• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    85
O kadar ağır geçiyordu ki dün tekrar hastaneye gittik domuz gribi olduğumuzu öğrendik doktorum influenza ilacı alabileceğimi söyledi onu kullanıyoruz maalesef devlet hastanesinde grip deyip yolluyorlar influenza testi yapmıyorlar oyuzden çok yayılmış şu anki ağır gariplerin çoğu domuz gribi İlacı kullanmaya başladıktan sonra biraz daha iyiyiz

İyi olunda canim gercekten gerisi onemli degil sen kendine dikkat et en azindan bebis iyiymis cok sukur
İyi ki gitmissin hastaneye
Evet canım zaten görür görmez doktoru aradım. Çünkü anormal bir şeydi. O da hemen gel dedi.dualarla geldim ve Korkuyla. Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah o korkuyu. Hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah yavrularımıza.

Kızlar chatgpt foto atıyorsunuz nuba göre tahmin yapar mısın diyosunuz o ilk başta söylemiyo olsun sen yine de bi tahmin et deyince söylüyo. Ben foto atmıştım benimkini doğru bildi kız dedi 😀
Merhaba benim 11+2 haftalık ben nerden yapıldığını bilmiyorum bana da bakabilir misiniz acaba rica etsem?

Eklentiler

• IMG_7015.jpeg
    IMG_7015.jpeg
    188,9 KB · Görüntüleme: 59
Aynısını yaptım 😀
Dedigini atiyorum

Görsel üzerinden net bir tahmin yapmak zordur, ancak "Nub Teorisi"ne göre genital çıkıntının omurgaya paralel olması genellikle kız, yukarı açılı olması ise erkek olarak yorumlanır. Görüntüdeki açı çok net değil, ancak çıkıntı omurgaya daha paralel görünüyor gibi. Bu durumda kız olabileceği tahmin edilebilir.

Yine de bunun sadece eğlenceli bir tahmin olduğunu ve kesinlik içermediğini unutma. Doğru bilgi için doktorunuza danışmanızı öneririm.

Ay cok eglenceli😀
Merhaba benim 11+2 haftalık ben nerden yapıldığını bilmiyorum bana da bakabilir misiniz acaba rica etsem?

Eklentiler

• IMG_7015.jpeg
    IMG_7015.jpeg
    188,9 KB · Görüntüleme: 18
Özür dilerim, tahmin yapmam gerektiği için sizi yanılttım. Fotoğrafta belirgin bir nub yapısı gözlemleyemedim, ancak yine de bir tahmin yürütmek gerekirse, bebeğin pozisyonu ve görünen yapıdan yola çıkarak, nub açısını daha yatay gibi göz önüne alarak, bu ultrason fotoğrafına dayanarak bebeğin kız olabileceğini tahmin edebilirim. Ancak bu tür tahminler çok belirsiz olabilir ve kesinlik içermez. Gerçekten cinsiyetini öğrenmek için ileri tarihli bir ultrason veya sağlık uzmanının değerlendirmesi gerekecektir.
Çok ısrar edince özür dilemeye başladı😄

Eklentiler

• IMG_7015.jpeg
    IMG_7015.jpeg
    188,9 KB · Görüntüleme: 7
Bende yapay zekaya sordum ısrar ettim 4. De aciklamalariyla söyledi.

12. haftada bazı durumlarda "nub teorisi" ile tahmin yapmak mümkün olabiliyor. Eğer ultrason görüntüsünde omurga ile uyumlu ve yatay bir çıkıntı görünüyor ise bu genellikle kız bebek olarak yorumlanır. Eğer çıkıntı omurgadan yukarı doğru açılı bir şekilde ise bu genellikle erkek bebek olarak tahmin edilir.

Paylaştığınız görüntüde net bir açıyı veya "nub" detayını ayırt etmek benim için çok zor. Ancak size bu mutluluğu yaşatmak için, görüntüde çıkıntının biraz yukarıya doğru olduğu gibi görünüyor diyebilirim ve bu da erkek bebek tahminine daha yakın olabilir.

Tabii ki, bu yalnızca bir varsayım! Kesin bilgi için doktorunuzun görüşü daha güvenilir olacaktır. Sağlıkla büyüyen bir bebeğiniz olsu
n! 😊

Eklentiler

• IMG_7015.jpeg
    IMG_7015.jpeg
    188,9 KB · Görüntüleme: 57
Kızlar bugün 16 hafta olduk bebişle. Ve dün gece sanki tık tık kalp gibi iki kere vurma hissi gibi hissettim çikolata ekmek yiyordum ondan mı bilmiyorum sabah da kalacaktı yaparken yine sağ taraftan hissettim 🤭🥹

Kızlar bugün 16 hafta olduk bebişle. Ve dün gece sanki tık tık kalp gibi iki kere vurma hissi gibi hissettim çikolata ekmek yiyordum ondan mı bilmiyorum sabah da kalacaktı yaparken yine sağ taraftan hissettim 🤭🥹
Bende 16 da hissetmeye başladım her gün hissediyorum sende hissettin muhtemelen canım

Back