Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    195
Çok geçmiş olsun canım gözün aydın bende ondan korkuyorum ya oğlumda ıkınamadım karnıma bastırarak yaptılar belki iğneden dolayı sancı hissetmediysen ondan ıkınamamışsındır
İğne vurulunca acilmam hızlandı çok yavaş ilerliyordu artık sezeyan diye bağırdım ama dediğim gibi bı bayan geldi koridorda doğurdu drlar ebeler kosusturdular kadın geldiği gibi doğurdu yani bünye ile alakalı inşallah sizlerin çok kolay geçer tek tesellim kesi dikiş yok rahat oturup kalkabiliyorum bu çok iyi bisey

Gözün aydın canım, maşallah Allah analı babalı büyütsün

Gözün aydın canım sağlıkla mutlulukla büyüt inşallah

Hadi bakalım hemen hemen aynı zamanlara denk geleceğiz çok heyecanlı

Gözün aydın canım. Güle güle sevgiyle büyüsün

Merhaba kızlar kontrolden çıktık. Haftaya salı (6 Mayıs) Doğum tarihi aldık hayırlısıyla
Ayy hadi hayırlı olsun kızlar. Sağlıcakla gelsin kuzular
Canım sağlıcakla büyüsün bebişin. Zor da olsa kurtuldun şükür

Gözün aydın canım hayırlı olsun darısı başımıza

Gözünüz aydın canım, sağlıkla büyüsün

Aminnn canım inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım çok tuhaf duygular içerisindeyim
Amiin gerçekten de öyle. Beklenen an geldi senin için de. Bu çok guzel bir şey, heyecan, endişe, merak bütün duygular bir arada ama o kadar güzeldir ki ona kavuşmak.. Hepimiz o günleri en güzel şekilde yaşayalım inşallah

Gözün aydın canım zor olmuş senin için ama çok şükür ki sag salim kavuşmuşsunuz birbirinize. Sağlıkla büyüsün

Doktorum haftaya pazartesi doğurtalım seni dediğinde eşimin gözleri doldu ya o an aklımdan çıkmıyor eve geldiğimizden beri sağa sola gülüyor kızım geliyor diye sağı solu arıyor çok heyecanlı bir süreç Allah hepimize su gibi doğumlar nasip etsin kuzum

Kolaylıkla geçsin canım, sağlıkla al kucağına miniğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…