Ayy çok güüzeell

Yaptırdığın yer battaniye ve yastığına da işleme yapar mı acaba latteee ,

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy çok güüzeell
Yarın alacağım magnezyum u progestqn 3 günde bir 2 ampul iğne oluyorum fitil bende kanama yapiyor malesefSerklaj sonrası bana kasılmalar icin magnezyum vermişti doktorum. (+progesteron) Magnezyum Diasporal, sabah akşam 1er şase içiyorum. Eğer yine de kasılma hissedersem bir çay kaşığı Epsom tuzunu yarım çay bardağı suda eritip içiyorum. Bu hem kas ağrılarına hem de rahim kasılmalarına çok iyi geliyor. Doktoruna da bir sor tabi mutlaka.
Karnımın ortası dediğin agriyan yer derinin üstü mu yoksa icerde biryerler mi? benim de tam gobek deligimin etrafındaki derim acıyordu bir ara aynı şekilde ama nemlendirici vb geçti.
Yarın alacağım magnezyum u progestqn 3 günde bir 2 ampul iğne oluyorum fitil bende kanama yapiyor malesefSerklaj sonrası bana kasılmalar icin magnezyum vermişti doktorum. (+progesteron) Magnezyum Diasporal, sabah akşam 1er şase içiyorum. Eğer yine de kasılma hissedersem bir çay kaşığı Epsom tuzunu yarım çay bardağı suda eritip içiyorum. Bu hem kas ağrılarına hem de rahim kasılmalarına çok iyi geliyor. Doktoruna da bir sor tabi mutlaka.
Karnımın ortası dediğin agriyan yer derinin üstü mu yoksa icerde biryerler mi? benim de tam gobek deligimin etrafındaki derim acıyordu bir ara aynı şekilde ama nemlendirici vb geçti.
Gerçekten paranoyak oldum artık her ağrıdan bir sonuç çıkarıyorumDaha iyi olur hem böyle stres ile zor geçer günleriniz
Amin inşallah hepimizinkiler çok heyecanlı bekleyişlerYaaaaaaa çok tatlı olmuş bende dolabının gelmesini bekliyorum gelse de assam kıyafetlerini diyeinsan bakıp bakıp duygulanıyor o kadar haklısın ki. Sağlıkla giysin inşallah
![]()
İçimizde bi insan yavrusu yetişiyor normal ağrıların da olması siz tedirgin olmayın kanama vs olmadıkça. İlk gebeliğimde ne ağrı ne kramp hiç bişey görmedim. Bu 2. Gebeliğim vücut farklı vücut gibi davranıyor mesela başından beri kasık ağrılarım kramplarım göbek deliği çevresi ağrıları hak getire. Drlarımız normal dedikçe onlara güvenip yola devam diyoruzGerçekten paranoyak oldum artık her ağrıdan bir sonuç çıkarıyorum![]()
Hayırlısı böyleymiş demekkiDetaylıda görmüştü doktor. Plasentaya yapışık bir lob varmış doğum sırasında parçalanıyormuş. İyi temizlenemezse yoğun kanama görülebilir acil ameliyata almam gerekir o riski almak istemiyorum dedi. Detaylıdaki doktorda aynı şekilde söyleyince şüphe kalmadı aklımdane yalan söyleyeyim vajinal doğumdan korkuyordum biraz
![]()
Kız yaptı zaten set halinde aldım sadece bunları çektimAyy çok güüzeellmaşallah
Yaptırdığın yer battaniye ve yastığına da işleme yapar mı acaba latteee ,![]()
Burada önemli olan bence kendi içimizdeki düzen. Zaten çok hissediyorken hissetmemeye başlamak önemli benceBu yine kişiden kişiye değişir, ben kilolu bir hamileyim ve detaylıda doktor bana ne kadar hareketli dediğinde ben hissetmiyordum bile. Buradaki arkadaşlarımız şöyle hareket böyle hareket diyince çok korkuyordumama sonra yaş dökümün beni korumasın o yüzden daha bazen şimdi şimdi böyle dönüyor yada sanki bir şey yapıyor anca onu hissediyorum
![]()
Şifonyer ben çok kullanıyorum, elbise dolabı da odada yer varsa en az 3 kapı öneririm ben, ama model olarak sade bir model olup uzun süre kullanacağını düşündüğüm için böyle diyorum. Bir süre aonra çocuk odası ayrı yaparım yenilerim diyorsanız bilemiyorum. Biraz büyüyünce ıvırzıvırı da malzemesi de artıyor.Bayadır buraya bakmamışım. Ne yaptınız bacılar? Bizim detaylı ultrason günümüz 6 Mayıs, biraz geç kaldık ama istediğim doktorda başka randevu yoktu 1 ay önceden almama rağmen. Zaten kendi doktorum her ultrasonda her yerine detaylı bakıyorum, o yüzden strese girmene gerek yok dedi. Organları, parmakları hepsini inceliyoruz her seferindeşu an 24 haftanın içindeyim toplam 6 kilo aldım ben de. Tahlillerde bir şey çıkmadı, şeker yükleme istemedi doktorum. Normal gidiyoruz diyor, bebek de 700 gram falan oldu sanırım
yavaş yavaş alışverişlere başladık. Göğüs pompası, ateş ölçer ve park yatak aldık. Yarın odası için dolap ve Şifonyer bakmaya gideceğim. Tecrübeli annelerin önerisini beklerim bu konuda, nasıl ürünler alalım? Dolap büyük mü olmalı, Şifonyer gerekli mi?
Onun dışında ağustos bebeleri için kıyafetleri kaçar adet ne aldınız bacılar? Çok almayın diyor herkes. Ama sonuçta bu bebe el kadar doğacak. Çuvalla mı gezsin çocuk? Şöyle güzel güzel giyinmesin mi![]()
Oyyyy çirkin kızım benim annesi leoparlı takımlar giydirir güzelleştirir onuŞifonyer ben çok kullanıyorum, elbise dolabı da odada yer varsa en az 3 kapı öneririm ben, ama model olarak sade bir model olup uzun süre kullanacağını düşündüğüm için böyle diyorum. Bir süre aonra çocuk odası ayrı yaparım yenilerim diyorsanız bilemiyorum. Biraz büyüyünce ıvırzıvırı da malzemesi de artıyor.
Şimdilik 3 takım hastane çıkışı var yenidoğan , 4-5 takım da 0-3 ay var . Bebeğin yapısına göre bazıları uzun doğuyor çok az kullanıyor bunları. Doğunca çok çirkinler zaten![]()
ben çilekten aldım 3 kapaklı dolap ve şifonyer, güzel görünüyor kullanmadım ama bence iş görür bir süreOyyyy çirkin kızım benim annesi leoparlı takımlar giydirir güzelleştirir onu
Açıkçası yerimiz var odası büyük, en azından 4-5 yaşına kadar kullanabileceğimiz bir şey olsun istiyorum ben de. İlerde ergenliğe kadar kullanacağı bir takım alırız dedik. Ortalıkta bir şey kalmasın her şeyi toplasın istiyorum. Şifonyeri de herkes çok kullanışlı buluyor onu da alacağım gibi gözüküyor. Önerdiğin marka var mı canım? Yoksa ikea yeterli olur mu acaba. Gerçi ikea diyorum ama orda da fiyatlar almış başını gitmişx
Benim ilk bebeğim de Ağustos ayında doğdu. Bana da çok dediler 0-3 ay alma pek diye. Gerçekten de çok gerek yokmuş. Yazları çok sıcak olduğu için ben çıtçıtlı atlet ayağında çorapla yatırdım hep başka bir şey giydirmedim. Ama sen klima açarım diyorsan ona göre bir şeyler alabilirsin. Ben atletleri 0-3, 3-6, 6-9 olarak almıştım ama pek de bi beden farkı yok bence. Civilin kalıpları çok dar, LCW daha standart. Kısa kollu çıtçıtlı tulumlar da iş gördü 3-6 ay almıştım lcwdan. 0 ay almayın ama 1-3 alın derim ben. Gerçekten bazı şeyleri 1 kere giyiyor sıra gelmeden büyüyor.Bayadır buraya bakmamışım. Ne yaptınız bacılar? Bizim detaylı ultrason günümüz 6 Mayıs, biraz geç kaldık ama istediğim doktorda başka randevu yoktu 1 ay önceden almama rağmen. Zaten kendi doktorum her ultrasonda her yerine detaylı bakıyorum, o yüzden strese girmene gerek yok dedi. Organları, parmakları hepsini inceliyoruz her seferindeşu an 24 haftanın içindeyim toplam 6 kilo aldım ben de. Tahlillerde bir şey çıkmadı, şeker yükleme istemedi doktorum. Normal gidiyoruz diyor, bebek de 700 gram falan oldu sanırım
yavaş yavaş alışverişlere başladık. Göğüs pompası, ateş ölçer ve park yatak aldık. Yarın odası için dolap ve Şifonyer bakmaya gideceğim. Tecrübeli annelerin önerisini beklerim bu konuda, nasıl ürünler alalım? Dolap büyük mü olmalı, Şifonyer gerekli mi?
Onun dışında ağustos bebeleri için kıyafetleri kaçar adet ne aldınız bacılar? Çok almayın diyor herkes. Ama sonuçta bu bebe el kadar doğacak. Çuvalla mı gezsin çocuk? Şöyle güzel güzel giyinmesin mi![]()
Avrasya gop yanlis hatirlamiyorsam 54 gibi bir seydiArkadaşlar merhaba İstanbul’daki özel hastanelerde sezeryan doğum fiyatı alanlar yazabilirler mi
Çok haklısın benimde 2. Aslında oğlumda plasenta aşağıda dediler bunda rahim kisaligi ama bunda daha çok korkuyorum evet oğlumda ağrım yoktu bu hamileligimde ağrım cok malesefİçimizde bi insan yavrusu yetişiyor normal ağrıların da olması siz tedirgin olmayın kanama vs olmadıkça. İlk gebeliğimde ne ağrı ne kramp hiç bişey görmedim. Bu 2. Gebeliğim vücut farklı vücut gibi davranıyor mesela başından beri kasık ağrılarım kramplarım göbek deliği çevresi ağrıları hak getire. Drlarımız normal dedikçe onlara güvenip yola devam diyoruz
Yaaa bak seninde benim gibi ilkinde ağrın sızın yokmuş ama ikincisi ağrılı artık yediğimiz içtiğimizden mi çözemiyorum Allah hepimize yavrularımızın sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinÇok haklısın benimde 2. Aslında oğlumda plasenta aşağıda dediler bunda rahim kisaligi ama bunda daha çok korkuyorum evet oğlumda ağrım yoktu bu hamileligimde ağrım cok malesef
Doktorunla görüş bence. inşallah sıkıntı yoktur.Hanımlar merhaba. 23 Nisan depreminde kendimi çok kastım baya kötü oldum o günden beri bebeğimin hareketlerinde azalma hissediyorum. 26. Haftanın içerisindeyiz şuan tekmelerin ve hareketlerinin daha belirgin olması gerektiğini düşünüyorum daha önceden dışarıdan bile belli oluyordu ayaktayken uzanırken özellikle geceleri çok hareketliydi. Dediğim gibi son bi haftadır azaldı özellikle dünden beri neredeyse hiç hareket etmiyor. Az önce çikolata yedim ve kola içtim kan şekerim yükselsin diye ve uzandım hala hareket yok, hareketlenmesi için başka öneriniz var mı sizce doktora ne zaman danışmalıyım ? Çok evham yaptım