Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    114
selam canım geçmiş olsun dinlenerek nane limonla hamileliğimde grip atlattığım oldu kulağa vuran bir boğaz ağrısı yoksa dayan derim
kızlar selam çok fena üşütmüşüm öksürmekten nefes alamıyorum boğulcak gibiyim çok kötü hissettim acile gittik kadın doğuma pasladı oraya gittik biz anlamayız bebeğe bakalım sonra göğüse git dedi onlarda randevusuz bakmadı akşam üstü gel dediler falan sinirlerim gerildi. Hepi topu antibiyotik verecekler yani. Napsam bilemedim kendi kendşne geçmez mi? Tavuk çorbası ıhlamur bütün tuşlara basıyorum dünden beri

Ben her gittiğimde vajinal bakıyorlar size bakmıyorlar mı?
Detaylıyı bana kendi doktorum yaptı farklı bir bölüme gitmedim
yok bana hiç vajinal bakmadılar. ilk hamileliğimde de , şimdide
ben vajinalden biraz çekiniyorum ya. ağdaya bile gidemiyorum kendim yapıyorum
bak şimdi uykulaırm kaçacak :)
benim detaylı randevusu radyoloji bölümündenmiş. orada bakmazlar herhalde
sonuçları getir demişti doktorum

Merhaba 1 Nisan'dan sonra gebelere tetanoz + boğmaca aşısı yapılacak denmişti yaptıran oldu mu?
Ben geçen gün yaptım aşımı ama sanırım sadece tetanoz yaptı. boğmaca aşısından bahsetmedi sağlık ocağındaki hemşire. Bir ay sonra tekrar ikinci dozu yapman lazım dedi o kadar.

Merhaba 1 Nisan'dan sonra gebelere tetanoz + boğmaca aşısı yapılacak denmişti yaptıran oldu mu?
bana sağlık ocağı 16. haftada tetanoz var dediler. işyerinde hamilelikten önce yaptıkları için gitmedim. halen arayan soran yok

yok bana hiç vajinal bakmadılar. ilk hamileliğimde de , şimdide
ben vajinalden biraz çekiniyorum ya. ağdaya bile gidemiyorum kendim yapıyorum
bak şimdi uykulaırm kaçacak :)
benim detaylı randevusu radyoloji bölümündenmiş. orada bakmazlar herhalde
sonuçları getir demişti doktorum
Aa şaşırdım burada farklı demekki::/ geçen yıl ki hamileliğimde de hep vajinal bakıyorlardı bana. Detaylıda da bakmazlar o zaman korkma :)

Ben geçen gün yaptım aşımı ama sanırım sadece tetanoz yaptı. boğmaca aşısından bahsetmedi sağlık ocağındaki hemşire. Bir ay sonra tekrar ikinci dozu yapman lazım dedi o kadar.
İnternette sürekli denk geliyorum bende artık yapmaya başladıklarını düşünmüştüm

Yaptırmayacak mısın ?
çok yaptırasım yok. işyerinde bize zamanı gelince yapıyorlar. ilk hamileliğimde de hamile kalmadan önce yapılmıştı.
e şimdi yine öyle denk geldi. içerği değişti diyorlar ama ben ağrı kesici içerken bile tedirgin olan bi insanım
zorlamazlarsa yaptırmam

çok yaptırasım yok. işyerinde bize zamanı gelince yapıyorlar. ilk hamileliğimde de hamile kalmadan önce yapılmıştı.
e şimdi yine öyle denk geldi. içerği değişti diyorlar ama ben ağrı kesici içerken bile tedirgin olan bi insanım
zorlamazlarsa yaptırmam
Zorlamazlar herhalde ama benimde aklımı kurcalamiyor desem yalan olur, ben yaptırırım büyük ihtimalle çünkü bebeklerde boğmaca çok oluyormuş

Zorlamazlar herhalde ama benimde aklımı kurcalamiyor desem yalan olur, ben yaptırırım büyük ihtimalle çünkü bebeklerde boğmaca çok oluyormuş
şifa niyetine diyelim ne yapalım. yaptırsak ayrı bi şey , yaptırmasak ayrı
şifa olsun

zorlamazlarsa yaptırmam
Burada da yapmıyorlar ama sezaryen olacaksan gerekli olabilir bence bir doktoruna sor steril olmayan bir şey denk gelirse kötü olabilir

Back
X