Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    195
Canim aynen ya bazilari oluyo bazilRi olmuyo diyo olmasa da en azindan yolu actim cocuk emerken cok acimaz diue umut edicem artik

Ben de 36. Haftadayım ya bir kaç kere meraktan kendim elle sıktım bir iki damla geldi de bugün doktor 1 cm açıklık var diyince artık hiç yapmam heralde senin bebiş miadında artık sağlıkla gelsin inşallah, ama nedense ben hala sağımın doğumu tetiklediğini düşünmüyorum

Kızlar siyatik ağrısı yaşayan var mı ? Soldan anlık bir elektrik çarpması gibi giriyor bacağıma, solda belimde de ağrı var sabahtan beri. Acaba baskı mı yapıyor sinirlere anlamadım bugün bütün gün bu ağrı geçmedi .

Canim aynen ya bazilari oluyo bazilRi olmuyo diyo olmasa da en azindan yolu actim cocuk emerken cok acimaz diue umut edicem artik
Evet herkesin söylediği bebek emerken hissiyat öyle olmuyormuş. Zaten benim ilk ebenin sıktığındaki gibi acıyacak olursa, ben şahsen emzirmem. Ama ebe de, arkadaşlarım da herkes aynı şeyi söyledi, bebek emerken hormonlardan öyle hissetmeyecekmişiz.

Bu arada bende 34. Haftada +15 olmusum tabiki doktorla bir posta kavga soz vwrdim dogima kadar hoc almayacagim.die pek mumkn gorunmuyir ama sansimi deniycem

Kızlar 5 mayısa aldık sezeryan tarihini. O gün sanırım rekor sayıda doğum yapacak var Çoçuğumu karıştırırlar mı diye bi tırsdım açıkcası
Mayıs annelerinin yarısı 5 mayıs olacak sanırım sağlıkla gelsinler canım sabah 5te canlı yayına başlarım ben fitili atıp bekleyecekler gece 12 olmadan doğururum sanırım

Yaaa sağlıkla gelsinler kuzum bugün asırı duygusalım resmen sayılı gün kaldı. Tarih de coo güzel, ömürleri de güzel olsun
Canım seninle bir gün var aramızda bende yarın gidicem çatı muayenesi yapacak
Sezeryanı sen mi 38. Hafta istedin yoksa gelişimi uygun diye mi karar verildi

34 e kdr catlamayip bir gecede su hale gelmekte beni uzdu ama sabha kdr felakwt kasnmistim uzuldm biraz

Canım benimde aynısı oldu
34 e kadar hiç bir şey yokken bir gecede karnım harita gibi oldu maalesef çok kaşınıyorda
Bol bol yağ kullanıp kaşımamak gerekiyor ilerliyor yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…