Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    14
Valla benim zaten tüp bebekle oldu ve tüp bebek doktorum 10.haftaya kadar takip etmek istiyor. Aklımın ucundan geçmez ki azıcık bile riski olan bir uygulamayı yapmayı düşünsün. Nitekim 10 kadından 3ünde rahim arkaya doğru konumlanmış oluyor ve karından ultrasonda görüntü almak zorlaşıyor. Görünmeyince de stres artıyor. Ben bugün 8+0ım. Şimdiye kadar 2 kere vajinal ultrasonda baktı doktorum ve tek bir damla kan bile gelmedi. Yarın da üçüncü kontrolüme gideceğim ve yine vajinal olacak. Herkes rahat olsun bence. İnanıyorum ki doktorlar zaten riskli gördüğü bir şeyi yapmazlar. Öyle bir durum olsa en başta benim tüp bebek doktorum yapmazdı 🌸
Çok doğru söylemişsin içimi rahatlattın 🥹

Hanımlar iyi akşamlar Nisan 3 son regl tarıhım adetim düzensiz bazen 30 bazen 26 degısıyor döngüm bugün test yaptım sılık çıktı kan verdim 6.76 çıktı böle olup yükselen oldu mu yada yakınlarınızdan
Selamlar oldu tabi, burda birkaç arkadasimiz var benzer sonuclari gorup yukselen 😊. Son adet tarihin neydi? Adet olmazsan yarin tekrar kan verip artisini takip edebilirsin

Hanımlar iyi akşamlar Nisan 3 son regl tarıhım adetim düzensiz bazen 30 bazen 26 degısıyor döngüm bugün test yaptım sılık çıktı kan verdim 6.76 çıktı böle olup yükselen oldu mu yada yakınlarınızdan
Ben reglimden 4 gün önce 5.6 ile öğrendim. 2 günde bir beta takibi yaptım.
5.6 / 38.07 / 266.79 / 1149.6 olarak devam etti. Şu an 7+5 teyim :):)

Günaydın kızlaaaar,
biraz kasım anneleri sayfasına bakayım dedim cinsiyetleri öğrenmeye başlamışlar bir ay sonra biz de öğreniriz inşallah çok heyecanlı :)
Merhaba anne adayları benim bugün 5+5 ama hiç bulantım olmuyor nezaman başladı sizlerde
benim 6+0 dan sonra biraz sabahları oldu, 7+0 dan sonra ciddi arttı bulantı

Günaydın kızlaaaar,
biraz kasım anneleri sayfasına bakayım dedim cinsiyetleri öğrenmeye başlamışlar bir ay sonra biz de öğreniriz inşallah çok heyecanlı :)

benim 6+0 dan sonra biraz sabahları oldu, 7+0 dan sonra ciddi arttı bulantı

bende 6+3 te felaket bi şekilde başladı
Yemek yiyebiliyor musunuz peki günün belli saatleri mi oluyor yoksa hep mi 😔 ne kadar geç başlarsa o kadar iyi zaten 12. Haftadan sonra hafifliyormuş

Günaydın kızlaaaar,
Günaydın canım
Ay maşallah 🧿 nipt testi yaptıranlar vardır bide onlarda erken öğrenir

Yemek yiyebiliyor musunuz peki günün belli saatleri mi oluyor yoksa hep mi 😔 ne kadar geç başlarsa o kadar iyi zaten 12. Haftadan sonra hafifliyormuş
benim hiç geçmiyor bulantı eğer 2 saat bir şey yemezsem kusma ile sonuçlanıyor kusmamak için 2 saatte bir mutlaka bir şeyler yemeye çalışıyorum, mide bulantısı olunca iştahsız oluyorum canım sevdiğim şeyleri bile yemek istemiyor ama kusmaktan nefret ettiğim için tiksinerek zorla yiyorum, prilam kullanıyorum o baya azaltıyor bulantıyı, prilam da olmasa hayat felç olurdu.

Ben de bel ağrısı başladı 2-3 gündür, önceden karnımda ağrı şişlik gaz oluyordu, karnımın şişliği indi gaz azaldı bele vurdu şimdi ağrılar

Günaydın kızlaaaar,
Günaydınnn, yaaaa evet çok heyecenlı hadi inşallah yaaaa,:anneadayı: sağlıklı olsun yeter diyoruz tabiiki ama herkesin gönlünde yatan bir cinsiyet de var illa :KK200:

Koru 75 bin 65 bin gibi fiyatlar verdi en sasirdigim Hastane sahibi sanirim bir dr.un dogum ucretine 300bin dedi ve ben sessizce kapadim telefonu😁🙄
Ben ufuk üniversitesi düşünüyorum bence sizde bir bakabilirsiniz. Bence daha makul fiyat ve daha iyi doktorlar var. Sadece dogum paketleri ile alakali bilgi alamadim ama muayene ucretleri nispeten insafli.

Merhaba ahmet mehmet erdem doktorlar Ankaramizin meshur tüp bebek doktorlarindan evet. Ama cok yogun olduklarini duymustum. Muayene olmak icin o kadar sira beklemek veya her an ulasilabilir olmamasi biraz geriyor beni. Size devam edebilirseniz ne kadar fiyat verdiler acaba ? Ufuk Üniversitesine bakmanizi da öneririm bende oraya gidecegim galiba.

Aslinda arkadaşlar askin evren güler var. Yani bir sicak geliyor ama sonra yorumlara bakuyorum asiri kalabalik oluyormus falan. Kararsiz kaliyorum.
@Rabbimallah 300 binmis bir doktorunki. 75 bin fln artik yine normal geliyor. Insallah bir an once doktorlarimizi seceriz. Ankarada asiri fazla secenek var. Ama bu da isleri zorlastiriyor kafalari karistiriyor. Ufuk Üniversitesi dogum paketlerini ogrenemedim sadece. Onu da ogrenirsem ben galiba orada devam edecegim. Doktorlari cok tecrübeli. Perinatolog ozellikle ariyorum ben ordaki dr.dan herkes cok memnun
aydan biri, hastanenin sahibi. biraz agırbaş bi kadındır :)

Aslında tam olarak ne olduğu belli değil şu an. Değer az yükseldiği için kimyasal dediler kanamayla atarsın dediler. Ama hala kanama gelmedi. En son cuma kan vermiştim. Yarın doktor randevum var. HCG kontrolüyle netleşecek galiba. Cuma gününe kadar HCG de düşmedi hiç 2 katı değildi ama yükseldi azar azar. Tam bir araftayiz. Ne sevinebildik ne uzulebildik. Durmadan araştırıyorum. 6. Haftaya girmek uzereyiz. İlk 5 hafta içinde kimyasal atiliyormus kanamayla. Umut etmeyi bırakamıyor insan.
Merhaba sizi üzmek istemem ama benim 6+2 de kanamam başladı. Bende şaşırmıştım bu kadar geç olmasına 240 a kadar yükselmişti hcg 2 katından fazlada artmıştı 1 seferinde ama devamı gelmedi.ama üzülmeyin eğer benimki gibiysede hemen peşine hamile kaldım 🥰 hayırlı hamilelikler dilerim

Back
X