- 2 Ağustos 2024
- 820
- 1.247
- 28
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #26.541
İğne vurulunca acilmam hızlandı çok yavaş ilerliyordu artık sezeyan diye bağırdım ama dediğim gibi bı bayan geldi koridorda doğurdu drlar ebeler kosusturdular kadın geldiği gibi doğurdu yani bünye ile alakalı inşallah sizlerin çok kolay geçer tek tesellim kesi dikiş yok rahat oturup kalkabiliyorum bu çok iyi biseyÇok geçmiş olsun canım gözün aydın bende ondan korkuyorum ya oğlumda ıkınamadım karnıma bastırarak yaptılar belki iğneden dolayı sancı hissetmediysen ondan ıkınamamışsındır
Gözün aydın canım, maşallah Allah analı babalı büyütsünKızlar okuyamadım mesajlarinizi asla kendi sancım gelmedi suni sanciyla oldu çok yavaş ilerledi 1 de 5 cm olunca dayanamadım artık belden iğne vurulup suni sanciyi yukselttile iğne vurulunca çok rahat ettim hiç ağrım olmadi daha sonra acilmam hızlandı 9 cm doğuma aldilar catalda çok iyi yonetemedim ıkınamadim Dr bebeğini bogacaksin dedi nasıl yaptım hayret ettim sanki 2 doğum yapmamış gibiydim drum çok iyiydi ebeler çok şükür kesi olmadan dogumumu yaptım ssuan vermediler yanıma bebek hemsiresi bakımlarını yapio darisi size ama haftalardır çekip çok az acilmam olması beni çok üzdü saat 7 den bu saate anca dogurabildim
Gözün aydın canım sağlıkla mutlulukla büyüt inşallahKızlar buraya herkesi etiketleyemedim ama iyi dileklerini gönderen herkese tek tek teşekkür ederimÇok gergin ve ağlayarak girdiğim ameliyathaneden çok şükür kızımla beraber bu sefer mutluluktan ağlayarak ayrıldık. Darısı doğum bekleyen hepinizin başına inşallah. Bugüne planlanmış bir sezaryendi zaten 8.34’te bebiş doğdu, 9’da benim ameliyatım tamamlanmıştı. Dün akşam göğüslerimden süt geldiğini farketmiştim. Sabah da düzenli sancım vardı. Hemşireler bu bebiş zaten bugün gelmeye hazırlanıyormuş gibi dediler çok şükür zamanlama güzel oldu. Kızımı emzirip uyutuyorum sürekli. Birazdan da ilk yürüyüşü yapacağız. Hepimizin doğumu da lohusalığı da çok güzel geçsin inşallah
Hadi bakalım hemen hemen aynı zamanlara denk geleceğiz çok heyecanlıKızlar haftaya pazartesi doğum sırasına beni de yazınbugün tahlillerim yapıldı protein kaçağı 605 olmuş katlanarak artıyor, perinatolog ile görüşerek haftaya pazartesiye doğum planlandı. Sabah 5 gibi yatışım olacak, fitil ile vajinal doğum başlatacak doktorum. Bu arada dün gece pembe bir leke gördüm çamaşırımda, bugün çatı muayenesi oldum 2cm açıklık ve yumuşama varmış. Kesinlikle ağrılı bir muayene değil sadece hafif rahatsız edici hatta ebeler çok rahattın hiç stres olma diye ellerimi tuttular güç verdiler bana Bu hafta boyunca bol çömelme ve ilişki önerdiler, hayırlısı ile son 1 hafta
Gözün aydın canım. Güle güle sevgiyle büyüsünKızlar buraya herkesi etiketleyemedim ama iyi dileklerini gönderen herkese tek tek teşekkür ederimÇok gergin ve ağlayarak girdiğim ameliyathaneden çok şükür kızımla beraber bu sefer mutluluktan ağlayarak ayrıldık. Darısı doğum bekleyen hepinizin başına inşallah. Bugüne planlanmış bir sezaryendi zaten 8.34’te bebiş doğdu, 9’da benim ameliyatım tamamlanmıştı. Dün akşam göğüslerimden süt geldiğini farketmiştim. Sabah da düzenli sancım vardı. Hemşireler bu bebiş zaten bugün gelmeye hazırlanıyormuş gibi dediler çok şükür zamanlama güzel oldu. Kızımı emzirip uyutuyorum sürekli. Birazdan da ilk yürüyüşü yapacağız. Hepimizin doğumu da lohusalığı da çok güzel geçsin inşallah
Kızlar haftaya pazartesi doğum sırasına beni de yazınbugün tahlillerim yapıldı protein kaçağı 605 olmuş katlanarak artıyor, perinatolog ile görüşerek haftaya pazartesiye doğum planlandı. Sabah 5 gibi yatışım olacak, fitil ile vajinal doğum başlatacak doktorum. Bu arada dün gece pembe bir leke gördüm çamaşırımda, bugün çatı muayenesi oldum 2cm açıklık ve yumuşama varmış. Kesinlikle ağrılı bir muayene değil sadece hafif rahatsız edici hatta ebeler çok rahattın hiç stres olma diye ellerimi tuttular güç verdiler bana Bu hafta boyunca bol çömelme ve ilişki önerdiler, hayırlısı ile son 1 hafta
Ayy hadi hayırlı olsun kızlar. Sağlıcakla gelsin kuzularMerhaba kızlar kontrolden çıktık. Haftaya salı (6 Mayıs) Doğum tarihi aldık hayırlısıyla
Canım sağlıcakla büyüsün bebişin. Zor da olsa kurtuldun şükürKızlar okuyamadım mesajlarinizi asla kendi sancım gelmedi suni sanciyla oldu çok yavaş ilerledi 1 de 5 cm olunca dayanamadım artık belden iğne vurulup suni sanciyi yukselttile iğne vurulunca çok rahat ettim hiç ağrım olmadi daha sonra acilmam hızlandı 9 cm doğuma aldilar catalda çok iyi yonetemedim ıkınamadim Dr bebeğini bogacaksin dedi nasıl yaptım hayret ettim sanki 2 doğum yapmamış gibiydim drum çok iyiydi ebeler çok şükür kesi olmadan dogumumu yaptım ssuan vermediler yanıma bebek hemsiresi bakımlarını yapio darisi size ama haftalardır çekip çok az acilmam olması beni çok üzdü saat 7 den bu saate anca dogurabildim
Kıyamam oğluna yaAylar sonra dışarı çıktım parka geldim oğlum anne sen yürüyemiyordun diyor benim evde kalmama alışmış şaşırdı karnımdaki oğlumda sağolsun aşağı ittiriyor otururken rahatsız ediyor
Gözün aydın canım hayırlı olsun darısı başımızaKızlar okuyamadım mesajlarinizi asla kendi sancım gelmedi suni sanciyla oldu çok yavaş ilerledi 1 de 5 cm olunca dayanamadım artık belden iğne vurulup suni sanciyi yukselttile iğne vurulunca çok rahat ettim hiç ağrım olmadi daha sonra acilmam hızlandı 9 cm doğuma aldilar catalda çok iyi yonetemedim ıkınamadim Dr bebeğini bogacaksin dedi nasıl yaptım hayret ettim sanki 2 doğum yapmamış gibiydim drum çok iyiydi ebeler çok şükür kesi olmadan dogumumu yaptım ssuan vermediler yanıma bebek hemsiresi bakımlarını yapio darisi size ama haftalardır çekip çok az acilmam olması beni çok üzdü saat 7 den bu saate anca dogurabildim
Ayy korku stres heyecan bir sürü duygu doldum şuanda bu hafta nasıl geçecek bilmiyorumHadi bakalım hemen hemen aynı zamanlara denk geleceğiz çok heyecanlı
Yoğun bir hafta olacak haftaya bebişler sıraya girdiMerhaba kızlar kontrolden çıktık. Haftaya salı (6 Mayıs) Doğum tarihi aldık hayırlısıyla
Gözünüz aydın canım, sağlıkla büyüsünKızlar okuyamadım mesajlarinizi asla kendi sancım gelmedi suni sanciyla oldu çok yavaş ilerledi 1 de 5 cm olunca dayanamadım artık belden iğne vurulup suni sanciyi yukselttile iğne vurulunca çok rahat ettim hiç ağrım olmadi daha sonra acilmam hızlandı 9 cm doğuma aldilar catalda çok iyi yonetemedim ıkınamadim Dr bebeğini bogacaksin dedi nasıl yaptım hayret ettim sanki 2 doğum yapmamış gibiydim drum çok iyiydi ebeler çok şükür kesi olmadan dogumumu yaptım ssuan vermediler yanıma bebek hemsiresi bakımlarını yapio darisi size ama haftalardır çekip çok az acilmam olması beni çok üzdü saat 7 den bu saate anca dogurabildim
AmiinAminnn canım inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım çok tuhaf duygular içerisindeyim
Gözün aydın canımKızlar okuyamadım mesajlarinizi asla kendi sancım gelmedi suni sanciyla oldu çok yavaş ilerledi 1 de 5 cm olunca dayanamadım artık belden iğne vurulup suni sanciyi yukselttile iğne vurulunca çok rahat ettim hiç ağrım olmadi daha sonra acilmam hızlandı 9 cm doğuma aldilar catalda çok iyi yonetemedim ıkınamadim Dr bebeğini bogacaksin dedi nasıl yaptım hayret ettim sanki 2 doğum yapmamış gibiydim drum çok iyiydi ebeler çok şükür kesi olmadan dogumumu yaptım ssuan vermediler yanıma bebek hemsiresi bakımlarını yapio darisi size ama haftalardır çekip çok az acilmam olması beni çok üzdü saat 7 den bu saate anca dogurabildim
Doktorum haftaya pazartesi doğurtalım seni dediğinde eşimin gözleri doldu ya o an aklımdan çıkmıyorAmiingerçekten de öyle. Beklenen an geldi senin için de. Bu çok guzel bir şey, heyecan, endişe, merak bütün duygular bir arada ama o kadar güzeldir ki ona kavuşmak.. Hepimiz o günleri en güzel şekilde yaşayalım inşallah
İçinde ağlama var heyecan var korku var stres var ne ararsan var haftasıAyy korku stres heyecan bir sürü duygu doldum şuanda bu hafta nasıl geçecek bilmiyorum
Kolaylıkla geçsin canım, sağlıkla al kucağına miniğiniKızlar haftaya pazartesi doğum sırasına beni de yazınbugün tahlillerim yapıldı protein kaçağı 605 olmuş katlanarak artıyor, perinatolog ile görüşerek haftaya pazartesiye doğum planlandı. Sabah 5 gibi yatışım olacak, fitil ile vajinal doğum başlatacak doktorum. Bu arada dün gece pembe bir leke gördüm çamaşırımda, bugün çatı muayenesi oldum 2cm açıklık ve yumuşama varmış. Kesinlikle ağrılı bir muayene değil sadece hafif rahatsız edici hatta ebeler çok rahattın hiç stres olma diye ellerimi tuttular güç verdiler bana Bu hafta boyunca bol çömelme ve ilişki önerdiler, hayırlısı ile son 1 hafta
Amiiin canım inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım yavrularımızaKolaylıkla geçsin canım, sağlıkla al kucağına miniğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?