• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Çok teşekkür ediyorum
Nedense içimde sıkıntı var. , fotumda dıi gebelik karşıma çıktıkca korkuyorum malesef
Canım çok araştırma bak lütfen bilmeden her şey çok daha iyi ilerliyor ayrıca betan güzel duruyor olumsuz düşünme hamilesin tadını çıkar

Bence yeni topicin linkini en son mesaja koyalım. Sonra grubu mesaja kapttıralım kızlar ne dersiniz

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. Grup sahibi bir süre buralarda olmayacağını söyledi ve gitti. Sonra da tek ayak cezası yedi. Tablolar güncelliğini kaybetti.
Topicten bir arkadaş yeni konu açtı; yeni açılan grubun linkini aşağıya bırakıyorum. Bu grubu yazışmalara kapatabilir misiniz.

Tek bir gruptan ilerlemek kafa karışıklığı olmaması adına daha iyi olacak.

Kızlar ben ovitrelle vurunalı 6 gün oldu bugün öylesine bi test yapayım neymiş şu iğne etkisi dedim test negatif çıktı kimisinde 10-12 günde hala pozitif çıkıyormuş silik çizgi bile çıkmadı bu iğne bende mi işe yaramadı ya hiç ağrım sızım bi belirtim de yok 🤦🏻‍♀️

Teyzeleri biz geldik 🥹🫶🍀 🧿
Kalp atışını duyduk . Rabbim isteyen herkese nasip etsin💕

Eklentiler

• IMG_9683.jpeg
    IMG_9683.jpeg
    254,4 KB · Görüntüleme: 27
Kızlar benim ovülasyon testim 10 gündür filan hep bariz çizgi çıkıyor ama pik olmuyor. Bu neden olur sizce pcos olabilir mi? 😔

1 senedir deniyoruz neredeyse hiç silik çizgi bile görmedim 🥺 bugün geldi testler ilk idrar değildi yaptım ilk başta gorunurde bişey yoktu bıraktım 1.5 saat sonra baktım çıplak gözle daha çok görünüyor fotograftada böyle yapınca belli oluyor fikri olan varmıdır sizce ? Bat cumartesi en geç pazar

Eklentiler

• IMG20250109164936-01.jpeg
    IMG20250109164936-01.jpeg
    165,3 KB · Görüntüleme: 25
Canım antibiyotik li krem yuzunden almstm brakmak ıcn. Ama sanki bugun de cızgı var gibigelıyor bı geliyor bı gelmıyor.
Canim sonraki görselde var gibi de. Ama bekle bakalim ne olacak. Yine yalanci pozitiflerle üzülmesin kimse.
Bende de durumlar kötü. 4ünde kesilmisti kanamam bugun yeniden kanamam var 😥 cok moralim bozuldu ya. Yine baslamasi beni aşırı üzdü 😥

Çok teşekkür ediyorum
Nedense içimde sıkıntı var. , fotumda dıi gebelik karşıma çıktıkca korkuyorum malesef
Anneliğin verdiği birşey aslında boşuna demiyorlar Anne bebek rahme düştüğü zaman anne olur muş,baba kucağına alınca baba olurmuş. Endişelenmen normal ama stres bebek için iyi değil canım elinden geldiğince güzel şeyler düşün güzel olsun herşey. Allah'ın izniyle hayırlısıyla sağlıkla kucağına alacaksın inşallah 🙏

Back