• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    85
Kızlar ben hem özele gidiyorum hemde devlete ikili testimi devlette yaptırdım detaylıyada 12.haftamda randevu verdiler bizim burdada radyoloji bölümü bakıyormuş böyle şeylere özelde doğum yapacağım ama devletteki doktorumda cok tatlı iyi biri o yüzden devletede düzenli olarak gidiyorum bebişimi görmek için 🫶

Hayirli olsun canim kiyafet gibi seyler icin acele etme bence zibin falan alabilirsin ama buyuk parcalari al mesela yikama kovasi seti besik bebek arabasi gibi
Ben hicbisey almiyorum hala 😀
Dogunca alirim bu gidisle oyle saldim rahatim😀

Allah korusun canim ya kan sulandirici igne baslarlar o pihti durumu gecer Allah'ın izniyle size bisey olmasın yeter🤲🏼
Amin canım inşallah çok teşekkür ederim. Beni bundan sonra perinatolojiye yönlendirdi doktorum sık kanamam olduğu için.

Bnmde bazen karnım var bazne yok gibi anlamadım ya çıkınca hoşuma gidiyor 3 sene bekledikten sonra şuan bıyle mesela sabahla akşam arasında çok fark var bakalım şuan hamile kaldıpım kiloya geri döndüm 3 kilo vermiştim
Maşallah karnınız gayet iyi bence. Benimki yarısı kadar ya var ya yok😄

Bende aynı durumdayım size çok geçmiş olsun benimde yaşamadığım hastalık kalmadı şu anda ağır gribim zor dayanıyorum artık Rabbım yardımcımız olsun

Çok geçmiş olsun 🙏🏼 c vitamini almamı söylemisti doktor bana iyi gelmişti insallah size de iyi gelir çok zor hamileyken grip olmak

Kızlar bayadır yoktum burda oğlumla ilgilenmekten karnımdakini unutuyorum hep :)
Bebekleri hissetmeye başladınız mı?

Merhaba. Evet ne yazık ki bende depremi yaşadım ve benimde korkum var. Ama hir yerden sonra artıj yenmem gerektiğini düşünüyorum. Bir kez yalnız kaldım ama sabaha kadar uyumadım tüm ışıklar açık tv izledim😄 ama biraz kalıp alışmayı düşünğyorum artık
Yani normal zamanda kendimizi zorlayabiliriz belki. Şuan çok kasamadım kendimi☺️ ama dediğiniz gibi alışmak lazım. Bende son ana kadar şartları zorluyorum. Bir gece uyuyamadıysam ikinci gece rahatça uyuyayım diye çağırıyorum falan☺️

Önceden hiç böyle bi durumum olmadığı için garip geliyor ama zamanla geçer inş diyelim.

Kızlar selam bayadır girmedim ben foruma , bugün 16+2 olduk ve doktor randevum vardı bebek 225gr ve 18 cm olmuş, ben bu arada 5/6 kilo aldım.. bir önceki gebeliğimde 7. Ayımda 7 kilo almıştım şuan 5. Aya yeni girdik korkuyorum açıkçası çok kilo alcam diye. Siz napyorsunuz ne durumdasınız?
Ben daha yeni hamile kaldığım kiloya eriştim. Ve iştahım yeni baya baya açıldı. Bende korkuyorum. Akşamları iştahım tavan yapıyor. En kötü saatler. Yememeye çalışıyorum ☺️

Back