2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    0
Aslında takip etmedim geçen ay şansa denedik tutmadı bu ayda takvim uygulamasını denedim belki olur umudu ile predictör geçen ay yaptığımda ikinci bi çizgiyi asla göremedim ama bu ay 2 testte de silik kuruma mıdır diyorum çoğu kişi predictor yapmaz diyor
Yapacak olsaydı geçen ay kullandığım testler de yapardı belki de 🥹
Şimdiden tebrik ederim, predictor’un yanıldığını ben de hiç görmedim :anneadayı:

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    55,1 KB · Görüntüleme: 20
Zaten bat’a 2 gün kalmış bence hiç testle uğraşma, direk kan verirdim senin yerinde olsam yarın ya da öbür gün
Mesela Suan regl olacakmış fibi kasıklarım ağrıyor bu testler evet yanılma yok diyorlar silik çizgiyi de görüyorum , görüyorsunuz 1 tane çocuğum var rabbim herkese nasip etsin ama eşimle istiyoruz. Ya bekleyeceğim pazarı ya pazartesi kan vereceğim. Pazar regl olursam gerek bile kalmaz. Çünkü bu forumda silik çıkıp bi çok regl olan bayanları gördüm :KK43:

:KK200: Mesela Suan regl olacakmış fibi kasıklarım ağrıyor bu testler evet yanılma yok diyorlar silik çizgiyi de görüyorum , görüyorsunuz 1 tane çocuğum var rabbim herkese nasip etsin ama eşimle istiyoruz. Ya bekleyeceğim pazarı ya pazartesi kan vereceğim. Pazar regl olursam gerek bile kalmaz. Çünkü bu forumda silik çıkıp bi çok regl olan bayanları gördüm :KK43:
Bizim de 2. Çocuk olacak kısmet olursa. Bence pazartesiyi bekleyin regl olmazsanız kan verirsiniz. Hakkımızda hayırlısı olsun

Bence var gibi :) Sabırla bekleyip 4-5 gün sonra tekrar yapabilirsin erkenden yapma tekrar bence çünkü emin ol artışı takip etmek çokk stresli oluyor
Çok teşekkür ederim. Ah biz kadınlar cok heyecanlıyız, sabırsızız:) eczaneden ucuza denk gelince 5 tane erken gebelik testi almıştım bu sabah,
yarın sabah da idrar tahlili yaparım ben dayanamam. Regl olana kadar ve çift çizgiyi silik de olsa gördükçe devamke🫠😄

X