Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    48
yerim seni yaaa kraliçe oldun sen artık erkek anası 😁 bana da hiç fark etmez sağlıklı doğması dışında ya bi de erko bebekler annelerine aşırı bağlı oluyo ya aşk yaşıyolar resmen çok güzel instada falan gördükçe bayılıyorumm😍😍😍
Ben de o kisma cok tav oluyorum yalan yok, annemmmm pasaaaammmm diye opup koklamak istiyorum 🤣🩵 hem erkek cocugu oldugu icin bogusabiliriz guresebiliriz, ben temas insaniyim 😂 nazik sevip opemem herkesi ille paralayarak sevicem andjdj

Soyadı zenginse şöyle kaliteli bi isim koyup marka değeri oluşturabilirsiniz. Yarın öbür gün kendi işletmesi olursa ismi karizmatik ve marka olsun😂
Burda söyleyemiyorum tabi ama bizim soyadı malesef fena shskdornfkf meyve ismi shsksnsldnf o yüzden isim koyarkende cok zorlandık shdjdjf birleştirince bi acayip oluyodu coguyla ahahahaha

Günaydınlar dün bebek hareketlerini hissettim diye düşünüyorum henüz 9+6 günlük daha çok erken biliyorum ikinci gebeliğim ondan mı bu kadar erken hiseettim acaba :) neyse hissetmeye başladığımızda düzenli olarak çok daha kolay olacak

Günaydın kızlar :KK200:Günlük okumalarımı tamamladım .Birçoğunuz cinsiyet öğrendiniz .Bende çok merak ediyorum yaa
günaydın canım ben de çok merak ediyorum Cuma perinatolog kontrolünde belki belli olur diye hayal kuruyorum 13+1 olucaz o gün sata göre inşallah belli olur. Senin de Cumaydı sanırım kontrolün belki şans yüzümüze güler 💕💕

Varmı boyle yaşayan devlettekı doktor ufak bı çıkıntı gözüküyor dedı ama yanı ne olduğunu anlayamadım görmese oyle demezdı dıyorum
Devlet banada aynisini yapti çok yeni korkma 7. Haftamda bebegi gorduk bi kac gune de kalp atışını duyduk 1 hafta geriden geliyordu şuan 12 haftalik haftasiyla uyuyor
Sakin kal 10 gun icinde hersey hayirlisiyla oluşur görürsun 🤲🏻🥰

Devlet banada aynisini yapti çok yeni korkma 7. Haftamda bebegi gorduk bi kac gune de kalp atışını duyduk 1 hafta geriden geliyordu şuan 12 haftalik haftasiyla uyuyor
Sakin kal 10 gun icinde hersey hayirlisiyla oluşur görürsun 🤲🏻🥰
Tam 7. Haftadamı gördünüz anlatırmısınız nasıl olduğunu cok uzgunum ben

Tam 7. Haftadamı gördünüz anlatırmısınız nasıl olduğunu cok uzgunum ben
6+3 de sadece kese göründü canım 1 hafta sonra gel dedi 7+2 de de bebek gorundu ama kalbini dinletmedi 8. Haftada da kalbini duyduk çok şükür. Sabirla bekle inşallah ilk başta 10 gun kadar gerideydi sonra tam 1 haftaya indi farki simdide 3 gun felan var

6+3 de sadece kese göründü canım 1 hafta sonra gel dedi 7+2 de de bebek gorundu ama kalbini dinletmedi 8. Haftada da kalbini duyduk çok şükür. Sabirla bekle inşallah ilk başta 10 gun kadar gerideydi sonra tam 1 haftaya indi farki simdide 3 gun felan var
Vajinal bakıp göremeyince tedırgın oldum bılmıyorum Allah büyük belkıde oluşur devlettekı doktor ufak bı çıkıntı var dedı özeldekı vajınal baktı bısey goremedı Oyuzden taktım kafaya

Selam kızlar ben bu gün bebişimi görmeye gittim 🥰 sata gore 12+2 ama 11+6 çıktı çok tatliydi nasil haretli kımıl kımıl 🤩 cinsiyeti erken dedi ühühühü. Vitamin yazdi imom kan demir ilaci ve oskapari ihmal etmeyin dedi..devlette tarama testine peritonoljiden randevu alinarak orada yapiliyormus bakalim haftaya aldim onuda taramada inşallah söylerler 😄

Sanırım rekor bende 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ 60la başladım şuan 64 buçuk 🤦‍♀️ başlarda deli gibi saldırır gibi yedim canımın çektiğini böyle gözlerimi kapatıp kendimi o zevkin hazzına bırakarak çok büyük bi aşkla yedim 😂 ama şimdi o çılgın iştah gitti şuan şükür sağlıklı tabaklar hazırlamaya başladım bundan sonra daha az alırım diye düşünüyorum 🤲
Aynen canım ben de sen gibi akıllandım bir tık şimdi azaltıcam biraz 🙏🏻

Selam kızlar ben bu gün bebişimi görmeye gittim 🥰 sata gore 12+2 ama 11+6 çıktı çok tatliydi nasil haretli kımıl kımıl 🤩 cinsiyeti erken dedi ühühühü. Vitamin yazdi imom kan demir ilaci ve oskapari ihmal etmeyin dedi..devlette tarama testine peritonoljiden randevu alinarak orada yapiliyormus bakalim haftaya aldim onuda taramada inşallah söylerler 😄

günaydın canım ben de çok merak ediyorum Cuma perinatolog kontrolünde belki belli olur diye hayal kuruyorum 13+1 olucaz o gün sata göre inşallah belli olur. Senin de Cumaydı sanırım kontrolün belki şans yüzümüze güler 💕💕
ben kızımı hissetmiştim ama bu gebeliğimde şudur diyemiyorum .Bir an evvel cuma günü gelse de gitsek hem görsek hem cinsiyet öğrensek

Her şeye ağlama şeyini şöyle özetleyeyim: Bi haber okudum şimdi, Kocaelispor Süper Lig’e çıktığı için Demet Akalın ücretsiz konser verecekmiş. Buna duygulanıp ağladım hahahahahahaa zirve budur inşallah. Allah sonumuzu hayretsin 🤣🤣🤣🤣
Ayyy dün müzik dinleyerek yemek yapayım dedim çalan her şarkıya ağlıyorum hepsine anlam yüklemişim djdjdjd

Back
X