• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    0
🙏🏻 evet yine öğrendiklerimizi paylaşırız sizin yanınızda aileniz vs var mı destekçi uzak mı aileniz
Ben Azerbaycanlıyım eşim türk☺️ondan burda kimsem yok ama anneme dedim gel kal yardım et bana ilk gebeliğimde hep yattım doktor izin vermedi kalkmaya k zamanda sağolsun gelmişti

Doktoruma mesaj attım iki gebelik arası önerilen 18-24 ay en az senin 18 ay olcak biraz daha zaman geçse daha iyi olurdu ama olsun dedi yani direk hayırlı olsun sağlıkla gelsin dedi bakalım bi duruma falan diyerek olumsuz konuşmadı görüşlerini çok önemsiyorum doktorum daha çok bilimsel tarafından bakar sevindim böyle yaklaşmasına
Merhaba canım senin bebeğin kaç aylık bende 2. Düşünüyorum da ilki sezeryan oldu

Merhaba canım senin bebeğin kaç aylık bende 2. Düşünüyorum da ilki sezeryan oldu
Bebeğim 10 aylık doğum yaptığımda 1.5 yaşında yani 18 aylık olacak doktorumda iki Sezeryan arası en az 18-24 ay öneriliyor dedi ama böyle olan ya da daha kısa süre de olan var benim plansızdı planlı olsaydı ben 2 yaşına girince falan düşünürdüm sanırım ya da daha erken istiyorsanız doktorunuzla paylaşıp onay alarak da erkenden düşünebilirsiniz

İyi akşamlar kızlar, ben öylesine yaptığım testte biraz erken öğrendim gebeliğimi 31 aralıkta, daha reglime 5-6 gün vardı :halay:
Erken öğrenmek baya sıkıntılıymış ya kendimi çok zor tuttum. Yarın ilk doktor kontrolümüz var. 5+2 olacağız inşallah güzel haberler alabilirim :anneadayı:

Anladım canım benim bebeğim 8 aylık şuan denemeye başladım ikisi birlikte büyür diye düşünüyorum
Bebeğim 10 aylık doğum yaptığımda 1.5 yaşında yani 18 aylık olacak doktorumda iki Sezeryan arası en az 18-24 ay öneriliyor dedi ama böyle olan ya da daha kısa süre de olan var benim plansızdı planlı olsaydı ben 2 yaşına girince falan düşünürdüm sanırım ya da daha erken istiyorsanız doktorunuzla paylaşıp onay alarak da erkenden düşünebilirsiniz

Kizlar sorum arada kaynadı, lütfen bana beta artışlarınızı yazar mısınız ? Bir dış gebelik üç tane de kimyasal gebelik geçmişim var. İki de negatif tüp bebek denemem var. Tedirginligim bu yüzden. Desteklerinizi bekliyorum, beta sonuclarinizi yazarsanız çok sevinirim 🙏🏻🌸
En son beta ya dün baktırdım 836 çıktı.
Merhaba 1 ocakta benim 74 çıktı 8 ocakta ise 564 doktorum beklediğim gibi yükselmiş sağlıklı görünüyor dedi sizinki de gayet güzel yükselmiş görünüyor tabii doktorlar daha iyi bilir 🌸 Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🌸🌸

Kizlar selam ben bugun keseyi gormeye gittim, sali aksam lekelenmem oldu pembe, carsamba kahverengiye dondu, persembe ( bu sabah) bitti. Doktorum yerlesme kanamasi endiselenme dedi. Keseyi gorduk fakat kalp atisi goremedik biraz endiselendim 😢

Kizlar selam ben bugun keseyi gormeye gittim, sali aksam lekelenmem oldu pembe, carsamba kahverengiye dondu, persembe ( bu sabah) bitti. Doktorum yerlesme kanamasi endiselenme dedi. Keseyi gorduk fakat kalp atisi goremedik biraz endiselendim 😢
Selam, kanama alanı olsaydı doktorun uyarırdı. Gerekirse progesteron verirdi. Endişelenme. Çok ağrın, kanaman olursa git mutlaka.streste yapma bence doktor görmüş çünkğ

Merhaba 1 ocakta benim 74 çıktı 8 ocakta ise 564 doktorum beklediğim gibi yükselmiş sağlıklı görünüyor dedi sizinki de gayet güzel yükselmiş görünüyor tabii doktorlar daha iyi bilir 🌸 Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🌸🌸
Adet tarihiniz ne zamandı yani 1 Ocak adetten önce mi sonra mı

Betanız kaçtı

Kızlar benim yumurtam 25 aralıkta çatladı 8 ocakta kan verdim 138 çıktı adet tarihim 11 Ocak ne zaman keseyi görebiliriz acaba ilk gebeliğim hiç birşey bilmiyorum

Back