Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    195
Kaç kg doğdu canım

O da belki evde çok çekmiştir canım Allah herkese nasip etsin seninki de geç oldu ama güzel olmuş önceki hamileliklerinde kesi dikiş var mıydı bende var

Doğum yapan arkadaşlarımı tebrik ederim sağlıkla büyütsünler inşallah biz de doktor kontrolünden geldik. Biraz sarılığımız var günde 2 kere mamaya başladık. Çarşamba bir daha gideceğiz. Aslında gece sık sık emziriyorum ama yoruluyor yavrum uyuyakalıyor memede. İnşallah mama işe yarar. İşitme testimiz vs güzel geçti İnşallah şu sarılığı da atlatırız bir an önce

Hayırlı olsun canım gözün aydın bebiş kg tuttu mu Usg yle ? Bir de bu sancılar belden mi geldi diğerlerinden farkı neydi ?

Atlatır canım hiç endişe etme. Mama iyi bir destek sarılık olayında. Şaka maka 1 hafta olmuş yaa sen doğuralı Zaman geçmiyor gibi ama aslında çok hızlı

Günlerdir su almak için yerimden kalkmaya erinen ben, bugün aşırı enerjiğim. Bir sürü ertelediğim iş halletim, üzerine de yürüyüşe bile gittim. Sizlerde de var mı böyle bi enerji artışı?
Geçen haftalarda dipteydim, bugün full enerji

Hep böyle mutluluktan dolsun gözleriniz amiin, inşallah

Atlatır canım hiç endişe etme. Mama iyi bir destek sarılık olayında. Şaka maka 1 hafta olmuş yaa sen doğuralı Zaman geçmiyor gibi ama aslında çok hızlı
Evet canım ya gün öyle çabuk başlayıp bitiyor ki çok garip önceden zaman geçmezdi şimdi ise zamanı tutamıyorum

kızlar ben bu minikomu kucağıma alıştırdım şimdi beşiğinde uyumuyor ya babanın göğsünde ya da benim göğsümde rahat uyuyor sadece içim eriyor teyzeleri
Yaaa maşallah nasıl güzel sağlıcakla büyütün
Maşallah gözünüz aydın ,saglıcakla büyütün ne güzel denk gelmiş, gelmek istediği zaman alınmış sezaryen ile

Bunun doğum belirtisi olduğunu duymuştum bebek gelmeden bütün işleri halletmek için vücut ekstra enerjik oluyormuş senin de zamanın yaklaşmış canım

Gözünüz aydın sağlıklı mutlu olun hep birlikte inşallah
O gün doğum yapacak çok anne var Sağlıkla sorunsuz kolaylıkla geçer doğumun kuzucum diye temenni de bulunayım şimdiden çünkü ben de o gün doğum yapacağım inşallah
Tebrikler gözün aydınn biraz sorun olsada atlatmışsınız çok şükür kesisiz dikişsiz oh miss gibi

Ay buna ağladım resmen. Allah bütün annelere sağlık sıhhat versin ki evlatlarına güzelce bakabilsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…