- 14 Aralık 2024
- 4.015
- En iyi cevaplar
- 1
- 3.994
- 48
- 31
Vermek zorundayiz ahahajahaGerçekten zor süreçlerden geçtikKız boşveeer veririz yaaa (veremedi)
Veremezsek hemen donmus transfer basvurusu kardes icin, batti balik yan gider andndjd
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vermek zorundayiz ahahajahaGerçekten zor süreçlerden geçtikKız boşveeer veririz yaaa (veremedi)
Ben de o kisma cok tav oluyorum yalan yok, annemmmm pasaaaammmm diye opup koklamak istiyorumyerim seni yaaa kraliçe oldun sen artık erkek anasıbana da hiç fark etmez sağlıklı doğması dışında ya bi de erko bebekler annelerine aşırı bağlı oluyo ya aşk yaşıyolar resmen çok güzel instada falan gördükçe bayılıyorumm
![]()
Burda söyleyemiyorum tabi ama bizim soyadı malesef fena shskdornfkf meyve ismi shsksnsldnf o yüzden isim koyarkende cok zorlandık shdjdjf birleştirince bi acayip oluyodu coguyla ahahahahaSoyadı zenginse şöyle kaliteli bi isim koyup marka değeri oluşturabilirsiniz. Yarın öbür gün kendi işletmesi olursa ismi karizmatik ve marka olsun![]()
Yaaa meyve dedin de ilkokulda bi arkadasımın soyismi portakaldı dkdjkdjdjdjdjdjdhdBurda söyleyemiyorum tabi ama bizim soyadı malesef fena shskdornfkf meyve ismi shsksnsldnf o yüzden isim koyarkende cok zorlandık shdjdjf birleştirince bi acayip oluyodu coguyla ahahahaha
günaydın canım ben de çok merak ediyorum Cuma perinatolog kontrolünde belki belli olur diye hayal kuruyorum 13+1 olucaz o gün sata göre inşallah belli olur. Senin de Cumaydı sanırım kontrolün belki şans yüzümüze gülerGünaydın kızlarGünlük okumalarımı tamamladım .Birçoğunuz cinsiyet öğrendiniz .Bende çok merak ediyorum yaa
Bdbdndndnd yazdm sana dm gel shsndndYaaa meyve dedin de ilkokulda bi arkadasımın soyismi portakaldı dkdjkdjdjdjdjdjdhd
Hadi inşallah bende pcos var kuşum çok kolay kilo alırım o yüzden korkuyorumKız maşallahın var bebek gibisinsüttü peşinden koşturmaydi derken hop eski kilo
Devlet banada aynisini yapti çok yeni korkma 7. Haftamda bebegi gorduk bi kac gune de kalp atışını duyduk 1 hafta geriden geliyordu şuan 12 haftalik haftasiyla uyuyorVarmı boyle yaşayan devlettekı doktor ufak bı çıkıntı gözüküyor dedı ama yanı ne olduğunu anlayamadım görmese oyle demezdı dıyorum
Tam 7. Haftadamı gördünüz anlatırmısınız nasıl olduğunu cok uzgunum benDevlet banada aynisini yapti çok yeni korkma 7. Haftamda bebegi gorduk bi kac gune de kalp atışını duyduk 1 hafta geriden geliyordu şuan 12 haftalik haftasiyla uyuyor
Sakin kal 10 gun icinde hersey hayirlisiyla oluşur görürsun![]()
6+3 de sadece kese göründü canım 1 hafta sonra gel dedi 7+2 de de bebek gorundu ama kalbini dinletmedi 8. Haftada da kalbini duyduk çok şükür. Sabirla bekle inşallah ilk başta 10 gun kadar gerideydi sonra tam 1 haftaya indi farki simdide 3 gun felan varTam 7. Haftadamı gördünüz anlatırmısınız nasıl olduğunu cok uzgunum ben
Vajinal bakıp göremeyince tedırgın oldum bılmıyorum Allah büyük belkıde oluşur devlettekı doktor ufak bı çıkıntı var dedı özeldekı vajınal baktı bısey goremedı Oyuzden taktım kafaya6+3 de sadece kese göründü canım 1 hafta sonra gel dedi 7+2 de de bebek gorundu ama kalbini dinletmedi 8. Haftada da kalbini duyduk çok şükür. Sabirla bekle inşallah ilk başta 10 gun kadar gerideydi sonra tam 1 haftaya indi farki simdide 3 gun felan var
Aynen canım ben de sen gibi akıllandım bir tık şimdi azaltıcam birazSanırım rekor bende60la başladım şuan 64 buçuk
başlarda deli gibi saldırır gibi yedim canımın çektiğini böyle gözlerimi kapatıp kendimi o zevkin hazzına bırakarak çok büyük bi aşkla yedim
ama şimdi o çılgın iştah gitti şuan şükür sağlıklı tabaklar hazırlamaya başladım bundan sonra daha az alırım diye düşünüyorum
![]()
Ayy erkek olsaydı Sarp koyacaktım ben direktAydaaaa
Kuzenimin adı Arda ama güzel isim söylemiş çoçiiiiim dkdhdkjd
Hadi bakalım senden şöyle okkalı bi isim bekliyorum
Sarp, Gökalp, Pars, Kuzey, Göktürken sevdiklerimden
Selam kızlar ben bu gün bebişimi görmeye gittimsata gore 12+2 ama 11+6 çıktı çok tatliydi nasil haretli kımıl kımıl
cinsiyeti erken dedi ühühühü. Vitamin yazdi imom kan demir ilaci ve oskapari ihmal etmeyin dedi..devlette tarama testine peritonoljiden randevu alinarak orada yapiliyormus bakalim haftaya aldim onuda taramada inşallah söylerler
![]()
ben kızımı hissetmiştim ama bu gebeliğimde şudur diyemiyorum .Bir an evvel cuma günü gelse de gitsek hem görsek hem cinsiyet öğrensekgünaydın canım ben de çok merak ediyorum Cuma perinatolog kontrolünde belki belli olur diye hayal kuruyorum 13+1 olucaz o gün sata göre inşallah belli olur. Senin de Cumaydı sanırım kontrolün belki şans yüzümüze güler![]()
Ayyy dün müzik dinleyerek yemek yapayım dedim çalan her şarkıya ağlıyorum hepsine anlam yüklemişim djdjdjdHer şeye ağlama şeyini şöyle özetleyeyim: Bi haber okudum şimdi, Kocaelispor Süper Lig’e çıktığı için Demet Akalın ücretsiz konser verecekmiş. Buna duygulanıp ağladım hahahahahahaa zirve budur inşallah. Allah sonumuzu hayretsin![]()