• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    88
Ben de tekrar tum ozelleri aradim kayseride fiyat araligi 3,400/4,500 tl
Haftaya kan testi sonucum icin sehir hastanesine gittigim zaman tekrar randevu sorarim artik
Eger hala subat acilmazsa ozele kaldim

Kızlar selam umarım herkes iyidir. Detaylı ultrason için randevu oluşturan var mı ? Ben 17. Haftadayım bugün randevu için yazdım doktoruma galiba 18-23 haftalar arası yapılıyor. Devlette veya özelde detaylı ultrasona ne kadar ödüyorsunuz bilginiz var mı ?
Ben devletten aldim ayin 23ne. Tam 20+3 falan oluyorum gittigimde

Çok teşekkür ederim, sizede geçmiş olsun🙏🏻🌸 Allah hepimizin yardımcısı olsun ve acil şifalar versin inşallah 🙏🏻❤️
Çok geçmiş olsun. En azından evde dinlenme imkanın varsa çok iyi. Bol bol meyve ve bal içinde zencefil çörekotu çok iyi geliyor. Bende iki gündür öyleyim. Ama mecbur ise de geliyorum. Yıllık izinlerimi ve raporlari doğum sonrasına kullanabilmek için. Nane limon içiyorum o biraz boğazı rahatlatıyor. Ama en büyük kurtarıcım bal zencefil çörek otu

Eklentiler

• 1736418296283671705683464234519.jpg
    1736418296283671705683464234519.jpg
    193,9 KB · Görüntüleme: 21
  • Amin
Reactions: Hyl
Bende 12.haftamda 19 şubata randevu verdiler direk devlet hastaneainde 22+3 e denk geliyor benimde
Ya ne guzel maalesef burada sistem oyle degil
Haftaici veya diger hafta gittigimde tekrar bakip ona gore ozele karar veririm sanirim
Cunku suan 17 hafta bitecek c.tesi 18haftaya girmiş oluyorum geriye 4bucuk hafta kaliyor denk gelmezse sansima
Stres oldum ya

Uclu tarama kan sonucum cikmis dun 2haftaya cikar dediler 2 gune sonuc cikti
Risk sifir cikti cok sukur
1,33 alti gosteriyor degeri -1,10 cikmis-

Masallah bugun konuda cok aktifim😀
Banada 2li temizse, 3luye 4luye gerek gormeyip yapmadilar mesela 3 doktorda yapmadi 😌

Ya ne guzel maalesef burada sistem oyle degil
Haftaici veya diger hafta gittigimde tekrar bakip ona gore ozele karar veririm sanirim
Cunku suan 17 hafta bitecek c.tesi 18haftaya girmiş oluyorum geriye 4bucuk hafta kaliyor denk gelmezse sansima
Stres oldum ya
Çok değişik sistemleri varmıs normalde cogu hastane erken haftalarda randevu veriyor

Kızlar e bebekte phlips ürünlerşnde indirim var bilginiz olsun. Bir de emzik alacağım avent. Ek olarak şuan biberon ve alıştırma bardağı da alayım mı?
Selam ben aldım biberon emzik avent aldım. Bepanthol pişik kremi sepamed sampuan göğüs pedleri gibi skt uzun olan şeyleri alıyorum . Doğum izne ayrılmadan tamamlamak istiyorum .

Kızlar ben normalde hiç içki içen biri değilim ama inanılmaz anason kokusu geliyor burnuma şaka gibiyim resmen. Annem kardeşimdede aynı olmuş . Bugun doktora sordum anasonlu çay iç dedi çok istersen . Çok şaşkınım sanki sürekli biri yanımda rakı içiyor gibi kokuyor😂😂😂

Banada 2li temizse, 3luye 4luye gerek gormeyip yapmadilar mesela 3 doktorda yapmadi 😌
İkilide temiz cok sukur bian dalginlikla ben kabul ettim yoksa detayliya gircektim
Mesela seker yüklemesi istemiyorum doktorum bu konuda ne düşünüyor onuda bilmiyorum
Yavas yavas devletten memnuniyetsizligim basliyor😔

Kızlar ben normalde hiç içki içen biri değilim ama inanılmaz anason kokusu geliyor burnuma şaka gibiyim resmen. Annem kardeşimdede aynı olmuş . Bugun doktora sordum anasonlu çay iç dedi çok istersen . Çok şaşkınım sanki sürekli biri yanımda rakı içiyor gibi kokuyor😂😂😂
Bu haftalarda garip seyleri aserme basliyormus
Deterjan pecete vb gibi😀

Kızlar ya ben şimdi işten eve geldim. Akşam iç camasirimi mutlaka değiştiririm. Baktım iki açık renk lekelenme olmuş iç çamaşırın alt kısmı hepsi. Ağrım yok. Sizce acile gitmem gerekir mi?

Back