• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    14
Kizlar hapsurunca kasiklarindan sanki bicak geciriliyor gibi olan var mi? İnledim acidan ozellikle sol taraf ama sagda da yogun acili saplanma tarzi agri oldu bir kac kere daha oldu bu. Ayaga kalkarken vs de oluyor ama en fenasi hapsurunca sanki cocuk orada da yerinden dusecek gbi bir his
Bazen öksürünce oluyor benim, artık öksüreceğimde istemsiz karnımı tutuyorum
Böyle ağrılar olabiliyormuş ama insanı tedirgin ediyor tabi

Kızlar günaydın. 2günden beri kasık sızısı,batması bile yok acaba bi şey mi oldu diye düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi 😔 Allah korusun ya kalbi durduysa 😮‍💨

Kızlar günaydın. 2günden beri kasık sızısı,batması bile yok acaba bi şey mi oldu diye düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi 😔 Allah korusun ya kalbi durduysa 😮‍💨
Canım rahmin yeterince büyümüştür dinleniyordur. Artık yavaş yavaş toparladigimiz rahatladigimiz zamanlara geliyoruz. Durekli olmaz ara ara olur artık ❤️

İçini ferah tut ❤️

Günaydın kızlar 🌸

Benden ileri olan annelerim bu uyku hali geçen var mı geçtiyse hangi haftada geçti? Sabah uyandığım an diyorum ki akşam olsa da eve gelip uyusam 🙈

Önceki gebeliğimde de vardı da bu kadar değildi ne zaman geçti hatırlamıyorum😕

Canım rahmin yeterince büyümüştür dinleniyordur. Artık yavaş yavaş toparladigimiz rahatladigimiz zamanlara geliyoruz. Durekli olmaz ara ara olur artık ❤️

İçini ferah tut ❤️
İnşallah öyledir canım. Benim zaten hiç belirtim yoktu bugüne kadar ama arada çok az da olsa kasık batması falan oluyordu. Şimdi olmayınca insanın bir de kayıpları olunca çok korkuyorum 🥹

Günaydın herkese dün 9+0 da yine kanamayla yeni haftamı açtım..peceteye gelen kanama oldu kahveye döndü yine ama ben telaştan bu sabah doktoruma gittim hemen bebiş iyi çook şükür, bense ruhsal olarak güçlü kalmakta çok zorlanıyorum çünkü önceden kayıplarım var

Fetal doppler alacagim sanirim iyi bir marka yok sanki ama internette gözüme çarpan

Kasıklarımda ve belimde alt tarafta bir agri basladi
Yasayan varmi normalmi
Offf dr beni cok korkuttu ya simdide herseye takiorm
hersy olablr kanaman olursan acile git bidaha geldiginde kalbi atabilirde atmayabilirde filan diye konuştu cidden bende akil edip soramadım yani şoktan, tehlike biseymi vr diye
Sadce kist var dedi tehlikelimi die sordum uzerine besyuz tane laf etti. Tabi haftamda geride cikti dha once baska devlet drunada gitmistim orayada uymuyor, ozelede
Çok canım sıkkın mutsuzluk çöktü
Canım benim hamileliğimin başından beri kist vs olmamasına rağmen her gün ağrım ve kramplarım var, doktor dayanabildiğim ölçüde olduğunda ve kanama eşlik etmediği sürece normal olduğunu söyledi . Hepimizde farklı belirtiler oluyor

İnşallah öyledir canım. Benim zaten hiç belirtim yoktu bugüne kadar ama arada çok az da olsa kasık batması falan oluyordu. Şimdi olmayınca insanın bir de kayıpları olunca çok korkuyorum 🥹
Ah bilmez miyim. Benim de iki tane kaybım var. Her şeyi kayıp mı acaba diye düşünüyor ister istemez insan. Ben kalbi atmiyor denilene kadar hep yaşıyormuş gibi düşünmeye çalışıyorum. Her şey yolinda hiçbir şeyi kayıp ya da düşükle ilişkilendirmemeye çalışıyorum.

Ah bilmez miyim. Benim de iki tane kaybım var. Her şeyi kayıp mı acaba diye düşünüyor ister istemez insan. Ben kalbi atmiyor denilene kadar hep yaşıyormuş gibi düşünmeye çalışıyorum. Her şey yolinda hiçbir şeyi kayıp ya da düşükle ilişkilendirmemeye çalışıyorum.
Olumlu yönde düşünmeye çalışıyorum elim karnımda sürekli kelime-i tevhid getiriyorum okunmuş suyum var onu içiyorum dua etmekten başka çarem yok cumartesi kontrole gideceğim zaten canım 🤲🤲❣️ çok sağol canım

Canım benim hamileliğimin başından beri kist vs olmamasına rağmen her gün ağrım ve kramplarım var, doktor dayanabildiğim ölçüde olduğunda ve kanama eşlik etmediği sürece normal olduğunu söyledi . Hepimizde farklı belirtiler oluyor
Evet cnm agrilar normal tabi sonucta bir olusum var. Bende pek agri yoktu birden olunca bir endiselendim ama kisa surdu ve gecti zaten. Çok şükür lekelenmem yok insallahta hicbirimizin olmasın
Teşekkür ederim

Canim gunaydin
Benim bazi gun hic olmuyor iki uc gun sanki boslukta gibiyim sonra ucuncu gun baslior kasik agrisi hafiften, batmasi zaten cok cok nadir haftada bir belki oluor ve karin gerilmesi vs tarzi seyler
Yani surekli surekli agrim yok
Anneme sordum hep agri olmaz dedi
Ozaman nasıl gecer 9 ay :) dogru :)

Bazen öksürünce oluyor benim, artık öksüreceğimde istemsiz karnımı tutuyorum
Böyle ağrılar olabiliyormuş ama insanı tedirgin ediyor tabi
Evet ben de yaşıyorum bu durumu, tedirgin etse de normalmiş
ister istemez her şeye rağmen endişe ediyoruz, ama bedenimiz de zamanla gebeliğe alışıyor ve belirtiler kayboluyormuş, içini ferah tut 🤍
Evet cnm agrilar normal tabi sonucta bir olusum var. Bende pek agri yoktu birden olunca bir endiselendim ama kisa surdu ve gecti zaten. Çok şükür lekelenmem yok insallahta hicbirimizin olmasın
Teşekkür ederim
Kısa sürelilerden hiç telaşlanma bence 🤍 şükür hiçbirimizde olmasın, sağlıkla ilerlesin inşallah 🙏🏻

Günaydın herkese dün 9+0 da yine kanamayla yeni haftamı açtım..peceteye gelen kanama oldu kahveye döndü yine ama ben telaştan bu sabah doktoruma gittim hemen bebiş iyi çook şükür, bense ruhsal olarak güçlü kalmakta çok zorlanıyorum çünkü önceden kayıplarım var

Fetal doppler alacagim sanirim iyi bir marka yok sanki ama internette gözüme çarpan
Çok geçmiş olsun sağlıkla ilerlesin sürecin inşallah
Fetal doppler chazı hiç bilmiyorum ama daha strese sokar mı acaba emin olamadım

Günaydın canim
Gecmis olsun
Surekli kanama olup sağlıkla bebegine kavusan cok var ama tabi anliyorum zaten knma telaslandiriyo birde kayiplar olunca telas dahada artio
Ama bn fetal doopleri kullnmanin ii bir fikir oldunu dusunmuyorum psikolojik olarak insan surekli bkar ve gunler dha zor gecer diye dusunuorum. Cok takmm bn diorsaniz o ayrı

Canim gunaydin
Benim bazi gun hic olmuyor iki uc gun sanki boslukta gibiyim sonra ucuncu gun baslior kasik agrisi hafiften, batmasi zaten cok cok nadir haftada bir belki oluor ve karin gerilmesi vs tarzi seyler
Yani surekli surekli agrim yok
Anneme sordum hep agri olmaz dedi
Ozaman nasıl gecer 9 ay :) dogru :)
Ya evet haklı annen. Benim annem de ağrı sızı olmaması iyi derler diyor. Ama çok korkuyorum yine de 🥹😔

ister istemez her şeye rağmen endişe ediyoruz, ama bedenimiz de zamanla gebeliğe alışıyor ve belirtiler kayboluyormuş, içini ferah tut 🤍

Ah canım inşallah vücut alıştığı içindir kasık ağrısı bile olmaması. Ama dün bir arkadaş kasığım ağrıyor dediğinde rahmin ve bebeğin büyüyorr demiştim bende böyle olunca korkuyorum 🥹

Merhaba fetal doppler ne oluyor benimde kayiplarim var en son kimyasal geçirdim ne tavsiye edersiniz

Belirtilerle bir alakası olmadığını düşünüyorum ben artık çünkü burda belirtilerinden şikayetleri devam edip aslında bebeğini kaybetmiş olan arkadaşlarımız da vardı yada belirtileri bi anda kesilip hamileliği sağlıkla devam edende. Bende çok endişeleniyordum ama bıraktı. bazı günler çok iyiyim sanki hamile değilmişim gibi🙈 bazı günlerse kasık, karın ağrım, hafif mide bulantısı, uyku hali oluyor. Gün gün değişiyor😊

Back