Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    101
yok canım ben hissetmiyorum hiç daha hissetmedim açıkçası 20. haftayı bekliyorum hissetmek için o zamanlar belki ancak olur benim 😍
Demekki ilk gebelik olunca 20 ci haftalar da hissediliyor çünki benimde doktorlarım 20 ci hafta diyor

Kızlar tam bulantılar azaldı bitti bitiyor derken mide yanması başladı.Bulantı geçsin yanmadan bişey olmaz diyodum ah aptal kafam.Hamilelik dışında da midem yandı dediğim zamanlar olurdu amanın meğer onlar yanma falan değilmiş.Yukarı yukarı asitler lavlar geliyor sanki var mı bi önerisi olan?
Benim de zaman zaman oluyor ve duyduğum ve denediğim üzere süt iyi geliyor. Özellikle soğuk süt,bir deneyin isterseniz

Bu havalar ne ya migrenimi tetikledi 2 gündür yıkılmadım ama ayakta da değilim modundayım. Bugün doktorumun da onayıyla parolü damardan aldım ama dua edip geçmesini beklesem daha iyi olabilirmiş :D sinirlerim bozuldu

kizlar ben gecen hafta doktordayken bi’ hastasi aradi; bebegi hissetmiyorum doktor bey bir sey mi oldu diye, doktor da bir sey olmamistir sakin ol yine de cok telas yaptiysan ugra bi’ ara bakalim icin rahat etsin dedi. kapattiktan sonra sordum; “ilk gebeligi ve 14. haftada, muhtemelen bugune kadar hissettikleri gaz/bagirsak hareketleriydi, ilk gebeliklerde nadiren 18, cogunlukla 20 hafta sonrasi hareketler yavas yavas hissedilmeye baslar. ikinci ve sonrasi gebeliklerde bu erkene cekilebiliyor.” dedi.

ben de arada bir seyler hissediyor gibi oluyorum ama 🤣 daha vaktimiz var sanirim.

bu arada benim doktorum detayli ultrasonu 21. haftada bakalim dedi. yalniz ben onun daha pahali ucreti olacagini dusunmemistim hic ya! iyi ki varsiniz vallahi, arayip bi’ sorayim ne kadarmis. 😬

Selam kızlar nasılsınız❤️ ben 18 haftalık oldum bi suredir karnım 10 saniyelik sertleşiyo sonra tekrar yumuşuyo arada bir de o sertleşme anında patlama gibi bişey oluyo karnımın sağ tarafında sanki bebek cok guçlu tekme attı🫤 ama bebek degil bukadar guçlu olamaz kimileri gaz birikmesi diyo bazıları bebek diyo🫤 sizde durumlar nası bebeği hiseden var mı ben sanki 15,16 haftalardı hisettim ama tam emin değilim,

Selam kızlar nasılsınız❤️ ben 18 haftalık oldum bi suredir karnım 10 saniyelik sertleşiyo sonra tekrar yumuşuyo arada bir de o sertleşme anında patlama gibi bişey oluyo karnımın sağ tarafında sanki bebek cok guçlu tekme attı🫤 ama bebek degil bukadar guçlu olamaz kimileri gaz birikmesi diyo bazıları bebek diyo🫤 sizde durumlar nası bebeği hiseden var mı ben sanki 15,16 haftalardı hisettim ama tam emin değilim,
ayy o sertlesme bende de oluyor; boyle sanki karnimin bir tarafinda top gibi oluyor, bir sure sonra eski haline geri donuyor. o kesin bebek bence ya 😍 sancilar hareketler gaz falan olabilir de gobusteki bebis diye dusunuyorum. 🩵

ayy o sertlesme bende de oluyor; boyle sanki karnimin bir tarafinda top gibi oluyor, bir sure sonra eski haline geri donuyor. o kesin bebek bence ya 😍 sancilar hareketler gaz falan olabilir de gobusteki bebis diye dusunuyorum. 🩵
Evet ya aynı sonra kendi kendine duzeliyo bende bebek diye duşunuyorum ama bende bazen boyle bebek tekme atmış gibi bi patlama gibi bisey oluyo🤷 o ne onu anlamiyorum

Evet ya aynı sonra kendi kendine duzeliyo bende bebek diye duşunuyorum ama bende bazen boyle bebek tekme atmış gibi bi patlama gibi bisey oluyo🤷 o ne onu anlamiyorum
O bende 2 defa oldu tekme olamaz ama anlamadım ne 😐

Ya gazmidir bilmiyorum o kadar tekme gerçekten olmaz ilkinde korkmuştum 😐 2. O kadar çok degildi
Valla bende korktum sesli bağırdım🫤 bide bu 3 hamileliğim 2 kızımda hic boyle bisey yaşamamıştım🤷 şimdi oğlum olucak inşallah yaşamadığımı yaşıyorum

Valla bende korktum sesli bağırdım🫤 bide bu 3 hamileliğim 2 kızımda hic boyle bisey yaşamamıştım🤷 şimdi oğlum olucak inşallah yaşamadığımı yaşıyorum
Sağlıkla gelsinler artık ben ondan sora kontrole gitmistim Bi sorun yoktu sanırım olabilir sende de olmuş

chatgpt’ye sordum, cevabi aynen iletiyorum ☺️

IMG_2730.webp

Back
X