- 8 Şubat 2025
- 278
- 382
- 18
- 30
Ay Allah razı olsun senden bacım yaa kaç gundur gözume uyku girmiyodu rahatladım inanırmısın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay Allah razı olsun senden bacım yaa kaç gundur gözume uyku girmiyodu rahatladım inanırmısın
Amin canim şukur benimde kontrolum 5 gun sonra Rabbim evlatlarımızı korusunSağlıkla gelsinler artık ben ondan sora kontrole gitmistim Bi sorun yoktu sanırım olabilir sende de olmuş
Amin canımAmin canim şukur benimde kontrolum 5 gun sonra Rabbim evlatlarımızı korusun![]()
Valla varmış bende yuklicem şu meshur chathot yiAmin canımaçıklaması da varmıs demek ki chatgb herseyi biliyor
![]()
ne demek yahuAy Allah razı olsun senden bacım yaa kaç gundur gözume uyku girmiyodu rahatladım inanırmısıncok sağol
![]()
Attım dava bekliyorumHiç sanmıyorum bizim zaman var aşkitom![]()
Ne guzel valla daha rahat bi hamilelik geçire bilir insan bu uygulama sayesinde bende yuklicem yoksa doğurana kadar bu stres beni maf edertekrardan sağol bacım stres yapmicam bak bebeğim de hisediyormuş
Saglıkla kucağımiza almayi nasip etsin Rabbim inşallah
![]()
bence gayet yuksek, doktor uygun pozisyon olursa bebiste tahminini soyler. ben cok erken ogrendim ama fetal dna ile ogrendigim icin oyle.Sevgili hamişler selamlar 4-5 gün sonra kontrolüm var, 16 haftalık olucam o gün. Cinsiyet öğrenme ihtimalimiz nedir acaba
Cinsiyeti öğrenen hanımlar kaç haftada öğrendiniz![]()
Çok teşekkür ederim, denicem mutlaka.Benim de zaman zaman oluyor ve duyduğum ve denediğim üzere süt iyi geliyor. Özellikle soğuk süt,bir deneyin isterseniz
Allah kimseyi paroldan medet umacak hale düşürmesinBu havalar ne ya migrenimi tetikledi 2 gündür yıkılmadım ama ayakta da değilim modundayım. Bugün doktorumun da onayıyla parolü damardan aldım ama dua edip geçmesini beklesem daha iyi olabilirmişsinirlerim bozuldu
12 haftada erkek bebeğe benziyo demisti 15 haftada evet erkek dedi hatta gostermişti bize doktor bakın diyeSevgili hamişler selamlar 4-5 gün sonra kontrolüm var, 16 haftalık olucam o gün. Cinsiyet öğrenme ihtimalimiz nedir acaba
Hahah gerçekten en uzun bekleyişi yaptın artıkkkk çıkması lazım yeteeeeerAttım dava bekliyorumhep bir beklemekle geçti hamilelik
( 4 haftadır fetal bekleyen masum hamile )
Katılıyorum bunayok yok aman diyeyim; stres yok. sesleri de algilamaya basladilar artik. ben yuksek sesli ortamlardan dahi uzak duruyorum. cevremdeki butun tecrubeli annelerden (annemin arkadaslari) hep sunu dinliyorum; sen rahat, huzurlu olursan, sessiz sakin ortamda gebeligi tamamlarsan; bebegin de gorece daha sakin olur, aglama krizleri daha hafif gecer, daha kolay uykuya dalar, sakin mizacli olur. aslinda insanin karakteri biraz da annenin karninda yogruluyor diyorlar.
saglikla gelecekler insallah hepimizin minnoslari![]()
AmiiiiinnnÇok teşekkür ederim, denicem mutlaka.
Allah kimseyi paroldan medet umacak hale düşürmesinİşte hamilelik böyle bir seviye
![]()
Muhtemelen öğrenirsiniiz. Biz de fetalle erken öğrendik ama 14.haftada doktorumun deyimiyle mal beyanını yaptı oğluşumuzSevgili hamişler selamlar 4-5 gün sonra kontrolüm var, 16 haftalık olucam o gün. Cinsiyet öğrenme ihtimalimiz nedir acaba
Ayy çıkacak ya çarşamba en geç perşembe gelir . Sağlıkla gelsindeHahah gerçekten en uzun bekleyişi yaptın artıkkkk çıkması lazım yeteeeeer![]()
Oyyyy az kalmış amin canımmmm önce sağlıklı gelsin deAyy çıkacak ya çarşamba en geç perşembe gelir . Sağlıkla gelsindeçok telaşlı bekleyiş