- Konu Sahibi denizadamasal
- #10.921
Çok teşekkür ederim inşallah hayırlısıyla ilerlerBence güzel yükseliyor kafana takma kuzum ağrın olması normal yerleştiği için oluyor uzan bol bol dinlen kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim inşallah hayırlısıyla ilerlerBence güzel yükseliyor kafana takma kuzum ağrın olması normal yerleştiği için oluyor uzan bol bol dinlen kuzum
Amin inşallah hayırlısı ile kucağına alman dileğiyleÇok teşekkür ederim inşallah hayırlısıyla ilerler
Canım çok araştırma bak lütfen bilmeden her şey çok daha iyi ilerliyor ayrıca betan güzel duruyor olumsuz düşünme hamilesin tadını çıkarÇok teşekkür ediyorum
Nedense içimde sıkıntı var. , fotumda dıi gebelik karşıma çıktıkca korkuyorum malesef
Geldik geldik canım
Yumurtaları gazlıyor canım. yumurtaların sayıca fazlalaşıp hızlı büyümesini sağlıyor.Klomen ne işe yariyo
Canm inan bende bilmiyorum klomen ne demek tedavisi nasıl inşallah gerek kalmaz da gebeyimdir şimdiKlomen ne işe yariyo
Olur nasıl olcak bu dediğin ben bilmyorum cnmBence yeni topicin linkini en son mesaja koyalım. Sonra grubu mesaja kapttıralım kızlar ne dersiniz
Üye Adı | SAT | BAT | Ovulasyon | Çatlama İğnesi | Sonuç |
---|---|---|---|---|---|
@istanbullugelinnnn | 29 Kasım | 29 Aralık | |||
C cicekkiz00 | 9 Aralık | 9 Ocak | |||
@Tmd2020 | 7 Aralık | 11 Ocak | |||
İnşallah canim Allah gönlüne göre versinCanm inan bende bilmiyorum klomen ne demek tedavisi nasıl inşallah gerek kalmaz da gebeyimdir şimdi
Ayyy maşllah Rabbim kucağina almayi nasip etsin bizede dua et canim hamilelerin duasi kabul olurTeyzeleri biz geldik
Kalp atışını duyduk . Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Canim sonraki görselde var gibi de. Ama bekle bakalim ne olacak. Yine yalanci pozitiflerle üzülmesin kimse.Canım antibiyotik li krem yuzunden almstm brakmak ıcn. Ama sanki bugun de cızgı var gibigelıyor bı geliyor bı gelmıyor.
Bugun yeniden kanamam basladi 4ünde ilacla falan durmustu artik bugun yine basladi aşırı moralim bozuk yaaYumurtlamadan olabilir mi
Yaaaaşkım yeni topik açtılar oraya gel istersenBugun yeniden kanamam basladi 4ünde ilacla falan durmustu artik bugun yine basladi aşırı moralim bozuk yaa
Anneliğin verdiği birşey aslında boşuna demiyorlar Anne bebek rahme düştüğü zaman anne olur muş,baba kucağına alınca baba olurmuş. Endişelenmen normal ama stres bebek için iyi değil canım elinden geldiğince güzel şeyler düşün güzel olsun herşey. Allah'ın izniyle hayırlısıyla sağlıkla kucağına alacaksın inşallahÇok teşekkür ediyorum
Nedense içimde sıkıntı var. , fotumda dıi gebelik karşıma çıktıkca korkuyorum malesef