- Konu Sahibi Mervenur277
- #26.701
Ayy valla öyle olduYoğun bir hafta olacak haftaya bebişler sıraya girdi![]()
![]()

Benim de göğüs altlarım öyle oldu özellikle son 1 haftadır feci kaşınıyor34 e kdr catlamayip bir gecede su hale gelmekte beni uzdu ama sabha kdr felakwt kasnmistim uzuldm biraz
Canım ilksüt gelsin diye sıkınca evet acıyo biraz ama bebiş emmeye başlayınca ne acı ne sızı bişey kalmıyo taki bebiş iyice güçlenip kendi ısırana kadarEvet herkesin söylediği bebek emerken hissiyat öyle olmuyormuş. Zaten benim ilk ebenin sıktığındaki gibi acıyacak olursa, ben şahsen emzirmem. Ama ebe de, arkadaşlarım da herkes aynı şeyi söyledi, bebek emerken hormonlardan öyle hissetmeyecekmişiz.![]()

Canım Dr bebeğin gelişimi için sıkıntı görmüyosa takma hiç kafana. Beni görenler de kaç ay var diye soruyo gün kaldı deyince şaşırıyo herkesKızlar size çok saçma bişey dicemben şimdi 37.haftamdayım ama bebek 40 hafta iriliğinde bu zaten şeyden kaynaklanıyor kadın doğumcum sat baz alıyor ama ben 5.gün embriyosu transferi oldum orda bi ayarsızlık var neyse bebiş 4 kilo şuan ve ben hiç 9 aylık hamile gibi değilim yani böyle aşırı karnım çıkmadı bildiğin yere bişey düştüğünde eğilip alabiliyorum karnım rahat. Allah Allah diyorum bi yanlışlık mı var haftaya doğumum var hala ben niye böyleyim diye sorguluyorum help kızlar