Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    195
Bizim seninle sat aynı doğum tarihimiz de aynı oluyor canım sağlıkla gelsin minnoşlarımız bu saatlerde kucağımızdalar hayırlısıyla

Yaaa sağlıkla gelsinler kuzum bugün asırı duygusalım resmen sayılı gün kaldı. Tarih de coo güzel, ömürleri de güzel olsun
Ayy ben akşam yemeği yiyemedim içim bi tuhaf heyecan mı desem stres mi sanki daha çoook vardı hep hamile mi kalacaktım tarih de harika denk geldi minik boğacıklarımız geliyor

Ayy ben akşam yemeği yiyemedim içim bi tuhaf heyecan mı desem stres mi sanki daha çoook vardı hep hamile mi kalacaktım tarih de harika denk geldi minik boğacıklarımız geliyor
Yaa dimi icimde kelebekler ucusuyo benim de canım benim doğum aksam olacak 18:30 gibi ama keske sabah olsaydı ama sabahtan anestezi uzmanıyla görüscez. Öğlen 1 e kadar yemek yemem serbest sonra oda süsler foto cekimi falan yaparız o saatte kadar dedik bakalım nasipheyecan ve stresle nasıl beklenecekse

Kizlar kolastrum geldi bugun denedim de bakalim baslicak mi dogum
Benim geldiği gece başlamıştı hadi bakalım inş
34 e kdr catlamayip bir gecede su hale gelmekte beni uzdu ama sabha kdr felakwt kasnmistim uzuldm biraz
Aşağıda olsaydı iyiydi ama direk ortadan çatlamış aman olsun sağlıklı olsunlar lazere vs gidersin tazeyken. Daha vaktin de var bol bol nemlendirsen ilerlemez en azından.

Kizlar kolastrum geldi bugun denedim de bakalim baslicak mi dogum
Valla umudunu kırmak istemem ama biz ebeyle geçen hafta sağım yaptık elle, sonraki bir kaç gün de ben kendim denedim. Çok az topladım canım acıdığı için ama geldi yani elle sıkınca. Hala doğum belirtisi için kasılma vs., tık yok bende.

Surekli yagliyorum canm sorma ya berbat biyerde

Gözün aydın canımgüle güle büyütün yaşı uzun olsun

Benimde fotoğrafçım gelecek eşimde doğuma girecek fitil koyacaklar 4-5 saat açılma için bekleniyormuş bakalım neler yaşayacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…