Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    47
Ay senden erkek ismi duymadım ben???? Düşündünüz mü
Bir iki fikir vardi hep, onlara yogunlastik gibi ama yeni cesitlemeler de bakiyoruz😅 dunku bebise sorduk AYDAAA koyun diyor, kresteki kankisinin adi ardaymis meger 🤣🤣
8 yasindaki kuzenim dun annesinden arayip Emir veya Ege koymamizi soyledi, ustelik cok emindi kendinden hani o dese tamam diyecekmisiz gibi ahdjfjfjf
Kismet be gulum 6 aya bulucaz insallah

olsun bana %80'de yeter ben inanırım yeter ki söylesin hxjlsjdjdhdh bence pipisi varsa zaten sonradan aa yanlış olmjş kızmış demez gibi geliyo😁 bu arada annemin dediği doğru galiba erkeklerin çoğu önden gidiyo ultrasonda😁😁
Ay bencede yuzde80 yeterli, hos Puxhu Puxhu nun doktor fikir degistirdi bak sonradan, biraz da nasip artik ajdjdjdjd
Ya ben de erkolar daha onden gitmeye meyilli diye buralarda okumustum, gel gor bir arkadasim var 17 haftalik, basindan beri bir hafta onden gidiyor bebegi ve kiz😂

Eee cocuk daha napsin annesi hello demis iceriden gayet de 😍🧿 bir anda guncelleme geliyor gercekten, sabahtan aksama bir sey degisiyor filan cok acayip ve deneysel bir seymis bu gebelik, herkese oneririz ajdjfjfjf
Evet evet artık gerçekten belirginleşti semsert bi göbüş oldu çok mutluyummm 🥰😍
Hahahahahahhahahahahahaha ya herkese öneririz kesinlikle çok değişik bisey. başkalaşım geçirirken kendini saniye saniye inceleyebiliyorsun dkdhdkdjjdjd

kızlar karnım birkaç gündür pıt pıt atıyo içerden hafif sağ tarafım özellikle bebek mi gaz mı sizce😁 bu arada 2. hamileliğim benim ilkini kaybetmiştim birkaç ay önce
Aynı şeyi bende az önce hissettim😍bacaklarım karnıma çekik oturuyordum altta Pıt pıt gibi bir his oldu 🫠 sanırım inceden hissetmeye başlıyoruz

Bir iki fikir vardi hep, onlara yogunlastik gibi ama yeni cesitlemeler de bakiyoruz😅 dunku bebise sorduk AYDAAA koyun diyor, kresteki kankisinin adi ardaymis meger 🤣🤣
8 yasindaki kuzenim dun annesinden arayip Emir veya Ege koymamizi soyledi, ustelik cok emindi kendinden hani o dese tamam diyecekmisiz gibi ahdjfjfjf
Kismet be gulum 6 aya bulucaz insallah
Aydaaaa😂😂😂😂😂
Kuzenimin adı Arda ama güzel isim söylemiş çoçiiiiim dkdhdkjd
Hadi bakalım senden şöyle okkalı bi isim bekliyorum 😂
Sarp, Gökalp, Pars, Kuzey, Göktürk 🩵 en sevdiklerimden

IMG_5004.webp
kzılar cinsiyet hakkında yorum yapar mısınız 12+3 kendi doktoruma gidemedim bu vihazda net değil ama

55 ile başlamıştım ben de, bugün 58e vurdum 😁 ne güzel sabit kalmışsınız 🙏🏻
Sanırım rekor bende 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ 60la başladım şuan 64 buçuk 🤦‍♀️ başlarda deli gibi saldırır gibi yedim canımın çektiğini böyle gözlerimi kapatıp kendimi o zevkin hazzına bırakarak çok büyük bi aşkla yedim 😂 ama şimdi o çılgın iştah gitti şuan şükür sağlıklı tabaklar hazırlamaya başladım bundan sonra daha az alırım diye düşünüyorum 🤲

Aydaaaa😂😂😂😂😂
Kuzenimin adı Arda ama güzel isim söylemiş çoçiiiiim dkdhdkjd
Hadi bakalım senden şöyle okkalı bi isim bekliyorum 😂
Sarp, Gökalp, Pars, Kuzey, Göktürk 🩵 en sevdiklerimden
Ayyy sarp ben de cok severim ya 😬💙 mumkun oldugunda turkcedeki ünlü harflerden ve sert unsuzlerden kacinmaya calisicaz, soyadimiz allah vere hepsini barindiriyor ğ den tut ş ye ajdjdjfjfj. Oyle olunca bari ismi daha evrensel latin harfleri barindirsin dedik 🤣 bizim dertlere gel yalniz ajsjdjdj

Back
X