• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    85
Kızlar bazılarınız burada paylaşmış karnı çıkanlar olmuş benim öyle ahım şahım kocaman karnım çıkmadııı ya bendemi sorun var evet karnım var ama bazen sert bazen yumusak oluyor öyle dışarıdan hamile gibide değilim yani 🥴

Bende istanbuldayım devletten nasıl randevu alacağım nerden bulacağım bilemiyorum , enabızdan baktım çıkmıyor bir tuhaf

Yani devlete gidenler napyor derken orası da hastane oraya da gidilebilir diye düşünüyorum, memnunmusunuz, sizce gerek varmı özele o anlamda demiştim :)
İstanbul cok buyuk sehir bende buyuk sehirdeyim ama istanbul degil
İstanbulda olsam buyuk ihtimal ozel saglik sigortasi yaptirir ozele giderdim hastanelerin cok kalabalık oldugunu dile getiriyorlar
Ama mesela ben sehir has.gidiyorum detayli ulturasonda sansim var perinatoloji doktoru gelmis bolum acilmis olmasaydi ozele ya da fakulteye gidecektim
Ozelde doktor bulmakta zor her doktorla enerjide tutmuyor

Merhaba kızlar. Ben yoğun kanama ile hastaneye yattım. Dua edin lütfen.
Bebek nasil canim kesede kanama alani var mi kanama dedigin kahve mi hâlâ bizi habersiz birakma Allah'ım ikinizide korusun cok uzuldum😟😟
Kızlar bazılarınız burada paylaşmış karnı çıkanlar olmuş benim öyle ahım şahım kocaman karnım çıkmadııı ya bendemi sorun var evet karnım var ama bazen sert bazen yumusak oluyor öyle dışarıdan hamile gibide değilim yani 🥴
İc karnin genis olabilir canim
Benimde bazen bi tarafa toplaniyor orasi sert oluyor diger taraf yumusak oluyor
Sosyal medyada 30 haftalik hamile olup daha 3 aylik hamile gibi duranlari goruyorum ya 😀

İstanbul cok buyuk sehir bende buyuk sehirdeyim ama istanbul degil
İstanbulda olsam buyuk ihtimal ozel saglik sigortasi yaptirir ozele giderdim hastanelerin cok kalabalık oldugunu dile getiriyorlar
Ama mesela ben sehir has.gidiyorum detayli ulturasonda sansim var perinatoloji doktoru gelmis bolum acilmis olmasaydi ozele ya da fakulteye gidecektim
Ozelde doktor bulmakta zor her doktorla enerjide tutmuyor
Benide tabloya eklermisin acabaaa

Yaş 27

İlk çocuk

Sat 15 eylül

Kese 5+2

Kalp atışı 7+0

Tahmini doğum tarihi 22 haziran

Bebek nasil canim kesede kanama alani var mi kanama dedigin kahve mi hâlâ bizi habersiz birakma Allah'ım ikinizide korusun cok uzuldum😟😟

İc karnin genis olabilir canim
Benimde bazen bi tarafa toplaniyor orasi sert oluyor diger taraf yumusak oluyor
Sosyal medyada 30 haftalik hamile olup daha 3 aylik hamile gibi duranlari goruyorum ya 😀
Böyle söyleyince içim rahatladı o zaman endişe etmeme gerek yok 🤲😂

Ben biseyler yedigimde hafif icten kipirtisi oluyor oh diye ic cekiyorum 😀
Endise etme tabi canim masallah diyelim🤲🏼
Doktor bana hissetmezsin dedi ama bazen sanki karnımda bişi oynuyomuş gibi anlık bi hareket oluyor saniyelik karınca gibi omu bilmiyorum açıkcası ilk hamileliğim olduğu içinde pek bilgim yok 😀

Istanbuldaysaniz cerrahpasayi oneririm bana ikili testte bile 40-45 dk baktilar cok ilgilendiler. Cerrahpasanin kendi sitesine girip randevu aliniyor. Su sekilde adimlar takip ediliyor. Yesilkoyde murat dilmenerde, g blok g4 nolu kapi. Sabah erken saatlerde cok degil ama oglen randevu olunca biraz sira bekleniyor. Ucretsiz.

Cerrahpasa tip fakultesi
Online islemler
Randevu al
Randevu
Cerrahpasa tip fakultesi
Poliklinik
Kadin hastaliklari ve dogum
Perinatoloji
Çok teşekkür ederim adım adım anlatmışsınız şimdi baktım 4 günlük görüyoruz randevu olup olmadığını şuanda full dolu ama sonraki günler tekrar bakarım. Yalnız perinatoloji riskli gebelik yazıyor, sorun olurmu gittiğimde ya detaylı çekmezse ? Ne dicem detaylı çekmeye mi geldim dicem ?

Doktor bana hissetmezsin dedi ama bazen sanki karnımda bişi oynuyomuş gibi anlık bi hareket oluyor saniyelik karınca gibi omu bilmiyorum açıkcası ilk hamileliğim olduğu içinde pek bilgim yok 😀
Kolay ayirt ediliyor canim aslinda dokunus gibi kiyafet cekilmesi gibi icerden kanat cirpan bisey var hissi oluyor heh o hareket 😀
Burada hepimizin neredeyse ilk bebegi 🙈
Birbirimize anlata anlata cozuyoruz cogu seyi,iyi ki de variz bence uzuntumuzle uzulup mutlulugumuzla mutlu oluyoruz
Hep boyle olalim insallah🤲🏼

Kolay ayirt ediliyor canim aslinda dokunus gibi kiyafet cekilmesi gibi icerden kanat cirpan bisey var hissi oluyor heh o hareket 😀
Burada hepimizin neredeyse ilk bebegi 🙈
Birbirimize anlata anlata cozuyoruz cogu seyi,iyi ki de variz bence uzuntumuzle uzulup mutlulugumuzla mutlu oluyoruz
Hep boyle olalim insallah🤲🏼
İnşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız ❤️🤲

Çok teşekkür ederim adım adım anlatmışsınız şimdi baktım 4 günlük görüyoruz randevu olup olmadığını şuanda full dolu ama sonraki günler tekrar bakarım. Yalnız perinatoloji riskli gebelik yazıyor, sorun olurmu gittiğimde ya detaylı çekmezse ? Ne dicem detaylı çekmeye mi geldim dicem ?
Detayli usg'ye khd doktoru bakmiyor mecburen perinatolojiden randevu almak gerekiyor. Ozelde de, devlette de bu sekilde. Ben 12.haftamda gittigimde (sadece gun ve saat bilgisi belli oluyor doktor ismi yazmiyor, o gun hangi doktor ordaysa o ilgileniyor, ama hepsi docent vs iyi doktorlar) bankoda randevum vardi diye barkod sirasina girdim, barkod verdiler bekleme odasinda bekle dediler. 9daydi randevum 9bucukta seslendiler, iceri girdim bi doktor ve birkac kisi daha var, sanirim asistanlar, uzan dedi doktor ve bakmaya basladi. Ilk gelisin mi, neden geldin vs kimse bi sey sormadi. Sabah 10 gibi randevular aciliyor sanirim. Her gun denenebilir. Ben cok kolay bulmustum ama evet simdi baktim dolu gozukuyor. Bi de cd, cikti, rapor vs vermiyolar. Ama ayni gun enabiza goruntuleri ve raporu yukluyorlar ordan bakilabilir, kendi doktorunuz da oradan goruntuleyebilir.

Kızzzlarrr bugün bebeğimin cinsiyetini öğrendik kızmıs ama doktor bakmak için çok çabaladı bacakları kapalı dedi açarsa gorucez dedi
11. Ve 13.haftalarda cinsiyet tahminini erkek yapmıştı ve 13.haftada erkek isimleri bakmaya başlayın dedi şimdi pasta kestik kız olduğunu görünce çok şaşırdık
Simdi biz alışveriş yapmaya başlayalım mı ne yapacağımı şaşırdım yanılmış olabilir mi aldığım şeyler bosa gitsin istemiyorum fikir verir misiniz acaba başka doktora mı gitsem yoksa detaylı ultrasonu mu beklesemm siz alışveriş yapmaya hemen başladınız mı🫶

Ben devlete gidiyorum. Ama bulunduğum hastanede perinatalog yokmuş radyoloji doktoru varmış doktorum önermedi onu. Üniversite hastanesinden randevu aldık detaylı için o yüzden. Bence önemli olan doktorun bilgisi güven bi de 😅 yani devlette de işliyor işler içiniz nerede rahat edecekse oraya gidin 😇

Herkese çok teşekkür ederim. Bebek çok şükür iyi. Kesede kanama yok. Benim rahim ağzında pıhtı oluşmuş. Kan kırmızı ve yoğundu beni korkuttu çok. Şimdi yatıyorum hastanede. Şimdi azaldı biraz gibi. Çok şükür. Allah razı olsun dualarınız için.
Çok geçmiş olsun inşallah atlatırsınız sağlıcakla

Bnmde bazen karnım var bazne yok gibi anlamadım ya çıkınca hoşuma gidiyor 3 sene bekledikten sonra şuan bıyle mesela sabahla akşam arasında çok fark var bakalım şuan hamile kaldıpım kiloya geri döndüm 3 kilo vermiştim

Eklentiler

• IMG_8642.jpeg
    IMG_8642.jpeg
    180,5 KB · Görüntüleme: 51
Bnmde bazen karnım var bazne yok gibi anlamadım ya çıkınca hoşuma gidiyor 3 sene bekledikten sonra şuan bıyle mesela sabahla akşam arasında çok fark var bakalım şuan hamile kaldıpım kiloya geri döndüm 3 kilo vermiştim
Bn 17. Haftamdayım ama burda 18 olarak göründü neden acaba

Kızzzlarrr bugün bebeğimin cinsiyetini öğrendik kızmıs ama doktor bakmak için çok çabaladı bacakları kapalı dedi açarsa gorucez dedi
11. Ve 13.haftalarda cinsiyet tahminini erkek yapmıştı ve 13.haftada erkek isimleri bakmaya başlayın dedi şimdi pasta kestik kız olduğunu görünce çok şaşırdık
Simdi biz alışveriş yapmaya başlayalım mı ne yapacağımı şaşırdım yanılmış olabilir mi aldığım şeyler bosa gitsin istemiyorum fikir verir misiniz acaba başka doktora mı gitsem yoksa detaylı ultrasonu mu beklesemm siz alışveriş yapmaya hemen başladınız mı🫶
Hayirli olsun canim kiyafet gibi seyler icin acele etme bence zibin falan alabilirsin ama buyuk parcalari al mesela yikama kovasi seti besik bebek arabasi gibi
Ben hicbisey almiyorum hala 😀
Dogunca alirim bu gidisle oyle saldim rahatim😀
Herkese çok teşekkür ederim. Bebek çok şükür iyi. Kesede kanama yok. Benim rahim ağzında pıhtı oluşmuş. Kan kırmızı ve yoğundu beni korkuttu çok. Şimdi yatıyorum hastanede. Şimdi azaldı biraz gibi. Çok şükür. Allah razı olsun dualarınız için.
Allah korusun canim ya kan sulandirici igne baslarlar o pihti durumu gecer Allah'ın izniyle size bisey olmasın yeter🤲🏼

Back