- 4 Ekim 2024
- 2.317
- 987
- 38
- 28
- Konu Sahibi annabelica
- #2.601
Tabi paylaşırımEğer ki doğal bir tavsiye verirse bizimle de paylaşırsanız çok mutlu olurum valla![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi paylaşırımEğer ki doğal bir tavsiye verirse bizimle de paylaşırsanız çok mutlu olurum valla![]()
Daha önce ölçtürdüğüm 2 tane değer girdim biri 84 diğeri 414 arasında 3 gün var dedim ona göre günlük artış oranını bulup değeri onunla çarptıAnlamadim ben bunu![]()
Çok doğru söylemişsin içimi rahatlattınValla benim zaten tüp bebekle oldu ve tüp bebek doktorum 10.haftaya kadar takip etmek istiyor. Aklımın ucundan geçmez ki azıcık bile riski olan bir uygulamayı yapmayı düşünsün. Nitekim 10 kadından 3ünde rahim arkaya doğru konumlanmış oluyor ve karından ultrasonda görüntü almak zorlaşıyor. Görünmeyince de stres artıyor. Ben bugün 8+0ım. Şimdiye kadar 2 kere vajinal ultrasonda baktı doktorum ve tek bir damla kan bile gelmedi. Yarın da üçüncü kontrolüme gideceğim ve yine vajinal olacak. Herkes rahat olsun bence. İnanıyorum ki doktorlar zaten riskli gördüğü bir şeyi yapmazlar. Öyle bir durum olsa en başta benim tüp bebek doktorum yapmazdı![]()
Selamlar oldu tabi, burda birkaç arkadasimiz var benzer sonuclari gorup yukselenHanımlar iyi akşamlar Nisan 3 son regl tarıhım adetim düzensiz bazen 30 bazen 26 degısıyor döngüm bugün test yaptım sılık çıktı kan verdim 6.76 çıktı böle olup yükselen oldu mu yada yakınlarınızdan
Ben reglimden 4 gün önce 5.6 ile öğrendim. 2 günde bir beta takibi yaptım.Hanımlar iyi akşamlar Nisan 3 son regl tarıhım adetim düzensiz bazen 30 bazen 26 degısıyor döngüm bugün test yaptım sılık çıktı kan verdim 6.76 çıktı böle olup yükselen oldu mu yada yakınlarınızdan
ayy evet bende öyleyim hala :)Çok haklısın benim tel belirtim göğüsüm gibiydi. Sürekli göğüs kontrolü yapıyordum özellikle en başlarda![]()
benim 6+0 dan sonra biraz sabahları oldu, 7+0 dan sonra ciddi arttı bulantıMerhaba anne adayları benim bugün 5+5 ama hiç bulantım olmuyor nezaman başladı sizlerde
bende 6+3 te felaket bi şekilde başladıMerhaba anne adayları benim bugün 5+5 ama hiç bulantım olmuyor nezaman başladı sizlerde
Benim de bugün 5+6 oldu ama bulantım yok canım herkeste olmayabilir. İnşallah hiç olmaz. Benim şişkinlik ve gaz problemi var meselaMerhaba anne adayları benim bugün 5+5 ama hiç bulantım olmuyor nezaman başladı sizlerde
Günaydın kızlaaaar,
biraz kasım anneleri sayfasına bakayım dedim cinsiyetleri öğrenmeye başlamışlar bir ay sonra biz de öğreniriz inşallah çok heyecanlı :)
benim 6+0 dan sonra biraz sabahları oldu, 7+0 dan sonra ciddi arttı bulantı
Yemek yiyebiliyor musunuz peki günün belli saatleri mi oluyor yoksa hep mibende 6+3 te felaket bi şekilde başladı
Bende 6+0 bulantı yokMerhaba anne adayları benim bugün 5+5 ama hiç bulantım olmuyor nezaman başladı sizlerde
Günaydın canımGünaydın kızlaaaar,
biraz kasım anneleri sayfasına bakayım dedim cinsiyetleri öğrenmeye başlamışlar bir ay sonra biz de öğreniriz inşallah çok heyecanlı :)
benim hiç geçmiyor bulantı eğer 2 saat bir şey yemezsem kusma ile sonuçlanıyor kusmamak için 2 saatte bir mutlaka bir şeyler yemeye çalışıyorum, mide bulantısı olunca iştahsız oluyorum canım sevdiğim şeyleri bile yemek istemiyor ama kusmaktan nefret ettiğim için tiksinerek zorla yiyorum, prilam kullanıyorum o baya azaltıyor bulantıyı, prilam da olmasa hayat felç olurdu.Yemek yiyebiliyor musunuz peki günün belli saatleri mi oluyor yoksa hep mine kadar geç başlarsa o kadar iyi zaten 12. Haftadan sonra hafifliyormuş
Benim 6. Haftada çok hafif başladı hala hafif seyrediyor özellikle akşam 2 3 saat bulanıyor sonra geçiyor. Şuan 8. HaftadayımMerhaba anne adayları benim bugün 5+5 ama hiç bulantım olmuyor nezaman başladı sizlerde
Günaydınnn, yaaaa evet çok heyecenlı hadi inşallah yaaaa,Günaydın kızlaaaar,
Koru 75 bin 65 bin gibi fiyatlar verdi en sasirdigim Hastane sahibi sanirim bir dr.un dogum ucretine 300bin dedi ve ben sessizce kapadim telefonu
Ben ufuk üniversitesi düşünüyorum bence sizde bir bakabilirsiniz. Bence daha makul fiyat ve daha iyi doktorlar var. Sadece dogum paketleri ile alakali bilgi alamadim ama muayene ucretleri nispeten insafli.
Merhaba ahmet mehmet erdem doktorlar Ankaramizin meshur tüp bebek doktorlarindan evet. Ama cok yogun olduklarini duymustum. Muayene olmak icin o kadar sira beklemek veya her an ulasilabilir olmamasi biraz geriyor beni. Size devam edebilirseniz ne kadar fiyat verdiler acaba ? Ufuk Üniversitesine bakmanizi da öneririm bende oraya gidecegim galiba.
Aslinda arkadaşlar askin evren güler var. Yani bir sicak geliyor ama sonra yorumlara bakuyorum asiri kalabalik oluyormus falan. Kararsiz kaliyorum.
aydan biri, hastanenin sahibi. biraz agırbaş bi kadındır :)@Rabbimallah 300 binmis bir doktorunki. 75 bin fln artik yine normal geliyor. Insallah bir an once doktorlarimizi seceriz. Ankarada asiri fazla secenek var. Ama bu da isleri zorlastiriyor kafalari karistiriyor. Ufuk Üniversitesi dogum paketlerini ogrenemedim sadece. Onu da ogrenirsem ben galiba orada devam edecegim. Doktorlari cok tecrübeli. Perinatolog ozellikle ariyorum ben ordaki dr.dan herkes cok memnun
Merhaba sizi üzmek istemem ama benim 6+2 de kanamam başladı. Bende şaşırmıştım bu kadar geç olmasına 240 a kadar yükselmişti hcg 2 katından fazlada artmıştı 1 seferinde ama devamı gelmedi.ama üzülmeyin eğer benimki gibiysede hemen peşine hamile kaldımAslında tam olarak ne olduğu belli değil şu an. Değer az yükseldiği için kimyasal dediler kanamayla atarsın dediler. Ama hala kanama gelmedi. En son cuma kan vermiştim. Yarın doktor randevum var. HCG kontrolüyle netleşecek galiba. Cuma gününe kadar HCG de düşmedi hiç 2 katı değildi ama yükseldi azar azar. Tam bir araftayiz. Ne sevinebildik ne uzulebildik. Durmadan araştırıyorum. 6. Haftaya girmek uzereyiz. İlk 5 hafta içinde kimyasal atiliyormus kanamayla. Umut etmeyi bırakamıyor insan.