- Konu Sahibi mutlutablo
- #7.221
18.haftanın içine girmiş olduğunuz için öyle yazıyor bende 16+2 yim ama 17 yazıyorBn 17. Haftamdayım ama burda 18 olarak göründü neden acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
18.haftanın içine girmiş olduğunuz için öyle yazıyor bende 16+2 yim ama 17 yazıyorBn 17. Haftamdayım ama burda 18 olarak göründü neden acaba
Çok üzüldüm çok geçmiş olsun en iyi şekilde müdahale ederler korkma sen. Hastanede güzelce dinlen. Her şey iyi olacak inşaallah. Allah'a emanetsiniz ikiniz deMerhaba kızlar. Ben yoğun kanama ile hastaneye yattım. Dua edin lütfen.
Amin çok teşekkür ederimÇok üzüldüm çok geçmiş olsun en iyi şekilde müdahale ederler korkma sen. Hastanede güzelce dinlen. Her şey iyi olacak inşaallah. Allah'a emanetsiniz ikiniz de
Amin çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun inşallah atlatırsınız sağlıcakla
Amin canım inşallah çok teşekkür ederim. Beni bundan sonra perinatolojiye yönlendirdi doktorum sık kanamam olduğu için.Hayirli olsun canim kiyafet gibi seyler icin acele etme bence zibin falan alabilirsin ama buyuk parcalari al mesela yikama kovasi seti besik bebek arabasi gibi
Ben hicbisey almiyorum hala
Dogunca alirim bu gidisle oyle saldim rahatim
Allah korusun canim ya kan sulandirici igne baslarlar o pihti durumu gecer Allah'ın izniyle size bisey olmasın yeter
Hm anladım18.haftanın içine girmiş olduğunuz için öyle yazıyor bende 16+2 yim ama 17 yazıyor
Merhaba kızlar. Ben yoğun kanama ile hastaneye yattım. Dua edin lütfen.
İyi olunda canim gercekten gerisi onemli degil sen kendine dikkat et en azindan bebis iyiymis cok sukurAmin canım inşallah çok teşekkür ederim. Beni bundan sonra perinatolojiye yönlendirdi doktorum sık kanamam olduğu için.
Çok geçmiş olsun tekrarı yaşanmasın inşallah Allah a emanet olunAmin canım inşallah çok teşekkür ederim. Beni bundan sonra perinatolojiye yönlendirdi doktorum sık kanamam olduğu için.
Maşallah karnınız gayet iyi bence. Benimki yarısı kadar ya var ya yokBnmde bazen karnım var bazne yok gibi anlamadım ya çıkınca hoşuma gidiyor 3 sene bekledikten sonra şuan bıyle mesela sabahla akşam arasında çok fark var bakalım şuan hamile kaldıpım kiloya geri döndüm 3 kilo vermiştim
Çok geçmiş olsun arkadaşım dualarımız seninleAmin canım inşallah çok teşekkür ederim. Beni bundan sonra perinatolojiye yönlendirdi doktorum sık kanamam olduğu için.
Çok geçmiş olsun, son olsun inşallah Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsunAmin canım inşallah çok teşekkür ederim. Beni bundan sonra perinatolojiye yönlendirdi doktorum sık kanamam olduğu için.
Hm anladım18.haftanın içine girmiş olduğunuz için öyle yazıyor bende 16+2 yim ama 17 yazıyor
yaa bundan sonra günden güne büyür herhalde belli ederMaşallah karnınız gayet iyi bence. Benimki yarısı kadar ya var ya yok
Bende aynı durumdayım size çok geçmiş olsun benimde yaşamadığım hastalık kalmadı şu anda ağır gribim zor dayanıyorum artık Rabbım yardımcımız olsun
Yani normal zamanda kendimizi zorlayabiliriz belki. Şuan çok kasamadım kendimi ama dediğiniz gibi alışmak lazım. Bende son ana kadar şartları zorluyorum. Bir gece uyuyamadıysam ikinci gece rahatça uyuyayım diye çağırıyorum falanMerhaba. Evet ne yazık ki bende depremi yaşadım ve benimde korkum var. Ama hir yerden sonra artıj yenmem gerektiğini düşünüyorum. Bir kez yalnız kaldım ama sabaha kadar uyumadım tüm ışıklar açık tv izledim ama biraz kalıp alışmayı düşünğyorum artık
Ben daha yeni hamile kaldığım kiloya eriştim. Ve iştahım yeni baya baya açıldı. Bende korkuyorum. Akşamları iştahım tavan yapıyor. En kötü saatler. Yememeye çalışıyorumKızlar selam bayadır girmedim ben foruma , bugün 16+2 olduk ve doktor randevum vardı bebek 225gr ve 18 cm olmuş, ben bu arada 5/6 kilo aldım.. bir önceki gebeliğimde 7. Ayımda 7 kilo almıştım şuan 5. Aya yeni girdik korkuyorum açıkçası çok kilo alcam diye. Siz napyorsunuz ne durumdasınız?
Çok geçmiş olsun c vitamini almamı söylemisti doktor bana iyi gelmişti insallah size de iyi gelir çok zor hamileyken grip olmak