Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Çok sağolun güzel yorumlara ihtiyacım var sevindim inşallah bende de erken doğum olmaz çok korkuyorum ilk defa böyle birşeyle karşılaşıyorum.💞🥺
yok bende olmadı çok şükür 38+4 te sezaryen oldum. ama iri bebekti 4 Kg doğdu. Bebek iri olunca da su fazla olabiliyor bence

canım, benim ilk kızımda suyum fazlaydı. yarık damak dudaktan şüphelendi detaylıda sorun çıkmadı şeker istedi sıkıntı çıkmadı çok şükür. sonra kan pıhtılaşma iğnesi vuruyordum ben belki ondandır dedi. eskilerde su ikizi dermiş bu durumu mevcuttan biraz daha fazla şişiyormuş karın.
Merhabalar su ikizi demek ne demek benim de karnım ilk gebeliğime göre baya fazla şiş de merak ettim

yok bende olmadı çok şükür 38+4 te sezaryen oldum. ama iri bebekti 4 Kg doğdu. Bebek iri olunca da su fazla olabiliyor bence
İnşallah canım erken doğum olmaz benim bu gebeliğim karnım daha erken büyüdü çok şükür detaylı ultrasonda her şey yolunda çıktı.Bebegin böbreklerinde falan da sorun yok ama suyu fazla dedi şekerden de şüpheleniyoruz dedi geçenlerde sağlık ocağında açlık şekerine baktırdım yani gayet iyi çıktı en iyisi şeker yüklemesi yapmak

İri Bebek olunca da mı su fazlalığı oluyor doktor haftası ile uyumlu dedi siz de ultrasonda görünüyor muydu. Önde mi gidiyordu gebeliğiniz

Plasentanız ön duvarda mı acaba ben zayıf olmama rağmen bazı günler çok net hissedemiyorum oysaki içeride tam bir kuduruk var🙈 bazı günler hareketi hissedicem diye çikolata yemekten kilo aldım🥲
Placenta posterior yazıyor raporda rahmin arka duvarıymış omurga tarafında. Sanırım bu sayede net ve erken hissetmeye başlamışım 🙏🏼 Sizinki neredeymiş? Vücut yapımız, plasentanın konumu, bebeğin pozisyonu hepsi etkiliyor galiba 😊 Bide bence benim bebeğim çok aşağıda duruyordu orası daha ince olduğu için çok hissediyordum şimdi hareketleri biraz daha yukarda artık göbek deliğinin hizasına geldi daha çok 🌸

ayy insanın annesiyle aynı şehirde yaşaması ne büyük şans 🥺 keşke yanımda olsa benimki de. yapayalnız olunca insanın iyice eli ayağına dolanıyor. her şeyin altından nasıl kalkıcam bakalım ben de 2 hafta sonrası için konuştum badanacıyla. inşallah pişman olmam 😂
İnşallah canım 🙈benim annem de İstanbul’un çıkışında oturuyor yani arabayla 40 dakika ama yine de geldi yaptı Allah razı olsun.
Tabi bana yinede bir sürü iş kaldı hala iş yapıyorum😂

Kızlarcım gittim doktora gördük hiçbir sorun yok çok şükür. Hatta biraz fazla büyümüşüz bu sefer ölçümler 2 hafta önde çıktı 🙏🏼 Doktorum böyle hareketsizlik durumu olunca bir görmek isteriz tedbir amaçlı dedi. Çok rahatladım ben de bir anda bariz hareketler hareketleri gidince korkmuştum ♥️
Cok şükür canım🥰 yerini sevmiş demekki

Kızlar bizde bu sabah doktor kontrolünden çıktık herşey yolunda 🙏 Şeker yüklememiz vardı. Hiç öyle korkulacak bişi değilmiş. 2 dk mı bile almadı içmek🙈 ben tatlı çok severim bayıla bayıla içtim bebekte sevdi bence bi anda kıpır kıpır oldu🤭 Doğum şeklim zorunlu sezaryen olacak o da bu kontrolde kesinleşti artık kafam daha rahat devam edicem
Hadi gözün aydın canım.
Neden zorunlu sezeryan peki

Hadi gözün aydın canım.
Neden zorunlu sezeryan peki
Detaylıda görmüştü doktor. Plasentaya yapışık bir lob varmış doğum sırasında parçalanıyormuş. İyi temizlenemezse yoğun kanama görülebilir acil ameliyata almam gerekir o riski almak istemiyorum dedi. Detaylıdaki doktorda aynı şekilde söyleyince şüphe kalmadı aklımda😊 ne yalan söyleyeyim vajinal doğumdan korkuyordum biraz🙈

Placenta posterior yazıyor raporda rahmin arka duvarıymış omurga tarafında. Sanırım bu sayede net ve erken hissetmeye başlamışım 🙏🏼 Sizinki neredeymiş? Vücut yapımız, plasentanın konumu, bebeğin pozisyonu hepsi etkiliyor galiba 😊 Bide bence benim bebeğim çok aşağıda duruyordu orası daha ince olduğu için çok hissediyordum şimdi hareketleri biraz daha yukarda artık göbek deliğinin hizasına geldi daha çok 🌸
Benim plasenta anterior yani ön duvarda 😊 o yüzden bazı günler çok hafif kıpırdamalar hissediyorum sadece, bazı günlerse dışarıdan belli olacak kadar sert tekmeler atıyor🙈

Benim plasenta anterior yani ön duvarda 😊 o yüzden bazı günler çok hafif kıpırdamalar hissediyorum sadece, bazı günlerse dışarıdan belli olacak kadar sert tekmeler atıyor🙈
Hmm evet sizinki büyük olasılıkla o yüzdendir. Ama artık zaten iyice büyümeye başladıkça daha belirgin hissedicez inş hepimiz 🥰🫠

Kızlar benim kas ağrılarım çok bacaklarım sırtım falan henüz magnezyum geçmedim ondan mı acaba bilmiyorum ama siz magnezyum olarak ne kullaniyorsunuz birde bu karnımın ortası çok agriyor elimi suremiyorum sizde var mi
Ocean extramag kullanıyorum magnezyum ağrılarım yok oldu resmen Allah razı olsun bulandan, yazan doktordan😁psikolojik olarak da ferahlık veriyomuş öyle yazıyodu içeriğinde pamuk gibide oldum misss

Günaydın ☀️ Bende dün akşam biraz dolaba asayım dedim her yer her yerdeydi bir hoşuma gitti duygusallaştım 🥹 bime katlanır banyo küveti, oioi tabakları gelmişti alabilirsiniz bayağı uygun oluyor. Cam rende 40 tl gibi bir şeydi oyuncaklar da vardı ama ben E bebekten almıştım biraz şu anlık yeter diye bakmadım 🥰🤣
Yaaaaaaa çok tatlı olmuş bende dolabının gelmesini bekliyorum gelse de assam kıyafetlerini diye 🥺 insan bakıp bakıp duygulanıyor o kadar haklısın ki. Sağlıkla giysin inşallah 💕

Kızlar selamlar herkese. 2 gündür bebeğimin hareketini hiç hissetmiyorum. 2 gün öncesine kadar sürekli hissediyordum çok hareketli diyordum. Karnımın alt tarafındaydı çoğunlukla sertlik vs de oluyordu bazen, şu anda her tarafı yumuşacık karnımın. Kilom da sabit kaldı 1 haftadır. Sizce normal mi doktorumu aramalı mıyım acaba
Canım bende bazen sabit kaldığında korkuyorum hemen bir tadelle yiyip sola yatıyorum o zaman minik minik hissediyorum hareket ettiğini içim rahatlıyor. Bazen bebeğin pozisyonuna göre o hareket etse bile biz anlamıyoruz maalesef
Kızlar bizde bu sabah doktor kontrolünden çıktık herşey yolunda 🙏 Şeker yüklememiz vardı. Hiç öyle korkulacak bişi değilmiş. 2 dk mı bile almadı içmek🙈 ben tatlı çok severim bayıla bayıla içtim bebekte sevdi bence bi anda kıpır kıpır oldu🤭 Doğum şeklim zorunlu sezaryen olacak o da bu kontrolde kesinleşti artık kafam daha rahat devam edicem
Çok şükür maşallah size 🧿 doğum şekline nasıl karar verdiniz canım

Merhaba kızlar benim bugün detaylı ultrasonum vardı. Çok şükür her şey yolunda ama bebeğin suyu fazla çıktı. Bunun da şekerden şekerle alakası olabileceğini düşündü doktor şeker yüklemesi yapmamı istedi böyle bir durumla karşılaşan var mı? Bir de bebeğin suyu fazla olduğunda erken doğum riski artıyormuş doktor öyle dedi
İlk gebeliğimde suyum fazlaydı şekerim yoktu sıkı diyet yaptım suyum normale dönmüştü

Back
X