- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #26.701
Ayy valla öyle olduYoğun bir hafta olacak haftaya bebişler sıraya girdi
Benim de göğüs altlarım öyle oldu özellikle son 1 haftadır feci kaşınıyor34 e kdr catlamayip bir gecede su hale gelmekte beni uzdu ama sabha kdr felakwt kasnmistim uzuldm biraz
Canım ilksüt gelsin diye sıkınca evet acıyo biraz ama bebiş emmeye başlayınca ne acı ne sızı bişey kalmıyo taki bebiş iyice güçlenip kendi ısırana kadarEvet herkesin söylediği bebek emerken hissiyat öyle olmuyormuş. Zaten benim ilk ebenin sıktığındaki gibi acıyacak olursa, ben şahsen emzirmem. Ama ebe de, arkadaşlarım da herkes aynı şeyi söyledi, bebek emerken hormonlardan öyle hissetmeyecekmişiz.
Canım Dr bebeğin gelişimi için sıkıntı görmüyosa takma hiç kafana. Beni görenler de kaç ay var diye soruyo gün kaldı deyince şaşırıyo herkesKızlar size çok saçma bişey dicemben şimdi 37.haftamdayım ama bebek 40 hafta iriliğinde bu zaten şeyden kaynaklanıyor kadın doğumcum sat baz alıyor ama ben 5.gün embriyosu transferi oldum orda bi ayarsızlık var neyse bebiş 4 kilo şuan ve ben hiç 9 aylık hamile gibi değilim yani böyle aşırı karnım çıkmadı bildiğin yere bişey düştüğünde eğilip alabiliyorum karnım rahat. Allah Allah diyorum bi yanlışlık mı var haftaya doğumum var hala ben niye böyleyim diye sorguluyorum help kızlar
Bizim de sarılığımız var mama işe yavaş yavas atmaya başladık hiç stres yapmayın geçicek inşallahDoğum yapan arkadaşlarımı tebrik ederim sağlıkla büyütsünler inşallahbiz de doktor kontrolünden geldik. Biraz sarılığımız var günde 2 kere mamaya başladık. Çarşamba bir daha gideceğiz. Aslında gece sık sık emziriyorum ama yoruluyor yavrum uyuyakalıyor memede. İnşallah mama işe yarar. İşitme testimiz vs güzel geçti İnşallah şu sarılığı da atlatırız bir an önce
Canım kafana takma bende öyleyim 6 kilo aldım zaten hepsi bebeğin ağırlığı eğiliyorum kalkıyorum sıkıntı yok karnımda aman aman bişey değil yanlar boş ortada top gibi sadeceYok doktoruma tabi ki de söyledim ama internette de sata göre girince farklı transfer tarihine göre farklı oluyor ama arada 10 gün falan oynuyor. Her türlü de bebek ultrasonda önde gözüküyor. Benim demek istediğim karnım çok rahat geliyor bana yani millet eğilemiyorum şu bu falan diyor ya bi de doktorum bebiş iri dedi 4 kilo dedi Allah Allah dedim bende bi sorun mu var nereye sığıyor bu bebek diyorum. Yani benim gibi çok karnı çıkmayan hamileler var mı rahat mı geçiriyorum o yüzden mi. Haftaya sezeryan olacağım hala 9 aylık gibi durmuyor karnım buna takıldım
Allah bu sefer yüzüne bakmış canım kaynana eltine şuan söyleme nazlan halin yok gibi nazar ederler canım Allah korusun kimi güzel şeylere hemen göz ederEvet hemde çok dikişim olmuştu
İnşallah, size de geçmiş olsunBizim de sarılığımız var mama işe yavaş yavas atmaya başladık hiç stres yapmayın geçicek inşallah
Teşekkür ederimİnşallah, size de geçmiş olsun
Hayirli olsun canm benimmKızlar ben doğurdum,yazamadım anestezinin etkisinden tüm gün midem bulandı çıkardım.sezaryen mide bulantısının yanında hiç bişe kaldı valla.şimdi biraz daha iyiyim.mete 3,540 kg 51 cm doğdu çok şükür sağlıklı nefes alışverişine bakıyorum sürekli analık bu galibaherkese kolay doğumlar diliyorum
Canım doktorum en basından beri o tarihe uygun gördü. Ben en basından beri vajinal doğum istiyordum ama senin icin en temizi sezeryan olacak dediCanım seninle bir gün var aramızda bende yarın gidicem çatı muayenesi yapacak
Sezeryanı sen mi 38. Hafta istedin yoksa gelişimi uygun diye mi karar verildi
Doğurduktan kaç saat sonra söyledik bebek doğdu diyeAllah bu sefer yüzüne bakmış canım kaynana eltine şuan söyleme nazlan halin yok gibi nazar ederler canım Allah korusun kimi güzel şeylere hemen göz eder
Hayırlı olsun canıım gözün aydın maşallah sizeKızlar ben doğurdum,yazamadım anestezinin etkisinden tüm gün midem bulandı çıkardım.sezaryen mide bulantısının yanında hiç bişe kaldı valla.şimdi biraz daha iyiyim.mete 3,540 kg 51 cm doğdu çok şükür sağlıklı nefes alışverişine bakıyorum sürekli analık bu galibaherkese kolay doğumlar diliyorum
İyi yapmışsın canım seni üzdüler üstüne doğurdun ilk defa Bi işe yaradılar herhaldeDoğurduktan kaç saat sonra söyledik bebek doğdu diye
Boğa istemeyenin sadece ben olmadığıma sevindim yaBenimde 28 Mayıs tam 40 oluyor bende 28inde gelsin istiyorum eşimle tanışma yıl dönümümüzhemde boğa burcu olsun istemiyorum umarım erken gelmez de ikizler olur
Harika hikayeli bir doğum olsun inşallah canım, her şey kolay olsun.Kızlar selammmm, doğum yapan arkadaslarım gözünüz aydınsağlıkla büyüsünler inşallahhh Bizim de kontrolümüz vardı bugün. 37+0 haftalığız 3.400 gr olmusuz Oğluş doğum kanalına girmiş doktorum karnında düşmüş zaten dedi. Haftaya ptesi sezeryan doğumum olacak ama bu süreye kadar bebisin hareketleri 10 dan az olursa mutlaka gel dedi. Nstde de düzensiz sancım cıktı. Resmen cok az kaldı. Haftaya bugün anneyim resmen düsündükce gözlerim doluyor
Tesekkür ederim canım benim. İnsallah benim de pozitif doğum hikayem olurHarika hikayeli bir doğum olsun inşallah canım, her şey kolay olsun.Oğluşun sağlıkla gelsin
Aynı durum bende de var bir de benim üçüz. Minnacık bir karnım var bebişler de öyle çok da minnak değiller artık ama bünyeye bağlı herhalde. Ben de çok rahat hareket edebiliyorum ama eğilip uzanmam yasak olduğu için yapmıyorumYok doktoruma tabi ki de söyledim ama internette de sata göre girince farklı transfer tarihine göre farklı oluyor ama arada 10 gün falan oynuyor. Her türlü de bebek ultrasonda önde gözüküyor. Benim demek istediğim karnım çok rahat geliyor bana yani millet eğilemiyorum şu bu falan diyor ya bi de doktorum bebiş iri dedi 4 kilo dedi Allah Allah dedim bende bi sorun mu var nereye sığıyor bu bebek diyorum. Yani benim gibi çok karnı çıkmayan hamileler var mı rahat mı geçiriyorum o yüzden mi. Haftaya sezeryan olacağım hala 9 aylık gibi durmuyor karnım buna takıldıma
Kızlar 5 mayısa aldık sezeryan tarihini. O gün sanırım rekor sayıda doğum yapacak varÇoçuğumu karıştırırlar mı diye bi tırsdım açıkcası
Benimde 5 Mayıs:) pazartesi burada şenlik var. İnşallah sağlıkla alırız kucağımıza bebişleri
Kızlar benimde 5 mayıs olacak gibi
Ya cok heyecanlı kızlar
Resmen daha yeni yazmıştık buraya hamilelik durumlarımızı
Ne çabuk geçti ,nasıl geçti anlamadım
Ama kavuşmak yaklastikca vakti zor geçiriyoruz şuan
Sezeryan 38 de olmuyor mu neden erken dedi ki benim de 5 Mayıs
Kızlar geriden geldim, hepinize sağlıklı ve kolay doğumlar diliyorumBı çoğumuzun tarihi netleşti kızlar aylak bir arkadaşımız hepimizi bir yazıda toplasa ne iyi olurdu ben 7 Mayıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?