Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    112
Burada da yapmıyorlar ama sezaryen olacaksan gerekli olabilir bence bir doktoruna sor steril olmayan bir şey denk gelirse kötü olabilir
haklısın. bunu hemşire de söylemişti. ameliyatta yada herhangi bir steril olmayan iğnede bile risk olabilir demişti. en iyisi doktoruma bi sorayım

Beni de tetanoz aşısı için aradılar ancak ne yapacağımı bilmiyorum tecrübesi olan var mı bu konuda?
Ben yaptırdım. beni doğum anında yaşanacak olumsuzluktan korumasi için yapmam gerekti. Doğum anı, nerede, ne zaman olacak bilemiyoruz tabii herhangi bir olumsuzluk olmaması adına yaptırdım. Yaptırmak istemeyenlere de tabii ki saygım var yapmayacak arkadaşlar olabilir

eğer bronşların dolduysa onları boşaltmak için antibiyotik gerekecektir. normal bi üşütmeyse kendi kendine geçer ama
burun akıntın filan var mı
aile hekimine bi baksaydın canım ya
Öğlene doğru iyice nefesim kesildi göğüs hastalıklarına geldik röntgen çekemediği için ultrason çekti bronşit dedi dolmuş hep hava ve antibiyotik verdi damardan biraz daha toparladım nasıl üşüttüysem bu kadar. İlaç kullanmaktan da çok korkuyorum ama bebeğimi düşünüyorum 🥺

Öğlene doğru iyice nefesim kesildi göğüs hastalıklarına geldik röntgen çekemediği için ultrason çekti bronşit dedi dolmuş hep hava ve antibiyotik verdi damardan biraz daha toparladım nasıl üşüttüysem bu kadar. İlaç kullanmaktan da çok korkuyorum ama bebeğimi düşünüyorum 🥺
Çok geçmiş olsun senin sağlığın bebeğin için önemli. İnsallah atlatır şifa bulursun 🙏❤️

2. Ve üstü çocuğu olanlar kasılmanız oluyor mu ? Baya sertleşiyor bir yerde toplanıyor gibi

Hayirli aksamlar hanimlar.
19+4 ten selamlar🫠
Beni de aradilar saglik ocagindan asi ve kan tahlilleri icin cagirdilar galiba.
doppler le kalp atisi dinleyen var mi bu haftalarda saglik ocaginda?
ilk gebeligim hareketlerini bile hissetmedim daha 😔

Hayirli aksamlar hanimlar.
19+4 ten selamlar🫠
Beni de aradilar saglik ocagindan asi ve kan tahlilleri icin cagirdilar galiba.
doppler le kalp atisi dinleyen var mi bu haftalarda saglik ocaginda?
ilk gebeligim hareketlerini bile hissetmedim daha 😔
Ben gittim dinlediler 17 haftalıktım sanırım 5 dk uğraştı hemşire en son duyduk

Ben yaptırdım. beni doğum anında yaşanacak olumsuzluktan korumasi için yapmam gerekti. Doğum anı, nerede, ne zaman olacak bilemiyoruz tabii herhangi bir olumsuzluk olmaması adına yaptırdım. Yaptırmak istemeyenlere de tabii ki saygım var yapmayacak arkadaşlar olabilir
Sanırım ben de yaptıracağım çevremde herkes yaptırmış herhangi bir sorunla karşılaşan da yok dediğiniz gibi önceden önlem almak gerekli ☺️

bazı ilaçlar hamileyken de kullanılıyor. sen iyileşmeye bak , bende ilk hamileliğimde antibiyotik kullanmak zorunda kalmıştım. atlatmak için mecbur napcan

kızlar günaydınn
nefes alışlarınız nasıl ? benim sıklaştı eşim bile farketmiş
henüz erken değil mi ya

Back
X