- 7 Ekim 2024
- 955
- 324
- 18
- 21
- Konu Sahibi denizadamasal
- #10.901
Grubun adı ne canm buryaa yaz ki gelelimevet canım isterseniz gelirsiniz yeni tarihleriniz güncellendiğinde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Grubun adı ne canm buryaa yaz ki gelelimevet canım isterseniz gelirsiniz yeni tarihleriniz güncellendiğinde
2025 Ocak Şubat Mart Gebelik PlanlayanlarGrubun adı ne canm buryaa yaz ki gelelim
Ben bulamadım canım2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar
Ben de görüyor gibi oldum biraz ortaya doğru sanki çizgi. Ben de benimkinde görüyorum aslında yani böyle fotoğrafta neyse İnci çizgi o gerçekte de o böyle bakıyoruz kimyasal falan olursa üzülebiliriz yalnızCanm ikimizin de testi aynı bugün buda benim kör oldum bakana kadar hafif bisiler gördüm ya da görmek istedim bilemiyorum eğer sen görüyosan çıplak gözle ihtimal vardır canm biz çok aceleciyiz ya daha çok erken sanırım
Canım Bu arada ben hiç kendimi hamile gibi hissetmiyorum yani ishal dışında yaşadığım bir şey yok o da mikrop. Göğüslerm de klasik akıntı da her ay olan klasikCanm ikimizin de testi aynı bugün buda benim kör oldum bakana kadar hafif bisiler gördüm ya da görmek istedim bilemiyorum eğer sen görüyosan çıplak gözle ihtimal vardır canm biz çok aceleciyiz ya daha çok erken sanırım
Teşekkür ederim canım sayende buldum
Ay Allah korusun canm sen yarin da yapıcakmisin?Ben de görüyor gibi oldum biraz ortaya doğru sanki çizgi. Ben de benimkinde görüyorum aslında yani böyle fotoğrafta neyse İnci çizgi o gerçekte de o böyle bakıyoruz kimyasal falan olursa üzülebiliriz yalnız
Yeni topik açıldı canım oraya gelecek misinCanım Bu arada ben hiç kendimi hamile gibi hissetmiyorum yani ishal dışında yaşadığım bir şey yok o da mikrop. Göğüslerm de klasik akıntı da her ay olan klasik
Yapmayacagım kuzum erken test awoxa bakacagım ctesı ckmazea 1 kala da laboquıck bakarm adet olcagmı bilmek için kuzumAy Allah korusun canm sen yarin da yapıcakmisin?
Merhaba birsey sormak istiyorum devlette çekip yaptınız sanırım bende yaptıracağım ama benim sigprtam yok ücret öder miyimMerhaba kızlar bende bir yıldır evliyim testlerimizi yaptık bi sorun çıkmadı bu ay rahim filmi çekildim devlette sonucumu göstermeye gideceğim haftaya pazartesiye sonraki işlemleri biliyormusunuz ne yapıyorlar yumurta takibimi sat 17 kasım bat 15 Aralık yumurtlamada hala piki göremedim ya kaçırdım 30 Kasım yanı 13 gün başladım geçmi kaldım dersiniz veya rahim filminden dolayı geç mi olurum antibiyotik kullanımı olduya
40 saat önceki test sonucum idi, bugün 48 saati bekleyemeden gittim yaptırdım tekrar test 343.60 aa yükselmişKorkma canım benim kızımda da yavaş yükseliyordu korkulacak bişi yok sadece dikkat et dış gebelikte bu zaman sonra aynı kalır ve hızlı yükselir sen sadece doktora gidip kalp atışı için heyecanlan korkma
Bence güzel yükseliyor kafana takma kuzum ağrın olması normal yerleştiği için oluyor uzan bol bol dinlen kuzum40 saat önceki test sonucum idi, bugün 48 saati bekleyemeden gittim yaptırdım tekrar test 343.60 aa yükselmiş
5 ocak : 50.9 Saat 19:00 da
7 ocak : 166 Saat 19:00 da
9 ocak: 343.6 Saat 13:00de
Bu şekilde ilerliyor
Kasık ağrım ara ara devam ediyor. Sence nasıl ilerlemesi? Hala doktora gitmedim yükselmesini bekliyorum
Canım çok güzel ilerliyor maşallah stres yapma40 saat önceki test sonucum idi, bugün 48 saati bekleyemeden gittim yaptırdım tekrar test 343.60 aa yükselmiş
5 ocak : 50.9 Saat 19:00 da
7 ocak : 166 Saat 19:00 da
9 ocak: 343.6 Saat 13:00de
Bu şekilde ilerliyor
Kasık ağrım ara ara devam ediyor. Sence nasıl ilerlemesi? Hala doktora gitmedim yükselmesini bekliyorum
Evet vezneden ücret çıkar sigortan yokmuMerhaba birsey sormak istiyorum devlette çekip yaptınız sanırım bende yaptıracağım ama benim sigprtam yok ücret öder miyim
Hayır yok çok mu çıkar merak ediyorumEvet vezneden ücret çıkar sigortan yokmu
Canm bende az önceki sordum eczaneye erken gebelik testi varmı diye sadece artımed varmış onuda almadım laboquick te görmemiz için çok erken bence ilçeye gidersem iyi bı marka alıcam sipariş versem de gelene kadar bat günü gelir çok kafam karıştıYapmayacagım kuzum erken test awoxa bakacagım ctesı ckmazea 1 kala da laboquıck bakarm adet olcagmı bilmek için kuzum
Klomen ne işe yariyoBende aynıyım canm yazmadı sadece bu sefer reglyken gel gerekiyorsa klomen başlayalım dedi
Çok teşekkür ediyorumCanım çok güzel ilerliyor maşallah stres yapma