Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    48
Sadece bebeğini ve kendini düşün başka kimseyi düşünme canım, hiç takma kafana, değmez. Başka şeyler düşün ne bileyim aç film izle evde kendi başına kafanı dağıt en önemlisi de bebeğini düşün, sen stres olursan o da etkilenir o etkilenirse sen üzülürsün ne gerek var böyle şeylere. O yüzden hiiiç takma💕💕
Değil mi… bence zaten kayınvalide tarafıyla her zaman mesafeli olunmalı, çok iyi anlaşıp ne yapacağız ki, ben çok iyi de oldum hiç bir faydasını görmedim. Ne zaman sınırlarımı çizgilerimi korumaya başladım o zaman rahatladım 🤭

Kızlaaar, ya deli gibi merak ediyorum şu cinsiyeti valla, uykularım kaçıyor sürekli aklımda😂 sağlıklı olsun kız erkek farketmez biliyorum ama meraktan deliricem😂 ne zaman öğreneceğim de belli değil şu ülkede. Yani 20 den önce öğrenmem çok zor😂 yani bi tahmin etseniz göbüşümden eğer ediliyorsa bana bir şeyler deseniz, yorum yapsanız🤭

Eklentiler

• IMG_0918.webp
    IMG_0918.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 31
Bak eşin de gitmemiş ne güzel mesajı şimdi gördüm. Hiçbir şey için üzülmeye değmez hele ki böyle insanlar için, boşver gitsin🥰
Sadece bebeğini ve kendini düşün başka kimseyi düşünme canım, hiç takma kafana, değmez. Başka şeyler düşün ne bileyim aç film izle evde kendi başına kafanı dağıt en önemlisi de bebeğini düşün, sen stres olursan o da etkilenir o etkilenirse sen üzülürsün ne gerek var böyle şeylere. O yüzden hiiiç takma💕💕
Şu hayatta sinir olup, kafayı taktığım ender şeylerden biri. Annem de hep böyle der. Bu defa umursamayacağım bebeğimi, kendimi düşüneceğim. Çok teşekkür ederim canımmm haklısın 🥹🥹🥹💖😇

Değil mi… bence zaten kayınvalide tarafıyla her zaman mesafeli olunmalı, çok iyi anlaşıp ne yapacağız ki, ben çok iyi de oldum hiç bir faydasını görmedim. Ne zaman sınırlarımı çizgilerimi korumaya başladım o zaman rahatladım 🤭
Aşırı doğru canım iyi yapmışsın

Şu hayatta sinir olup, kafayı taktığım ender şeylerden biri. Annem de hep böyle der. Bu defa umursamayacağım bebeğimi, kendimi düşüneceğim. Çok teşekkür ederim canımmm haklısın 🥹🥹🥹💖😇
Hdjdjdj ne tesadüf bende hiç bişeye sinirlenmediğim kadar eşimin annesine sinirleniyorum 😂

Kızlaaar, ya deli gibi merak ediyorum şu cinsiyeti valla, uykularım kaçıyor sürekli aklımda😂 sağlıklı olsun kız erkek farketmez biliyorum ama meraktan deliricem😂 ne zaman öğreneceğim de belli değil şu ülkede. Yani 20 den önce öğrenmem çok zor😂 yani bi tahmin etseniz göbüşümden eğer ediliyorsa bana bir şeyler deseniz, yorum yapsanız🤭
Aiiiy pek tatlı olmuş göbüş 😍😍 ben hiç anlamıyorum ama anlayan kızlar vardı bizim grupta bakalım ne diyecekler

kadının ismini duymam bile yetiyor çok kötü oluyorum tansiyonum oynuyor hahahdks allah sabır versin bunu çekmekte varmış 😅😅
Bazen diyorum ki erkek annesi olmak da bence bir imtihan o kadar kınıyorum ki ödüm patlıyor öyle olacağım ilerde diye, psikiyatriye gitse tanı konulacak kadar anormal biri…

Bazen diyorum ki erkek annesi olmak da bence bir imtihan o kadar kınıyorum ki ödüm patlıyor öyle olacağım ilerde diye, psikiyatriye gitse tanı konulacak kadar anormal biri…
Hahaha yok yok tövbe de biz öyle olmayalım erkek annesi olursam gelin gibi değil kızım gibi göreceğim asla böyle olup başkasının yavrusunu üzmem ya. Benimki de şizofren o yüzden seni anlıyorum. Ayy kim kayınvalideden dert yakınsa sarılasım geliyor 🥹

En iyisini yapmıssın canım boşver 🥰 ben kayınvalidemle iyi anlaşıyorum bi sorunumuz yok ama yine de şöyle kayınvalideleri duyunca sinirden dört köşe oluyorum, benimki böyle olsaydı kesinlikle mesafemi korurdum. Yüreği kötüleşmiş insanlarla muhatap olmaya hiç gerek yok😌

Kıyamam yorulursun tabii ki hamileyiz midemiz bulanır, yoruluruz, enerjimiz biter her şey olabilir. Strese girmememiz lazım, kalabalık ortamlarda hasta olabiliriz… Yani gerçekten hakkımı helal etmiyorum böyle düşüncesiz insanlara. Eşim gitmedi, ben zaten asla gitmem. Ailesiyle konuşacağım ilerleyen zamanlarda bebek varken de aynı şeyi yaparlar önlerini kesmem gerekiyor.

Kesinlikle erkekler kucağına aldıktan sonra baba oluyorlar.
hiç moralini bozma kuzum. Bak birsürü sağlık çalışanı kadın hamileliklerinde çalışıyor. Ya da eşleri sağlık çalışanları var hergün hastalarla muhattap olup eve gelmek zorunda kalıyorlar. Bizler elimizden gelen her şekilde kendimizi korumaya çalışıyoruz ama maalesef fanusta da yaşayamıyoruz:(( ben senin yerinde olsam eşimi gönderirdim ama sonraki 1 hafta boyunca o eve geldiğinde grip taklidi yapıp ona vicdan azabı çektirirdim ki aklı başına gelsin 🤣🤣🤣🤣🤣

Back
X