• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Canm ikimizin de testi aynı bugün buda benim kör oldum bakana kadar hafif bisiler gördüm ya da görmek istedim bilemiyorum eğer sen görüyosan çıplak gözle ihtimal vardır canm biz çok aceleciyiz ya daha çok erken sanırım
Ben de görüyor gibi oldum biraz ortaya doğru sanki çizgi. Ben de benimkinde görüyorum aslında yani böyle fotoğrafta neyse İnci çizgi o gerçekte de o böyle bakıyoruz kimyasal falan olursa üzülebiliriz yalnız 🙄

Canm ikimizin de testi aynı bugün buda benim kör oldum bakana kadar hafif bisiler gördüm ya da görmek istedim bilemiyorum eğer sen görüyosan çıplak gözle ihtimal vardır canm biz çok aceleciyiz ya daha çok erken sanırım
Canım Bu arada ben hiç kendimi hamile gibi hissetmiyorum yani ishal dışında yaşadığım bir şey yok o da mikrop. Göğüslerm de klasik akıntı da her ay olan klasik

Merhaba kızlar bende bir yıldır evliyim testlerimizi yaptık bi sorun çıkmadı bu ay rahim filmi çekildim devlette sonucumu göstermeye gideceğim haftaya pazartesiye sonraki işlemleri biliyormusunuz ne yapıyorlar yumurta takibimi sat 17 kasım bat 15 Aralık yumurtlamada hala piki göremedim ya kaçırdım 30 Kasım yanı 13 gün başladım geçmi kaldım dersiniz veya rahim filminden dolayı geç mi olurum antibiyotik kullanımı olduya
Merhaba birsey sormak istiyorum devlette çekip yaptınız sanırım bende yaptıracağım ama benim sigprtam yok ücret öder miyim

Korkma canım benim kızımda da yavaş yükseliyordu korkulacak bişi yok sadece dikkat et dış gebelikte bu zaman sonra aynı kalır ve hızlı yükselir sen sadece doktora gidip kalp atışı için heyecanlan korkma
40 saat önceki test sonucum idi, bugün 48 saati bekleyemeden gittim yaptırdım tekrar test 343.60 aa yükselmiş
5 ocak : 50.9 Saat 19:00 da
7 ocak : 166 Saat 19:00 da
9 ocak: 343.6 Saat 13:00de
Bu şekilde ilerliyor
Kasık ağrım ara ara devam ediyor. Sence nasıl ilerlemesi? Hala doktora gitmedim yükselmesini bekliyorum

40 saat önceki test sonucum idi, bugün 48 saati bekleyemeden gittim yaptırdım tekrar test 343.60 aa yükselmiş
Bu şekilde ilerliyor
Kasık ağrım ara ara devam ediyor. Sence nasıl ilerlemesi? Hala doktora gitmedim yükselmesini bekliyorum
Bence güzel yükseliyor kafana takma kuzum ağrın olması normal yerleştiği için oluyor uzan bol bol dinlen kuzum

Bu şekilde ilerliyor
Canım çok güzel ilerliyor maşallah stres yapma

Yapmayacagım kuzum erken test awoxa bakacagım ctesı🙈 ckmazea 1 kala da laboquıck bakarm adet olcagmı bilmek için kuzum
Canm bende az önceki sordum eczaneye erken gebelik testi varmı diye sadece artımed varmış onuda almadım laboquick te görmemiz için çok erken bence ilçeye gidersem iyi bı marka alıcam sipariş versem de gelene kadar bat günü gelir çok kafam karıştı

Back