Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    190
Canım mamaya da başlamışsınız zaten, sarılığı hemen atlatırsınız merak etme maşallah küçük prense

Daha minicik gün geçtikçe daha da güçlü emecektir mama işe yarıyor diyorlar
En kısa zamanda geçecek inşallah

Kızlar selammmm, doğum yapan arkadaslarım gözünüz aydınsağlıkla büyüsünler inşallahhh Bizim de kontrolümüz vardı bugün. 37+0 haftalığız 3.400 gr olmusuz Oğluş doğum kanalına girmiş doktorum karnında düşmüş zaten dedi. Haftaya ptesi sezeryan doğumum olacak ama bu süreye kadar bebisin hareketleri 10 dan az olursa mutlaka gel dedi. Nstde de düzensiz sancım cıktı. Resmen cok az kaldı. Haftaya bugün anneyim resmendüsündükce gözlerim doluyor

Maşallah
Her sey en güzel şekilde ilerlesin

Ben yaaaa, kıçıma motor takmışlar gibi neler yaptım manikur pedikür , buzdolabı düzenleme iki çeşit yemek. Bakliyat ıslatma. Bebek çikolatası stickerlama. Duş saçlara fön. Duramadım bugün resmen. 8 aydır oje sürmüyodum ojelendim

Ay evet geçen haftalarda sürünmemin acısını çıkardım sanırım ben de
Böyle devam etse bari doğurana kadar

Ayy o gün burası çok heyecanlı olacak desene kolaylıkla atlatalım inşallah canım

Canim evet ben de duymustum dogum icin relaxlastiran bir hormon varmis menide cok ise yariyormus
Eveet canım bu rahim açmak için verilen fitilin içinde de menideki maddeden varmış, özellikle korunmasız olması lazım dedi ebe

Oy hadi bakalm senin bebiste iri masallah bende bugn kontroldeydim 38. Haftaya 3400 3500 bekliyorum dedi bakalm hayirlisiyla saglikla gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…