• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    0
Merhaba anne adayları, benim sat 10 Aralık. 20 aralıkta çatlatma iğnesi vuruldum. İlk kan testimi 31. Aralıkta yaptım. Sonuçlarım bu şekilde

31 Aralık: 15
2 Ocak: 68
4 Ocak: 171
6 Ocak: 347

Lütfen bana beta değerlerinizi yazar mısınız ? İki kat artıyor ama yine de tedirginim biraz
Kizlar sorum arada kaynadı, lütfen bana beta artışlarınızı yazar mısınız ? Bir dış gebelik üç tane de kimyasal gebelik geçmişim var. İki de negatif tüp bebek denemem var. Tedirginligim bu yüzden. Desteklerinizi bekliyorum, beta sonuclarinizi yazarsanız çok sevinirim 🙏🏻🌸
En son beta ya dün baktırdım 836 çıktı.

Kizlar sorum arada kaynadı, lütfen bana beta artışlarınızı yazar mısınız ? Bir dış gebelik üç tane de kimyasal gebelik geçmişim var. İki de negatif tüp bebek denemem var. Tedirginligim bu yüzden. Desteklerinizi bekliyorum, beta sonuclarinizi yazarsanız çok sevinirim 🙏🏻🌸
Hep iki katı artışmış canım endişe etme

Artış güzel

kızlar selam size bi şey sorucam. sat 7 aralık benim ama düşük yaptıktan sonra döndüm 36 güne kaydı. yumurtalama döngümün 14.günü değil 22. gününde oldu. eğer hamileliğim ilerlerse sat a göre 4+5 ama geç yumurtladığım için 3 haftalık gibi.
geç döllenme dedikleri bu mu oluyor ?
çok bi önemi yok tabi ama ne bileyim merak ettim :)

Merhabalar sanırım artık burdayım 🥹
BAT 26 Aralık 24ü HCG testim 88 geldi. İnşallah yükselme yaparsa kesinleşecek. 1.5 yıldır deniyoruz. Ekim ayında hsg çekilmiştim 🙏🏼 Beklenen doğum tarihi 4 Eylül görünüyor 🥹
benim de aynı 🙃 bat 26 24 ü ilk hcg 101 geçen ay erken yumurtlama oldu bende de en son keseyi görmüştüm salıya randevum var tekrardan

Amin canım.Aynen sende kendine iyi bak bütün vitaminleri bebekler aldı bizden☺️
Doktoruma mesaj attım iki gebelik arası önerilen 18-24 ay en az senin 18 ay olcak biraz daha zaman geçse daha iyi olurdu ama olsun dedi yani direk hayırlı olsun sağlıkla gelsin dedi bakalım bi duruma falan diyerek olumsuz konuşmadı görüşlerini çok önemsiyorum doktorum daha çok bilimsel tarafından bakar sevindim böyle yaklaşmasına

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 01-09-2024

ANNE ADIYAŞKAÇINCI ÇOCUKSATKESEKALP ATIŞITAHMİNİ CİNSİYETTAHMİNİ DOĞUM TARİHİ
@bittimbeceylan24128/08/25
@gixmooo1032327/114+36+103/09/25
K karadag06 2604/09/25
topraktonlari topraktonlari 27101/1206/09/25
@seklla31126/1101/09/25
Reginaphalange2 Reginaphalange2 26102/1105/09/25
julettae julettae 293
@ftkz36130/1106/09/25
@cetty23108/1214/09/25
K karadag06 128/115+1

Selamlar ben de gruba dahil oluyorum.
Sat: 8 Aralık
Beklenen doğum tarihi: 14 Eylül ama sezeryan olacağım için daha erken de olabilir
2.cocuk
Sağlık ocağına bugün kan verdim sonuçları bekliyorum

Doktoruma mesaj attım iki gebelik arası önerilen 18-24 ay en az senin 18 ay olcak biraz daha zaman geçse daha iyi olurdu ama olsun dedi yani direk hayırlı olsun sağlıkla gelsin dedi bakalım bi duruma falan diyerek olumsuz konuşmadı görüşlerini çok önemsiyorum doktorum daha çok bilimsel tarafından bakar sevindim böyle yaklaşmasına
Ay ne güzel sanki bana demiş gibi oldu giderken dediklerini bura yaz banada iyi geliyor ya

kızlar selam size bi şey sorucam. sat 7 aralık benim ama düşük yaptıktan sonra döndüm 36 güne kaydı. yumurtalama döngümün 14.günü değil 22. gününde oldu. eğer hamileliğim ilerlerse sat a göre 4+5 ama geç yumurtladığım için 3 haftalık gibi.
geç döllenme dedikleri bu mu oluyor ?
çok bi önemi yok tabi ama ne bileyim merak ettim :)
Bende çok hesabını yapamadım sen onu doktora gittiginde muayenede zaten kaç haftalık olduğunu görüyor sen bir de sat ı söylersin o sana daha doğru bilgi verir bence

Bende kendi hesabıma göre 5 ile gitmiştim 4 dedi doktor her şey yolunda demişti artık 5 olmusumdur tabii ama doktor görüp söylese daha iyi bence. Uygulamalar bende yanlış hesaplamisti
beta kaçtı gittiğinde
uygulama bendede şuan yanlış mesela
sağlıklı olsunlarda 4-5 önemli değil
ben sadece geriden geliyor derse diye düşündüm

beta kaçtı gittiğinde
uygulama bendede şuan yanlış mesela
sağlıklı olsunlarda 4-5 önemli değil
ben sadece geriden geliyor derse diye düşündüm
Aynen tam olarak bende öyle düşündüm son beta 380 di. 1 Ocak sonrasında da hiç gitmedim doktora gittim hafta başında her şey yolunda dedi sağolsun.

Back