- 20 Mayıs 2024
- 1.216
- 1.640
- 48
- 27
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #26.561
Kaç kg doğdu canımKızlar okuyamadım mesajlarinizi asla kendi sancım gelmedi suni sanciyla oldu çok yavaş ilerledi 1 de 5 cm olunca dayanamadım artık belden iğne vurulup suni sanciyi yukselttile iğne vurulunca çok rahat ettim hiç ağrım olmadi daha sonra acilmam hızlandı 9 cm doğuma aldilar catalda çok iyi yonetemedim ıkınamadim Dr bebeğini bogacaksin dedi nasıl yaptım hayret ettim sanki 2 doğum yapmamış gibiydim drum çok iyiydi ebeler çok şükür kesi olmadan dogumumu yaptım ssuan vermediler yanıma bebek hemsiresi bakımlarını yapio darisi size ama haftalardır çekip çok az acilmam olması beni çok üzdü saat 7 den bu saate anca dogurabildim
Çiş kaka gaz bunları unuttunİçinde ağlama var heyecan var korku var stres var ne ararsan var haftası
O da belki evde çok çekmiştir canım Allah herkese nasip etsin seninki de geç oldu ama güzel olmuş önceki hamileliklerinde kesi dikiş var mıydı bende varİğne vurulunca acilmam hızlandı çok yavaş ilerliyordu artık sezeyan diye bağırdım ama dediğim gibi bı bayan geldi koridorda doğurdu drlar ebeler kosusturdular kadın geldiği gibi doğurdu yani bünye ile alakalı inşallah sizlerin çok kolay geçer tek tesellim kesi dikiş yok rahat oturup kalkabiliyorum bu çok iyi bisey
Hep istiyordu anne sen götürür gezdirirsin değil mi diye 2 dir çıkıyoruz elimden tut yürüt diyorum çıktığıma seviniyor ne kadar küçük de olsa anlıyorKıyamam oğluna yahoşuma gitti cümlesi
Kıyamam ona ya maşallahHep istiyordu anne sen götürür gezdirirsin değil mi diye 2 dir çıkıyoruz elimden tut yürüt diyorum çıktığıma seviniyor ne kadar küçük de olsa anlıyor
3 yaşında artık canım tam gezdirmeye alıştırdım hamile olunca Bi daha götüremedim 2 aydır da full yatıyorum çocuk fark ediyor artıkKıyamam ona ya maşallahher şeyin farkında zamane çocukları
Hayırlı olsun canım gözün aydınİğne vurulunca acilmam hızlandı çok yavaş ilerliyordu artık sezeyan diye bağırdım ama dediğim gibi bı bayan geldi koridorda doğurdu drlar ebeler kosusturdular kadın geldiği gibi doğurdu yani bünye ile alakalı inşallah sizlerin çok kolay geçer tek tesellim kesi dikiş yok rahat oturup kalkabiliyorum bu çok iyi bisey
Atlatır canım hiç endişe etme. Mama iyi bir destek sarılık olayında. Şaka maka 1 hafta olmuş yaa sen doğuralıDoğum yapan arkadaşlarımı tebrik ederim sağlıkla büyütsünler inşallahbiz de doktor kontrolünden geldik. Biraz sarılığımız var günde 2 kere mamaya başladık. Çarşamba bir daha gideceğiz. Aslında gece sık sık emziriyorum ama yoruluyor yavrum uyuyakalıyor memede. İnşallah mama işe yarar. İşitme testimiz vs güzel geçti İnşallah şu sarılığı da atlatırız bir an önce
Hep böyle mutluluktan dolsun gözlerinizDoktorum haftaya pazartesi doğurtalım seni dediğinde eşimin gözleri doldu ya o an aklımdan çıkmıyoreve geldiğimizden beri sağa sola gülüyor kızım geliyor diye sağı solu arıyor çok heyecanlı bir süreç Allah hepimize su gibi doğumlar nasip etsin kuzum
Evet canım ya gün öyle çabuk başlayıp bitiyor ki çok garip önceden zaman geçmezdi şimdi ise zamanı tutamıyorumAtlatır canım hiç endişe etme. Mama iyi bir destek sarılık olayında. Şaka maka 1 hafta olmuş yaa sen doğuralıZaman geçmiyor gibi ama aslında çok hızlı
Yaaa maşallah nasıl güzelkızlar ben bu minikomu kucağıma alıştırdım şimdi beşiğinde uyumuyor ya babanın göğsünde ya da benim göğsümde rahat uyuyor sadece içim eriyor teyzeleri
Maşallah gözünüz aydın ,saglıcakla büyütünKızlar buraya herkesi etiketleyemedim ama iyi dileklerini gönderen herkese tek tek teşekkür ederimÇok gergin ve ağlayarak girdiğim ameliyathaneden çok şükür kızımla beraber bu sefer mutluluktan ağlayarak ayrıldık. Darısı doğum bekleyen hepinizin başına inşallah. Bugüne planlanmış bir sezaryendi zaten 8.34’te bebiş doğdu, 9’da benim ameliyatım tamamlanmıştı. Dün akşam göğüslerimden süt geldiğini farketmiştim. Sabah da düzenli sancım vardı. Hemşireler bu bebiş zaten bugün gelmeye hazırlanıyormuş gibi dediler çok şükür zamanlama güzel oldu. Kızımı emzirip uyutuyorum sürekli. Birazdan da ilk yürüyüşü yapacağız. Hepimizin doğumu da lohusalığı da çok güzel geçsin inşallah
Bunun doğum belirtisi olduğunu duymuştum bebek gelmeden bütün işleri halletmek için vücut ekstra enerjik oluyormuş senin de zamanın yaklaşmış canımGünlerdir su almak için yerimden kalkmaya erinen ben, bugün aşırı enerjiğim. Bir sürü ertelediğim iş halletim, üzerine de yürüyüşe bile gittim. Sizlerde de var mı böyle bi enerji artışı?
Geçen haftalarda dipteydim, bugün full enerji
Gözünüz aydın sağlıklı mutlu olun hep birlikte inşallahKızlar buraya herkesi etiketleyemedim ama iyi dileklerini gönderen herkese tek tek teşekkür ederimÇok gergin ve ağlayarak girdiğim ameliyathaneden çok şükür kızımla beraber bu sefer mutluluktan ağlayarak ayrıldık. Darısı doğum bekleyen hepinizin başına inşallah. Bugüne planlanmış bir sezaryendi zaten 8.34’te bebiş doğdu, 9’da benim ameliyatım tamamlanmıştı. Dün akşam göğüslerimden süt geldiğini farketmiştim. Sabah da düzenli sancım vardı. Hemşireler bu bebiş zaten bugün gelmeye hazırlanıyormuş gibi dediler çok şükür zamanlama güzel oldu. Kızımı emzirip uyutuyorum sürekli. Birazdan da ilk yürüyüşü yapacağız. Hepimizin doğumu da lohusalığı da çok güzel geçsin inşallah
O gün doğum yapacak çok anne varKızlar haftaya pazartesi doğum sırasına beni de yazınbugün tahlillerim yapıldı protein kaçağı 605 olmuş katlanarak artıyor, perinatolog ile görüşerek haftaya pazartesiye doğum planlandı. Sabah 5 gibi yatışım olacak, fitil ile vajinal doğum başlatacak doktorum. Bu arada dün gece pembe bir leke gördüm çamaşırımda, bugün çatı muayenesi oldum 2cm açıklık ve yumuşama varmış. Kesinlikle ağrılı bir muayene değil sadece hafif rahatsız edici hatta ebeler çok rahattın hiç stres olma diye ellerimi tuttular güç verdiler bana Bu hafta boyunca bol çömelme ve ilişki önerdiler, hayırlısı ile son 1 hafta
Tebrikler gözün aydınn biraz sorun olsada atlatmışsınız çok şükür kesisiz dikişsiz oh miss gibiKızlar okuyamadım mesajlarinizi asla kendi sancım gelmedi suni sanciyla oldu çok yavaş ilerledi 1 de 5 cm olunca dayanamadım artık belden iğne vurulup suni sanciyi yukselttile iğne vurulunca çok rahat ettim hiç ağrım olmadi daha sonra acilmam hızlandı 9 cm doğuma aldilar catalda çok iyi yonetemedim ıkınamadim Dr bebeğini bogacaksin dedi nasıl yaptım hayret ettim sanki 2 doğum yapmamış gibiydim drum çok iyiydi ebeler çok şükür kesi olmadan dogumumu yaptım ssuan vermediler yanıma bebek hemsiresi bakımlarını yapio darisi size ama haftalardır çekip çok az acilmam olması beni çok üzdü saat 7 den bu saate anca dogurabildim
Canim evet ben de duymustum dogum icin relaxlastiran bir hormon varmis menide cok ise yariyormusEvet bende öyle düşünüyorum ama sorumlu ebe 6 aylık hamileymiş korunmasız ilişki kolaylaştıracak dedi ben hiç kesmedim diyor
Ay buna ağladım resmen. Allah bütün annelere sağlık sıhhat versin ki evlatlarına güzelce bakabilsinlerAylar sonra dışarı çıktım parka geldim oğlum anne sen yürüyemiyordun diyor benim evde kalmama alışmış şaşırdı karnımdaki oğlumda sağolsun aşağı ittiriyor otururken rahatsız ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?