaba yeni katıldım buraya. 2024 kasım annesiyim. Probiyotik bizde de işe yaramadı. Duphalac veriyordum bazen yapamayınca. Kusmadan kaynaklı su kaybediyormuş reflü vardı. Arada çay kaşığıyla kaynamış su veriyordum. En son gaz için mommys bliss gaz damlası aldık hem gece hem gündüz olandan. Birer çay kaşığı veriyorum sabah ve akşam yatmadan. Kakamız normale döndü günaşırı yapıyor kendiliğinden artık🥹
ya gazı yok aslında pırtımızı cok ıı cıkarıyoruz ama denicem bunuda bakalım

Merhaba yeni katıldım buraya. 2024 kasım annesiyim. Probiyotik bizde de işe yaramadı. Duphalac veriyordum bazen yapamayınca. Kusmadan kaynaklı su kaybediyormuş reflü vardı. Arada çay kaşığıyla kaynamış su veriyordum. En son gaz için mommys bliss gaz damlası aldık hem gece hem gündüz olandan. Birer çay kaşığı veriyorum sabah ve akşam yatmadan. Kakamız normale döndü günaşırı yapıyor kendiliğinden artık🥹
gaz sancımız yok ama bızım cok ıyı cıkaryr pırtını onda hıc sorunumuz yok kakamızı yapmyruz sadecec

kızlar nihayet bebek arabamızı aldık. dün e bebeğe gittik biraz bilgi alalım diye. Mağazada daha da indirim vardı kaçırmadan aldık. Mesela bunu 8500 tlye aldık. 22 kga kadar taşıma, katlayınca valiz gibi çekebilme, normal oturma yerini çıkarmadan puset monte özelliği var. benim için yeterli dedim aldım valla size de fikir olsun.

selam, bu bebek arabasından memnun kaldınız mı? Benim de dikkatimi çekti hem uygun hem hafif kullanışlı gözüküyor. Tavsiye eder misiniz?

Meme reddi ne durumda acaba? Biz 3,5 aylıktan beri yaşıyoruz kızım 5 aylık oldu şuan. Bizde inat durumu var. İstediğinde 10 saniye içinde vermezsem başını arkaya ata ata ağlamaya başlıyor. Memeye gelmiyor asla ağlarken. Oyalıyorum bişeylerle unutmuyor da. Ancak uyuyup uyanıp emerse unutuyır bidaha. Gece emiyoruz. Gündüz çok inat ağlamadan vermeye çalışıyorum. Uyandığınan emmek istiyor anında. Çok kötü bi huy edindi kendine. Nasıl kırarım bu inadı bilemedim😔 çok yorgunum süt sağmaya çalışıyorum. Memeyi alamayınca ağlayınca biberonu da istemiyor. Çok emmek istiyor aslında meme seven bi bebek. Emmeden uyumadığı için uykularımız da bozuldu. Böyle bi durum yaşayan var mı?
Bizde aynı durumu yaşadık meme vermede ısrarcı olunca daha çok ağlıyordu çok zor bi durum 🥹 emzik emerken dalgın anında emziği çekip birden memeyi tutturuyordum ben ama kesinlikle sakinken yapıyordum bunu diğer türlü sinirliyken asla tutmuyordu sonra kendi kendine geçti bu durum

Back
X