Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Anne yanı beşiğini aldıkta gerisi yok😂
Boya telaşımız vardı bizimde evde onu hallettik odasına bakıcaz artık biran önce alışverişi hızlandırmamız lazm sanki geç kaldım gibi hissediyorum 😂
Ayy ben de henüz hiiiç hazırlık yapmadım. Benimki biraz da ikinci çocuk rahatlığı olsa gerek🤣 badana yaptırmak istiyorum evde önce, onu halletmeden de başka şeye başlanmıyor. Ama badanaya da aynı üşeniyorum hakkımda hayırlısı🙈

Anne yanı beşiğini aldıkta gerisi yok😂
Boya telaşımız vardı bizimde evde onu hallettik odasına bakıcaz artık biran önce alışverişi hızlandırmamız lazm sanki geç kaldım gibi hissediyorum 😂
Yok yok geç kalmadın daha çok şükür ağustosa zamanımız var ☺️ şimdiden sonra güzelce yaparsın alılverişini 🤣🤲🏻

Ayy ben de henüz hiiiç hazırlık yapmadım. Benimki biraz da ikinci çocuk rahatlığı olsa gerek🤣 badana yaptırmak istiyorum evde önce, onu halletmeden de başka şeye başlanmıyor. Ama badanaya da aynı üşeniyorum hakkımda hayırlısı🙈
Çok zor boya badana işi benim bu sene bebek olayım olmasa da yapılacaktı artık zamanı gelmişti nasip hamileyken yaptırmak oldu.
O da şans ya boya yapıldığı gün deprem oldu neyse ki usta deli cesaretli cıktı boyasını yapmaya devam etti😂 bitti çok şükür temizliği de annemler yaptı en büyük iş buydu bence rahatladım

Günaydın ☀️ Bende dün akşam biraz dolaba asayım dedim her yer her yerdeydi bir hoşuma gitti duygusallaştım 🥹 bime katlanır banyo küveti, oioi tabakları gelmişti alabilirsiniz bayağı uygun oluyor. Cam rende 40 tl gibi bir şeydi oyuncaklar da vardı ama ben E bebekten almıştım biraz şu anlık yeter diye bakmadım 🥰🤣
Sağlıkla hepsini giysin inşallah🥰
Her şeyi birilerine vermişim bir tek cam rendeyi buldum mutfakta bir yerlerde çok lazım 🤣🤣

Kızlar selamlar herkese. 2 gündür bebeğimin hareketini hiç hissetmiyorum. 2 gün öncesine kadar sürekli hissediyordum çok hareketli diyordum. Karnımın alt tarafındaydı çoğunlukla sertlik vs de oluyordu bazen, şu anda her tarafı yumuşacık karnımın. Kilom da sabit kaldı 1 haftadır. Sizce normal mi doktorumu aramalı mıyım acaba
Bebek hareketi pozisyona göre değişeniliyor ama hissetmemek önemli. Benim dr bir yemek sonrası sessizce sol yanına uzan, bir saat içinde 3 hareket hissetmeni isteriz demişti. Bir gün ben de hissedenemiştim. Yoğun iş temposundan da olur ama böyle hissedemezsen mutlaka haberim olsun dedi

Merhaba kızlar benim bugün detaylı ultrasonum vardı. Çok şükür her şey yolunda ama bebeğin suyu fazla çıktı. Bunun da şekerden şekerle alakası olabileceğini düşündü doktor şeker yüklemesi yapmamı istedi böyle bir durumla karşılaşan var mı? Bir de bebeğin suyu fazla olduğunda erken doğum riski artıyormuş doktor öyle dedi

Bebek hareketi pozisyona göre değişeniliyor ama hissetmemek önemli. Benim dr bir yemek sonrası sessizce sol yanına uzan, bir saat içinde 3 hareket hissetmeni isteriz demişti. Bir gün ben de hissedenemiştim. Yoğun iş temposundan da olur ama böyle hissedemezsen mutlaka haberim olsun dedi
Bu yine kişiden kişiye değişir, ben kilolu bir hamileyim ve detaylıda doktor bana ne kadar hareketli dediğinde ben hissetmiyordum bile. Buradaki arkadaşlarımız şöyle hareket böyle hareket diyince çok korkuyordum 😊 ama sonra yaş dökümün beni korumasın o yüzden daha bazen şimdi şimdi böyle dönüyor yada sanki bir şey yapıyor anca onu hissediyorum 🤣

Merhaba kızlar benim bugün detaylı ultrasonum vardı. Çok şükür her şey yolunda ama bebeğin suyu fazla çıktı. Bunun da şekerden şekerle alakası olabileceğini düşündü doktor şeker yüklemesi yapmamı istedi böyle bir durumla karşılaşan var mı? Bir de bebeğin suyu fazla olduğunda erken doğum riski artıyormuş doktor öyle dedi
Selamlar, evet arkadaşımın aynı şekilde suyu fazla gelince doktor şeker yüklemesi istedi. Yaptırdı diye hatırlıyorum ama erken doğum olmadı çok şükür.

canım, benim ilk kızımda suyum fazlaydı. yarık damak dudaktan şüphelendi detaylıda sorun çıkmadı şeker istedi sıkıntı çıkmadı çok şükür. sonra kan pıhtılaşma iğnesi vuruyordum ben belki ondandır dedi. eskilerde su ikizi dermiş bu durumu mevcuttan biraz daha fazla şişiyormuş karın.

Haberdar et bizleri 🤲🏻

Muayene olmak en doğrusu olur bize de haber ver inşallah hiçbir sorun yoktur sadece bebeğin biraz tembellik yapıyordur🥰

Kızlarcım gittim doktora gördük hiçbir sorun yok çok şükür. Hatta biraz fazla büyümüşüz bu sefer ölçümler 2 hafta önde çıktı 🙏🏼 Doktorum böyle hareketsizlik durumu olunca bir görmek isteriz tedbir amaçlı dedi. Çok rahatladım ben de bir anda bariz hareketler hareketleri gidince korkmuştum ♥️

Kızlar bizde bu sabah doktor kontrolünden çıktık herşey yolunda 🙏 Şeker yüklememiz vardı. Hiç öyle korkulacak bişi değilmiş. 2 dk mı bile almadı içmek🙈 ben tatlı çok severim bayıla bayıla içtim bebekte sevdi bence bi anda kıpır kıpır oldu🤭 Doğum şeklim zorunlu sezaryen olacak o da bu kontrolde kesinleşti artık kafam daha rahat devam edicem

Kızlarcım gittim doktora gördük hiçbir sorun yok çok şükür. Hatta biraz fazla büyümüşüz bu sefer ölçümler 2 hafta önde çıktı 🙏🏼 Doktorum böyle hareketsizlik durumu olunca bir görmek isteriz tedbir amaçlı dedi. Çok rahatladım ben de bir anda bariz hareketler hareketleri gidince korkmuştum ♥️
Plasentanız ön duvarda mı acaba ben zayıf olmama rağmen bazı günler çok net hissedemiyorum oysaki içeride tam bir kuduruk var🙈 bazı günler hareketi hissedicem diye çikolata yemekten kilo aldım🥲

Selamlar, evet arkadaşımın aynı şekilde suyu fazla gelince doktor şeker yüklemesi istedi. Yaptırdı diye hatırlıyorum ama erken doğum olmadı çok şükür.
Çok sağolun güzel yorumlara ihtiyacım var sevindim inşallah bende de erken doğum olmaz çok korkuyorum ilk defa böyle birşeyle karşılaşıyorum.💞🥺

Çok zor boya badana işi benim bu sene bebek olayım olmasa da yapılacaktı artık zamanı gelmişti nasip hamileyken yaptırmak oldu.
O da şans ya boya yapıldığı gün deprem oldu neyse ki usta deli cesaretli cıktı boyasını yapmaya devam etti😂 bitti çok şükür temizliği de annemler yaptı en büyük iş buydu bence rahatladım
ayy insanın annesiyle aynı şehirde yaşaması ne büyük şans 🥺 keşke yanımda olsa benimki de. yapayalnız olunca insanın iyice eli ayağına dolanıyor. her şeyin altından nasıl kalkıcam bakalım ben de 2 hafta sonrası için konuştum badanacıyla. inşallah pişman olmam 😂

Back
X