- 27 Ağustos 2024
- 163
- 93
- 13
- 29
- Konu Sahibi topraktonlari
Üzülme bebeklerimiz sağlıklı olsunda nasıl doğduğu önemsiz kendine ekstra iyi bak hiçbir şey olmaz inşallahBuna üzüldümsandım sezeryanMaşAllah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üzülme bebeklerimiz sağlıklı olsunda nasıl doğduğu önemsiz kendine ekstra iyi bak hiçbir şey olmaz inşallahBuna üzüldümsandım sezeryanMaşAllah
Kizlar sorum arada kaynadı, lütfen bana beta artışlarınızı yazar mısınız ? Bir dış gebelik üç tane de kimyasal gebelik geçmişim var. İki de negatif tüp bebek denemem var. Tedirginligim bu yüzden. Desteklerinizi bekliyorum, beta sonuclarinizi yazarsanız çok sevinirimMerhaba anne adayları, benim sat 10 Aralık. 20 aralıkta çatlatma iğnesi vuruldum. İlk kan testimi 31. Aralıkta yaptım. Sonuçlarım bu şekilde
31 Aralık: 15
2 Ocak: 68
4 Ocak: 171
6 Ocak: 347
Lütfen bana beta değerlerinizi yazar mısınız ? İki kat artıyor ama yine de tedirginim biraz
Hep iki katı artışmış canım endişe etmeKizlar sorum arada kaynadı, lütfen bana beta artışlarınızı yazar mısınız ? Bir dış gebelik üç tane de kimyasal gebelik geçmişim var. İki de negatif tüp bebek denemem var. Tedirginligim bu yüzden. Desteklerinizi bekliyorum, beta sonuclarinizi yazarsanız çok sevinirim
En son beta ya dün baktırdım 836 çıktı.
Artış güzelKizlar sorum arada kaynadı, lütfen bana beta artışlarınızı yazar mısınız ? Bir dış gebelik üç tane de kimyasal gebelik geçmişim var. İki de negatif tüp bebek denemem var. Tedirginligim bu yüzden. Desteklerinizi bekliyorum, beta sonuclarinizi yazarsanız çok sevinirim
En son beta ya dün baktırdım 836 çıktı.
Amin canım.Aynen sende kendine iyi bak bütün vitaminleri bebekler aldı bizdenÜzülme bebeklerimiz sağlıklı olsunda nasıl doğduğu önemsiz kendine ekstra iyi bak hiçbir şey olmaz inşallah
benim de aynı bat 26 24 ü ilk hcg 101 geçen ay erken yumurtlama oldu bende de en son keseyi görmüştüm salıya randevum var tekrardanMerhabalar sanırım artık burdayım
BAT 26 Aralık 24ü HCG testim 88 geldi. İnşallah yükselme yaparsa kesinleşecek. 1.5 yıldır deniyoruz. Ekim ayında hsg çekilmiştim Beklenen doğum tarihi 4 Eylül görünüyor
Benim de pazartesi çağırdı da göremem yine diye korkumdan Perşembe gideyim diyorum tam 7+0 olacakbenim de aynı bat 26 24 ü ilk hcg 101 geçen ay erken yumurtlama oldu bende de en son keseyi görmüştüm salıya randevum var tekrardan
Bildiğin mide bulantısı canım kazınma yada ağrı değil malesef. Kraker yedim biraz tuttu şükür sonra da kahvaltı yaptım şimdilik hafif rahatsız hissettiriyor ama geçti gibi.Nasıl bir bulantı? Benim midem şiş sanki bir şey yesem kusacağım gibi ..
Doktoruma mesaj attım iki gebelik arası önerilen 18-24 ay en az senin 18 ay olcak biraz daha zaman geçse daha iyi olurdu ama olsun dedi yani direk hayırlı olsun sağlıkla gelsin dedi bakalım bi duruma falan diyerek olumsuz konuşmadı görüşlerini çok önemsiyorum doktorum daha çok bilimsel tarafından bakar sevindim böyle yaklaşmasınaAmin canım.Aynen sende kendine iyi bak bütün vitaminleri bebekler aldı bizden
Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 01-09-2024
ANNE ADI YAŞ KAÇINCI ÇOCUK SAT KESE KALP ATIŞI TAHMİNİ CİNSİYET TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ @bittimbeceylan 24 1 28/08/25 @gixmooo10 32 3 27/11 4+3 6+1 03/09/25 K karadag06 26 04/09/25 topraktonlari 27 1 01/12 06/09/25 @seklla 31 1 26/11 01/09/25 Reginaphalange2 26 1 02/11 05/09/25 julettae 29 3 @ftkz 36 1 30/11 06/09/25 @cetty 23 1 08/12 14/09/25 K karadag06 1 28/11 5+1
Ay ne güzel sanki bana demiş gibi oldu giderken dediklerini bura yaz banada iyi geliyor yaDoktoruma mesaj attım iki gebelik arası önerilen 18-24 ay en az senin 18 ay olcak biraz daha zaman geçse daha iyi olurdu ama olsun dedi yani direk hayırlı olsun sağlıkla gelsin dedi bakalım bi duruma falan diyerek olumsuz konuşmadı görüşlerini çok önemsiyorum doktorum daha çok bilimsel tarafından bakar sevindim böyle yaklaşmasına
Bende çok hesabını yapamadım sen onu doktora gittiginde muayenede zaten kaç haftalık olduğunu görüyor sen bir de sat ı söylersin o sana daha doğru bilgi verir bencekızlar selam size bi şey sorucam. sat 7 aralık benim ama düşük yaptıktan sonra döndüm 36 güne kaydı. yumurtalama döngümün 14.günü değil 22. gününde oldu. eğer hamileliğim ilerlerse sat a göre 4+5 ama geç yumurtladığım için 3 haftalık gibi.
geç döllenme dedikleri bu mu oluyor ?
çok bi önemi yok tabi ama ne bileyim merak ettim :)
evet söyleyeyim, şimdi bana geriden geliyor derse diye düşündüm. neyse sağolBende çok hesabını yapamadım sen onu doktora gittiginde muayenede zaten kaç haftalık olduğunu görüyor sen bir de sat ı söylersin o sana daha doğru bilgi verir bence
Bende kendi hesabıma göre 5 ile gitmiştim 4 dedi doktor her şey yolunda demişti artık 5 olmusumdur tabii ama doktor görüp söylese daha iyi bence. Uygulamalar bende yanlış hesaplamistievet söyleyeyim, şimdi bana geriden geliyor derse diye düşündüm. neyse sağol
beta kaçtı gittiğindeBende kendi hesabıma göre 5 ile gitmiştim 4 dedi doktor her şey yolunda demişti artık 5 olmusumdur tabii ama doktor görüp söylese daha iyi bence. Uygulamalar bende yanlış hesaplamisti
evet yine öğrendiklerimizi paylaşırız sizin yanınızda aileniz vs var mı destekçi uzak mı ailenizAy ne güzel sanki bana demiş gibi oldu giderken dediklerini bura yaz banada iyi geliyor ya
Aynen tam olarak bende öyle düşündüm son beta 380 di. 1 Ocak sonrasında da hiç gitmedim doktora gittim hafta başında her şey yolunda dedi sağolsun.beta kaçtı gittiğinde
uygulama bendede şuan yanlış mesela
sağlıklı olsunlarda 4-5 önemli değil
ben sadece geriden geliyor derse diye düşündüm
aman maşallah iyi olsunAynen tam olarak bende öyle düşündüm son beta 380 di. 1 Ocak sonrasında da hiç gitmedim doktora gittim hafta başında her şey yolunda dedi sağolsun.