- 1 Mayıs 2020
- 1.574
- 1.445
- 133
- Konu Sahibi annabelica
- #2.581
Bende henüz birşey yokBenimde öyle genelde akşam kocaman oluyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende henüz birşey yokBenimde öyle genelde akşam kocaman oluyor![]()
Bendede hiç yok sadece akşam küçük bir şişlik çünkü sıfır göbekliyim normal deBende henüz birşey yok![]()
Amin inşaallah hepimizinki sağlıklı olsun da kız erkek farketmezEdermiş erken belirti diye anneannem derdi ablamlara falan başlarda tüylenme olursa erkektir diyesağlıklı olsun da
![]()
Oh maşallahBendede hiç yok sadece akşam küçük bir şişlik çünkü sıfır göbekliyim normal de![]()
Sürekli kasık ağrısı olmuyor ki canım. Bir gün hiç olmuyor sonra bir gün günde bir kaç kez yoklayabiliyor. Birde belirtiler hep aynı şekilde devam etmezmiş zaten. Bazen artar bazen azalırmış Allah’ın izniyle birşey yokturKızlar, 6+4 te kasık ağrısı olmaması normal mi kusmam çok var göğüslerde hassas ama dünden beri kasık ağrım yok oldu ya
Korkuyor insan ya ara ara ağrırdı iki gündür hiç tık olmayıncaSürekli kasık ağrısı olmuyor ki canım. Bir gün hiç olmuyor sonra bir gün günde bir kaç kez yoklayabiliyor. Birde belirtiler hep aynı şekilde devam etmezmiş zaten. Bazen artar bazen azalırmış Allah’ın izniyle birşey yoktur
Sagol canım diyet spor derken güzel bir kiloya gelince "hamilelik"Oh maşallaho bile güzel şuan
![]()
Ayyy sorma regl döneminde bir iki tane sivilce çıkaran ben şimdi dudak, dudak üstü, yanak, alın, sırt hep sivilce çıktı geçen hafta. Bu hafta sönmeye başladı çok şükürSagol canım diyet spor derken güzel bir kiloya gelince "hamilelik"ya benim çenem ve dudak üstüm koca sivilceler çıkıyor biri gidiyo digrrine başlıyor
Çok haklısın benim tel belirtim göğüsüm gibiydi. Sürekli göğüs kontrolü yapıyordum özellikle en başlardaKorkuyor insan ya ara ara ağrırdı iki gündür hiç tık olmayınca![]()
Benim sadece çenem dudak üstü var rahatsız ediciAyyy sorma regl döneminde bir iki tane sivilce çıkaran ben şimdi dudak, dudak üstü, yanak, alın, sırt hep sivilce çıktı geçen hafta. Bu hafta sönmeye başladı çok şükür![]()
Benim bir kaç gün arayla belirttiğim yerlerde oldu geçen hafta. Ama çok şükür yenileri çıkmazsa bunlarda geçiyor gibiBenim sadece çenem dudak üstü var rahatsız edici
Yok benimki biri sönüyor bitti derken digeri çıkıyorBenim bir kaç gün arayla belirttiğim yerlerde oldu geçen hafta. Ama çok şükür yenileri çıkmazsa bunlarda geçiyor gibi![]()
O zaman sana kolaylıklar diliyorumYok benimki biri sönüyor bitti derken digeri çıkıyor![]()
Çok üzüldüm bu mesajı görünce kimyasal olduğunu öğrenince. Gerçekten Rabbim yüzümüzü bir an evvel güldürsunAyy benim de sat 21 Mart beklenen doğum 26 Aralıkinşallah sağlıkla görürüz o günleri
Aslında tam olarak ne olduğu belli değil şu an. Değer az yükseldiği için kimyasal dediler kanamayla atarsın dediler. Ama hala kanama gelmedi. En son cuma kan vermiştim. Yarın doktor randevum var. HCG kontrolüyle netleşecek galiba. Cuma gününe kadar HCG de düşmedi hiç 2 katı değildi ama yükseldi azar azar. Tam bir araftayiz. Ne sevinebildik ne uzulebildik. Durmadan araştırıyorum. 6. Haftaya girmek uzereyiz. İlk 5 hafta içinde kimyasal atiliyormus kanamayla. Umut etmeyi bırakamıyor insan.Çok üzüldüm bu mesajı görünce kimyasal olduğunu öğrenince. Gerçekten Rabbim yüzümüzü bir an evvel güldürsun
Off çok stresli ve zor. İnsallah sağlıklı bir gebeliktir hayırlısı olsunAslında tam olarak ne olduğu belli değil şu an. Değer az yükseldiği için kimyasal dediler kanamayla atarsın dediler. Ama hala kanama gelmedi. En son cuma kan vermiştim. Yarın doktor randevum var. HCG kontrolüyle netleşecek galiba. Cuma gününe kadar HCG de düşmedi hiç 2 katı değildi ama yükseldi azar azar. Tam bir araftayiz. Ne sevinebildik ne uzulebildik. Durmadan araştırıyorum. 6. Haftaya girmek uzereyiz. İlk 5 hafta içinde kimyasal atiliyormus kanamayla. Umut etmeyi bırakamıyor insan.
Hem de çok zor. Amiin canım inşallahOff çok stresli ve zor. İnsallah sağlıklı bir gebeliktir hayırlısı olsun
Kızlar yukarıda vajinal ultrason konuşulmuş ben tek tek yazmayip bu konuda genel birşey diyeyim dedim. Vajinal ultrasonda 1 cm ya giriyor ya girmiyor cihaz. Hissetmiyorsunuz bile. Düşüğe kanamaya asla sebep olmaz. Bazen lekelenmem oldu kanamam oldu diye söyleyenler oluyor. Muhtemelen ufak tahriş olma ya da yaralar varsa onlardan kaynaklaniyordur. Veya zaten düşük yapan bir kadın muayene yuzunden düşük yaptım diyordur. Ultrason bebeğin kalbini falan durdurmaz tabiki. Bebek taaa nerde cihaz nerde öyle diyimGörüntü daha iyi alındığı için doktorun daha doğru tanı koymasina yariyor. Ben ilk haftalarda çok gerekli görüyorum o yüzden. Doktorunuz bakalım derse bence istemiyorum demeyin. Korkacak birşey yok. İlişkide yaşadığınız şeyin 10da biri bile değil
![]()
Hayır asla olmadı şu an inanın ağrım dahi yok zaten o heyecanla bişey hissetmiyosunuz muhtemelen bunu yaşayan kişiler kendilerini kasıyolarsa zor girip çıkıyodur ilişki gibi düşünün. Zaten dediğiniz gibi doktorlar nu günlere gelene kadar kaç yıl okuyor kaç yıl stajerlikti intern aşamasıydı geçiyolar ve kaç tane hasta görüyorlar heralde bi sakıncası olsa yapmazlardı onlardan iyi bilcek halimiz yok zaten. Siz içinizi ferah tutun bi kere zaten ultrasonun değdiği yer ile bebeğin arasında büyük bi mesafe var ve çok kısa sürüyor kimseye kulak asmayın hiç bişey iç rahatlığınızdan mutluluğunuzdan önemli değil vucudunuzu dinleyin en doğru seçimi o yapar
Ben de böyle düşünüyorum zaten doktordan daha iyi bilecek değiliz ve dış gebelik ihtimali kalksın istiyorum ben de kafam daha rahat edecek çünkü ve öncesinde muayene çok defa oldum hiç sıkıntı yaşamadım. Normalde çevreden duyduğum şeylerden de etkilenmem. Ama hassasım sanırım bu aralar akşam böyle konuşmalar oldu biraz canım sıkıldı hatta çarpıntı bile yaşadım muhtemelen strese girdim. Maalesef herkes istediği gibi konuşuyor çocuk doğuran herkes kendini uzman doktor ya da ebe sanıyor. Kulaktan dolma yanlış bilgi de çok var.Evet katılıyorum bide gerçekten allah korusun dış gebelik falan varsa erken teşhis çok önemli gelecek için. Ne kadar erken kese görürseniz o ihtimaller o kadar hızlı kalkıyor ortadan. Benim mesela istemeseydim alttan rahimim arkaya dönük olduğu için laç hafta sonra görcektim belki ama bu şekilde kendi sağlığımla ilgili kötü ihtimaller kalktığı için rahatım mesela stressiz bebeğin gelişimine odaklanıcam