Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    87
Kızlar ben hem özele gidiyorum hemde devlete ikili testimi devlette yaptırdım detaylıyada 12.haftamda randevu verdiler bizim burdada radyoloji bölümü bakıyormuş böyle şeylere özelde doğum yapacağım ama devletteki doktorumda cok tatlı iyi biri o yüzden devletede düzenli olarak gidiyorum bebişimi görmek için

Amin canım inşallah çok teşekkür ederim. Beni bundan sonra perinatolojiye yönlendirdi doktorum sık kanamam olduğu için.

Maşallah karnınız gayet iyi bence. Benimki yarısı kadar ya var ya yok

Bende aynı durumdayım size çok geçmiş olsun benimde yaşamadığım hastalık kalmadı şu anda ağır gribim zor dayanıyorum artık Rabbım yardımcımız olsun

Çok geçmiş olsun c vitamini almamı söylemisti doktor bana iyi gelmişti insallah size de iyi gelir çok zor hamileyken grip olmak

Kızlar bayadır yoktum burda oğlumla ilgilenmekten karnımdakini unutuyorum hep :)
Bebekleri hissetmeye başladınız mı?

Yani normal zamanda kendimizi zorlayabiliriz belki. Şuan çok kasamadım kendimi ama dediğiniz gibi alışmak lazım. Bende son ana kadar şartları zorluyorum. Bir gece uyuyamadıysam ikinci gece rahatça uyuyayım diye çağırıyorum falan

Önceden hiç böyle bi durumum olmadığı için garip geliyor ama zamanla geçer inş diyelim.

Ben daha yeni hamile kaldığım kiloya eriştim. Ve iştahım yeni baya baya açıldı. Bende korkuyorum. Akşamları iştahım tavan yapıyor. En kötü saatler. Yememeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…