Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    48
Ayyy sarp ben de cok severim ya 😬💙 mumkun oldugunda turkcedeki ünlü harflerden ve sert unsuzlerden kacinmaya calisicaz, soyadimiz allah vere hepsini barindiriyor ğ den tut ş ye ajdjdjfjfj. Oyle olunca bari ismi daha evrensel latin harfleri barindirsin dedik 🤣 bizim dertlere gel yalniz ajsjdjdj
Soyadı zenginse şöyle kaliteli bi isim koyup marka değeri oluşturabilirsiniz. Yarın öbür gün kendi işletmesi olursa ismi karizmatik ve marka olsun😂

Evet artik hicbir doktor fazla kg almamizdan taraf degil, o eskidenmis🥲 ben de surekli doktora ama biliyisinizz hicim tip bibik tidivi kili ildimmmmm ayagi yapiyorum yemiyor🤣tamam o donem aldin bitti onu unut artik diyor ajdjdjd. Yarin sabah yeniden bir tartilayim hazir konusmusken sizlerle de, bakalim arti kac oldum🥹🥹
Gobus benim artik bagimsizlasti baya ya goren aaaaa tebrik ederim diye yanasiyor konu komsu 🤣
Tüp bebek kilosu bende de var maalesef ya. Yıllardır hep 58 kiloydum, gebeşliğe 61 kiloyla başladım. Benim doktor da beni uyarıyor, bu hafta annemlere gideceğim dedim, börek çörek yemeyeceksen git dedi 🥴😂

Soyadı zenginse şöyle kaliteli bi isim koyup marka değeri oluşturabilirsiniz. Yarın öbür gün kendi işletmesi olursa ismi karizmatik ve marka olsun😂
Avrupa yakasindaki sütçüoğlu misali ajdjdjdjdj
Hep holdingde yonetim kurulu uyesi ismi gibi hayal ediyorum oglumun adini ahahahahaha
Benim sizofreni seviyesi 🤣🤣🤣 neyse bak sen de ayni minvalde dusundun demek ki yalniz degilim kejfjfjf

Tüp bebek kilosu bende de var maalesef ya. Yıllardır hep 58 kiloydum, gebeşliğe 61 kiloyla başladım. Benim doktor da beni uyarıyor, bu hafta annemlere gideceğim dedim, börek çörek yemeyeceksen git dedi 🥴😂
Su an 58 e bile raziyim ya ben🤣 50 yi gorunce diyete girer hemen 1-2 kg verirdim aaa 50 ye dayanmisim diye, o yuzden simdi kendimi dev gibi goruyorum aynada 🥹 ama saglik olsun zor sureclerden gectik, aldigimiz hormonlar omurluktu🤣o yuzden ben de esnemeyi ogrendim, gururla 62 olmusum filan diyorum soranlara ksjdfjjf
Borek corek yenmeyen anne evini neyleyelim ya biz 🤣 anneler bunun icin yok mu yaaa🥹🩵 haftasonu kayinvalidem pisiler mi yapmadi kaymaklar mi cikarmadi 😬 hepsinden de tattim sefam olsun napayim diyerek. Kizim masallah tiksinmedin bir seyden diyor ajdjdjdjdjd dedim ben baskasi yapinca iyiyim, kendim yaparsam sisesinden koydugum su bile kokuyor bana ajdjdjd
Esimin yarin dogum gunu, uc gundur kutlaniyor surekli pasta kesip yiyoruz hayrolsun ya

Avrupa yakasindaki sütçüoğlu misali ajdjdjdjdj
Hep holdingde yonetim kurulu uyesi ismi gibi hayal ediyorum oglumun adini ahahahahaha
Benim sizofreni seviyesi 🤣🤣🤣 neyse bak sen de ayni minvalde dusundun demek ki yalniz degilim kejfjfjf
Ben isim soyisim dengesine çok önem verdiğim için erkek olursa iki isimli olacak soyadımız çok kısa çünkü 😂😂
Barlas nasıl sence ? Soyadıyla zengin durabilir. Bunu bi düşün dkfjfk

Ben isim soyisim dengesine çok önem verdiğim için erkek olursa iki isimli olacak soyadımız çok kısa çünkü 😂😂
Barlas nasıl sence ? Soyadıyla zengin durabilir. Bunu bi düşün dkfjfk
Ahahah evet siz de oyle uzatin bak iyi fikir. Benim kizlik soyadik iki harf saka gibi dunyanin en kisa soyadi ajsjdjdjd o yuzden 4 senede anca alistim kocamin soyadina🤣 o denge muhim gercekten. Bizim sinifta bir kizcagiz vardi allahim ismi ayri uzun soyadi ayri, optikte kodla kodla bitmezdi ismi bazen hocalar sey derdi KISALTIP KODLA ugrasma 🤣🤣🤣🤣 o isaretlemeyi bitirene dek biz uc soru cozuyoduk ajdjfjfj

Ahahah evet siz de oyle uzatin bak iyi fikir. Benim kizlik soyadik iki harf saka gibi dunyanin en kisa soyadi ajsjdjdjd o yuzden 4 senede anca alistim kocamin soyadina🤣 o denge muhim gercekten. Bizim sinifta bir kizcagiz vardi allahim ismi ayri uzun soyadi ayri, optikte kodla kodla bitmezdi ismi bazen hocalar sey derdi KISALTIP KODLA ugrasma 🤣🤣🤣🤣 o isaretlemeyi bitirene dek biz uc soru cozuyoduk ajdjfjfj
Benim de evlendikten sonraki soyadım iki harf 😂😂
Ayyy uzun ad soyad optikte çok zor oluyor bunları da düşünmek lazım. Benim de bi arkadasın iki ismi vardı, evlendi kızlık soyadını da kullanıyor. İki isim iki soyismi var şimdi kıronun 😂 arabistan diyorum ben ona kısaca djndjdj

Aynı şeyi bende az önce hissettim😍bacaklarım karnıma çekik oturuyordum altta Pıt pıt gibi bir his oldu 🫠 sanırım inceden hissetmeye başlıyoruz
ayyy ağlarımmm🥹🥹 evet sanki içerde minik pıt pır oluyo gaz olsa anlardım gibi bu çok farklı geldi🥹 Puxhu Puxhu aşkım sen hissetmiştin galiba doğru mudur acaba😍

Ay bencede yuzde80 yeterli, hos Puxhu Puxhu nun doktor fikir degistirdi bak sonradan, biraz da nasip artik ajdjdjdjd
Ya ben de erkolar daha onden gitmeye meyilli diye buralarda okumustum, gel gor bir arkadasim var 17 haftalik, basindan beri bir hafta onden gidiyor bebegi ve kiz😂
ayy doğru hatırladım ilk kız demişti onun 🤩 eşim erkek hissediyo beyimin hisleri de çıkar genelde bakalım😁

Benim de evlendikten sonraki soyadım iki harf 😂😂
Ayyy uzun ad soyad optikte çok zor oluyor bunları da düşünmek lazım. Benim de bi arkadasın iki ismi vardı, evlendi kızlık soyadını da kullanıyor. İki isim iki soyismi var şimdi kıronun 😂 arabistan diyorum ben ona kısaca djndjdj
Ahahahah sen meselabizim ailenin geliniymissin ve tanisiyormusuz ajdjdjdj
Valla izmirde akrabamiz yoksa bi an bi dusunmedim degil kiz ahahaha
Arabistan cok iyi 🤣🤣🤣
Ben de soyadim cok uzun olacak ama iki harf icin de benligimi birakamam babam cok bozulur diye ikisini de kullanicam diye basvuru yapmistim nufus mudurlugune😂

ayy doğru hatırladım ilk kız demişti onun 🤩 eşim erkek hissediyo beyimin hisleri de çıkar genelde bakalım😁
Benim transferden hemen sonra esim erkek bebek gordu ruyasinda, ki cok kiz istiyordu bilirsin 🤣 babalar hissediyor sanirim ahahah
Ben hic hissetmedim yalan yok o kadar iki cinsiyete de sevinecektim ki hani 🩵😍 ama simdi artik cok kabullendim sanki hayatim boyunca oglan hayali kurmusum gibi hissediyorum ajdjdjf

Ahahahah sen meselabizim ailenin geliniymissin ve tanisiyormusuz ajdjdjdj
Valla izmirde akrabamiz yoksa bi an bi dusunmedim degil kiz ahahaha
Arabistan cok iyi 🤣🤣🤣
Ben de soyadim cok uzun olacak ama iki harf icin de benligimi birakamam babam cok bozulur diye ikisini de kullanicam diye basvuru yapmistim nufus mudurlugune😂
Sülaleyi karıştıran gelin diye beeeğn dkdjdjdj
Senin kızlık soyadın kısa olduğu için denge oluşturmuştur işte benim için önemli olan o. Dengeli ve kaliteli dursun isim soyisim. Bi işletmenin adı olabilsin😂

Su an 58 e bile raziyim ya ben🤣 50 yi gorunce diyete girer hemen 1-2 kg verirdim aaa 50 ye dayanmisim diye, o yuzden simdi kendimi dev gibi goruyorum aynada 🥹 ama saglik olsun zor sureclerden gectik, aldigimiz hormonlar omurluktu🤣o yuzden ben de esnemeyi ogrendim, gururla 62 olmusum filan diyorum soranlara ksjdfjjf
Borek corek yenmeyen anne evini neyleyelim ya biz 🤣 anneler bunun icin yok mu yaaa🥹🩵 haftasonu kayinvalidem pisiler mi yapmadi kaymaklar mi cikarmadi 😬 hepsinden de tattim sefam olsun napayim diyerek. Kizim masallah tiksinmedin bir seyden diyor ajdjdjdjdjd dedim ben baskasi yapinca iyiyim, kendim yaparsam sisesinden koydugum su bile kokuyor bana ajdjdjd
Esimin yarin dogum gunu, uc gundur kutlaniyor surekli pasta kesip yiyoruz hayrolsun ya
Gerçekten zor süreçlerden geçtik 🥹 Kız boşveeer veririz yaaa (veremedi)

Benim transferden hemen sonra esim erkek bebek gordu ruyasinda, ki cok kiz istiyordu bilirsin 🤣 babalar hissediyor sanirim ahahah
Ben hic hissetmedim yalan yok o kadar iki cinsiyete de sevinecektim ki hani 🩵😍 ama simdi artik cok kabullendim sanki hayatim boyunca oglan hayali kurmusum gibi hissediyorum ajdjdjf
yerim seni yaaa kraliçe oldun sen artık erkek anası 😁 bana da hiç fark etmez sağlıklı doğması dışında ya bi de erko bebekler annelerine aşırı bağlı oluyo ya aşk yaşıyolar resmen çok güzel instada falan gördükçe bayılıyorumm😍😍😍

Hünkarın beğeniyorsa koyuversin kızzz 😁
Kız olursa da sen seçersin isim anlaşma yapın. Erkek olursa karısmasın diye ben en basından oynadım kozumu djdhdjdjdj
ben de aynısını dedim😁 kız olursa istediğimi koycam karışma hakkı yok kusura bakmasın bu yaşta saçımda beyazlar çıktı stresten🥹

Her şeye ağlama şeyini şöyle özetleyeyim: Bi haber okudum şimdi, Kocaelispor Süper Lig’e çıktığı için Demet Akalın ücretsiz konser verecekmiş. Buna duygulanıp ağladım hahahahahahaa zirve budur inşallah. Allah sonumuzu hayretsin 🤣🤣🤣🤣

Back
X