- 24 Ekim 2024
- 301
- 665
- 18
- 32
- Konu Sahibi Mervenur277
- #26.601
Yerimmm tospikleriOy hadi bakalm senin bebiste iri masallah bende bugn kontroldeydim 38. Haftaya 3400 3500 bekliyorum dedi bakalm hayirlisiyla saglikla gelsin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yerimmm tospikleriOy hadi bakalm senin bebiste iri masallah bende bugn kontroldeydim 38. Haftaya 3400 3500 bekliyorum dedi bakalm hayirlisiyla saglikla gelsin
Bizim seninle sat aynı doğum tarihimiz de aynı oluyor canımKızlar selammmm, doğum yapan arkadaslarım gözünüz aydınsağlıkla büyüsünler inşallahhh
Bizim de kontrolümüz vardı bugün. 37+0 haftalığız 3.400 gr olmusuz Oğluş doğum kanalına girmiş
doktorum karnında düşmüş zaten dedi. Haftaya ptesi sezeryan doğumum olacak ama bu süreye kadar bebisin hareketleri 10 dan az olursa mutlaka gel dedi. Nstde de düzensiz sancım cıktı. Resmen cok az kaldı. Haftaya bugün anneyim resmen
düsündükce gözlerim doluyor
![]()
YaaaBizim seninle sat aynı doğum tarihimiz de aynı oluyor canımsağlıkla gelsin minnoşlarımız bu saatlerde kucağımızdalar hayırlısıyla
![]()
Ayy ben akşam yemeği yiyemedim içim bi tuhaf heyecan mı desem stres mi sanki daha çoook vardı hep hamile mi kalacaktımYaaasağlıkla gelsinler kuzum bugün asırı duygusalım resmen sayılı gün kaldı. Tarih de coo güzel, ömürleri de güzel olsun
![]()
Yaa dimi icimde kelebekler ucusuyo benim de canımAyy ben akşam yemeği yiyemedim içim bi tuhaf heyecan mı desem stres mi sanki daha çoook vardı hep hamile mi kalacaktımtarih de harika denk geldi minik boğacıklarımız geliyor
![]()
Alla alla bunu ilk defa duyuyorum korunmadan ilişkimi yaşamak gerekiyo kızlarEveet canım bu rahim açmak için verilen fitilin içinde de menideki maddeden varmış, özellikle korunmasız olması lazım dedi ebe
Benim geldiği gece başlamıştı hadi bakalım inşKizlar kolastrum geldi bugun denedim de bakalim baslicak mi dogum![]()
Aşağıda olsaydı iyiydi ama direk ortadan çatlamış aman olsun sağlıklı olsunlar lazere vs gidersin tazeyken. Daha vaktin de var bol bol nemlendirsen ilerlemez en azından.34 e kdr catlamayip bir gecede su hale gelmekte beni uzdu ama sabha kdr felakwt kasnmistim uzuldm biraz
Valla umudunu kırmak istemem ama biz ebeyle geçen hafta sağım yaptık elle, sonraki bir kaç gün de ben kendim denedim. Çok az topladım canım acıdığı için ama geldi yani elle sıkınca. Hala doğum belirtisi için kasılma vs., tık yok bende.Kizlar kolastrum geldi bugun denedim de bakalim baslicak mi dogum![]()
70 ile doğuma gittim 64 kiloyum şuan1 hafta once dofm yapan anneler kilo durumunuz nasil giden oldumu hic
Ay ne guzelll hizli gitcek kuzuu70 ile doğuma gittim 64 kiloyum şuanrahmim hala küçülmemiş, göbek deliğimin biraz üstünde
Tabi banada ole soyledi arti eksi degisir dediYerimmm tospiklerimaşallah canım
benim de 3600 olur dedi +200 /-200 gibi düsünebilirsin yaptı bakalım hayırlısı
![]()
Surekli yagliyorum canm sorma ya berbat biyerdeBenim geldiği gece başlamıştı hadi bakalım inş
Aşağıda olsaydı iyiydi ama direk ortadan çatlamış aman olsun sağlıklı olsunlar lazere vs gidersin tazeyken. Daha vaktin de var bol bol nemlendirsen ilerlemez en azından.
Öyle gibiAy ne guzelll hizli gitcek kuzuu
Gözün aydın canımKızlar okuyamadım mesajlarinizi asla kendi sancım gelmedi suni sanciyla oldu çok yavaş ilerledi 1 de 5 cm olunca dayanamadım artık belden iğne vurulup suni sanciyi yukselttile iğne vurulunca çok rahat ettim hiç ağrım olmadi daha sonra acilmam hızlandı 9 cm doğuma aldilar catalda çok iyi yonetemedim ıkınamadim Dr bebeğini bogacaksin dedi nasıl yaptım hayret ettim sanki 2 doğum yapmamış gibiydim drum çok iyiydi ebeler çok şükür kesi olmadan dogumumu yaptım ssuan vermediler yanıma bebek hemsiresi bakımlarını yapio darisi size ama haftalardır çekip çok az acilmam olması beni çok üzdü saat 7 den bu saate anca dogurabildim
Bende onu sorucaktım igneden dolayı mı acaba diye??Çok geçmiş olsun canım gözün aydın bende ondan korkuyorum ya oğlumda ıkınamadım karnıma bastırarak yaptılar belki iğneden dolayı sancı hissetmediysen ondan ıkınamamışsındır
Benimde fotoğrafçım gelecek eşimde doğuma girecek fitil koyacaklar 4-5 saat açılma için bekleniyormuş bakalım neler yaşayacağızYaa dimi icimde kelebekler ucusuyo benim de canımbenim doğum aksam olacak 18:30 gibi ama keske sabah olsaydı ama sabahtan anestezi uzmanıyla görüscez. Öğlen 1 e kadar yemek yemem serbest sonra oda süsler foto cekimi falan yaparız o saatte kadar dedik bakalım nasip
heyecan ve stresle nasıl beklenecekse
Herkes çatlıyor canımız canlarimiz sağolsunSurekli yagliyorum canm sorma ya berbat biyerde
Evet canım spermin içindeki madde doğumu tetikliyormuş öyle dedi ebe banaAlla alla bunu ilk defa duyuyorum korunmadan ilişkimi yaşamak gerekiyo kızlar
Kaç haftalık oldun canımKizlar kolastrum geldi bugun denedim de bakalim baslicak mi dogum![]()