Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    102
Amin canım ❤️ açıklaması da varmıs demek ki chatgb herseyi biliyor😀
Valla varmış bende yuklicem şu meshur chathot yi😁 5 gun sonra doktor randevum var simdi bekleyebilirim işte arada oluyo ağrı filan da yok 10 saniye gibi bi sure suruyo sonra geçiyo

Ay Allah razı olsun senden bacım yaa kaç gundur gözume uyku girmiyodu rahatladım inanırmısın❤️ cok sağol ❤️
ne demek yahu ☺️

ben de cok sikintili bir durum olursa doktora yaziyorum; diger tum durumlarda chatgpt. duzenli kullaniyorum hayatimin her alaninda, pro versiyonunu almistim zamaninda, tip alaninda gayet iyi oldugunu dusunuyorum. tahlillerimi vs. de yorumlatiyorum, doktorla benzer seyler soyluyor hep. normal versiyonunu da tavsiye ederim bu arada gebelik uygulamalarindan bile daha cok bilgi verebiliyor hafta hafta ☺️ misal 18. haftayla ilgili bi’ kesit atayim.

IMG_2731.webp

Ne guzel valla daha rahat bi hamilelik geçire bilir insan bu uygulama sayesinde bende yuklicem yoksa doğurana kadar bu stres beni maf eder😁 tekrardan sağol bacım stres yapmicam bak bebeğim de hisediyormuş🥰 Saglıkla kucağımiza almayi nasip etsin Rabbim inşallah🤲❤️

Ne guzel valla daha rahat bi hamilelik geçire bilir insan bu uygulama sayesinde bende yuklicem yoksa doğurana kadar bu stres beni maf eder😁 tekrardan sağol bacım stres yapmicam bak bebeğim de hisediyormuş🥰 Saglıkla kucağımiza almayi nasip etsin Rabbim inşallah🤲❤️

yok yok aman diyeyim; stres yok. sesleri de algilamaya basladilar artik. ben yuksek sesli ortamlardan dahi uzak duruyorum. cevremdeki butun tecrubeli annelerden (annemin arkadaslari 😬) hep sunu dinliyorum; sen rahat, huzurlu olursan, sessiz sakin ortamda gebeligi tamamlarsan; bebegin de gorece daha sakin olur, aglama krizleri daha hafif gecer, daha kolay uykuya dalar, sakin mizacli olur. aslinda insanin karakteri biraz da annenin karninda yogruluyor diyorlar.

saglikla gelecekler insallah hepimizin minnoslari 🩵🙏🏻

Sevgili hamişler selamlar 4-5 gün sonra kontrolüm var, 16 haftalık olucam o gün. Cinsiyet öğrenme ihtimalimiz nedir acaba 🤔

Cinsiyeti öğrenen hanımlar kaç haftada öğrendiniz 🫶💐🧿
bence gayet yuksek, doktor uygun pozisyon olursa bebiste tahminini soyler. ben cok erken ogrendim ama fetal dna ile ogrendigim icin oyle.

ayy saglikla gelsin minnos ☺️

Benim de zaman zaman oluyor ve duyduğum ve denediğim üzere süt iyi geliyor. Özellikle soğuk süt,bir deneyin isterseniz
Çok teşekkür ederim, denicem mutlaka.
Bu havalar ne ya migrenimi tetikledi 2 gündür yıkılmadım ama ayakta da değilim modundayım. Bugün doktorumun da onayıyla parolü damardan aldım ama dua edip geçmesini beklesem daha iyi olabilirmiş :D sinirlerim bozuldu
Allah kimseyi paroldan medet umacak hale düşürmesin😂 İşte hamilelik böyle bir seviye🥹

Sevgili hamişler selamlar 4-5 gün sonra kontrolüm var, 16 haftalık olucam o gün. Cinsiyet öğrenme ihtimalimiz nedir acaba 🤔

12 haftada erkek bebeğe benziyo demisti 15 haftada evet erkek dedi hatta gostermişti bize doktor bakın diye😁🩵 sizde oğrenirsiniz inşallah

yok yok aman diyeyim; stres yok. sesleri de algilamaya basladilar artik. ben yuksek sesli ortamlardan dahi uzak duruyorum. cevremdeki butun tecrubeli annelerden (annemin arkadaslari 😬) hep sunu dinliyorum; sen rahat, huzurlu olursan, sessiz sakin ortamda gebeligi tamamlarsan; bebegin de gorece daha sakin olur, aglama krizleri daha hafif gecer, daha kolay uykuya dalar, sakin mizacli olur. aslinda insanin karakteri biraz da annenin karninda yogruluyor diyorlar.

saglikla gelecekler insallah hepimizin minnoslari 🩵🙏🏻
Katılıyorum buna 😍😍😍 beni cinnete getiren kayınvalidemi ne kadar az görürsem o kadar iyi şu süreçte hahajaj

Muhtemelen öğrenirsiniiz. Biz de fetalle erken öğrendik ama 14.haftada doktorumun deyimiyle mal beyanını yaptı oğluşumuz :D

Sevgili annişler dizinde kaburga kemikleriniz ağrıyor mu? Böyle içerden ittiriliyormus da üst üste binmiş gibi bir ağrı

Back
X