Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    195
Yoğun bir hafta olacak haftaya bebişler sıraya girdi
Ayy valla öyle oldu
34 e kdr catlamayip bir gecede su hale gelmekte beni uzdu ama sabha kdr felakwt kasnmistim uzuldm biraz
Benim de göğüs altlarım öyle oldu özellikle son 1 haftadır feci kaşınıyor
Canım ilksüt gelsin diye sıkınca evet acıyo biraz ama bebiş emmeye başlayınca ne acı ne sızı bişey kalmıyo taki bebiş iyice güçlenip kendi ısırana kadar böyle gözünün içine baka baka ısırıyo tatlış
Canım Dr bebeğin gelişimi için sıkıntı görmüyosa takma hiç kafana. Beni görenler de kaç ay var diye soruyo gün kaldı deyince şaşırıyo herkes herkesin farklı oluyor benim sanırım iç karın geniş senin de öyledir belki

Bizim de sarılığımız var mama işe yavaş yavas atmaya başladık hiç stres yapmayın geçicek inşallah

Canım kafana takma bende öyleyim 6 kilo aldım zaten hepsi bebeğin ağırlığı eğiliyorum kalkıyorum sıkıntı yok karnımda aman aman bişey değil yanlar boş ortada top gibi sadece

Kızlar belden başlayıp kasığa vuran ağrıyı nasıl tarif edebiliriz kasığımda adet ağrısı gibi ağrı var bel boşluğum ağrıyor ama sırtım gibi de uyuyamadım yatmaktan mı pozisyondan mı 37+3 üm geliyor mu çözemedim

Hayirli olsun canm benimm saglikla buyusun bidigim

Canım seninle bir gün var aramızda bende yarın gidicem çatı muayenesi yapacak
Sezeryanı sen mi 38. Hafta istedin yoksa gelişimi uygun diye mi karar verildi
Canım doktorum en basından beri o tarihe uygun gördü. Ben en basından beri vajinal doğum istiyordum ama senin icin en temizi sezeryan olacak dedi

Hayırlı olsun canıım gözün aydın maşallah size

Harika hikayeli bir doğum olsun inşallah canım, her şey kolay olsun. Oğluşun sağlıkla gelsin

Aynı durum bende de var bir de benim üçüz. Minnacık bir karnım var bebişler de öyle çok da minnak değiller artık ama bünyeye bağlı herhalde. Ben de çok rahat hareket edebiliyorum ama eğilip uzanmam yasak olduğu için yapmıyorum

Kızlar 5 mayısa aldık sezeryan tarihini. O gün sanırım rekor sayıda doğum yapacak var Çoçuğumu karıştırırlar mı diye bi tırsdım açıkcası

Benimde 5 Mayıs:) pazartesi burada şenlik var . İnşallah sağlıkla alırız kucağımıza bebişleri

Sezeryan 38 de olmuyor mu neden erken dedi ki benim de 5 Mayıs

Bı çoğumuzun tarihi netleşti kızlar aylak bir arkadaşımız hepimizi bir yazıda toplasa ne iyi olurdu ben 7 Mayıs
Kızlar geriden geldim, hepinize sağlıklı ve kolay doğumlar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…