• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    85
Kızlar uzun süredir foruma giremedim, umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır🙏🏻 Pazar gününden beri çok şiddetli bir şekilde boğazım ağrıyor, burnum akıyor ve halsizim, öksürükte var tabikide 😕 Pazartesi kontrolüm vardı ve herşey yolundaydı çok şükür, doktorum ilaç önermedi bir hafta içinde iyileşirsin sıcak çorbalar falan tüket, bol bol dinlen dedi. Ama 4 gündür böyleyim ve hiç iyileşme yok tedirgin olmaya başladım, bebeğime bir şey olursa diye. Var mı aranızda böyle hastalık geçirip ilaç içmeden iyileşen?
Selamlar geçmiş olsun, ben de cuma günü o şekilde rahatsızlandım hiçbişey yapamadım tabi ki, çorba ılık şeyler ile yumuşatmaya çalıştım. Çok fazla öksürüğüm var göğsüme indi yani acıyı hissediorum hala ama daha iyiyim 😔 bebeğe birşey olmaz korkma ilk hamilelik 8 aylık korona geçirdim ağır şekilde ilaçsız, gayet sağlıklı dünyaya geldi , allah a emanetler 🤗

• Amin
Reactions: Hyl
AngelHeart AngelHeart canim nasil oldun iyi misin bebis nasil kanama durdu mu
Canım sorduğun için çok teşekkür ederim. Ayrıca dualarınız için de Allah razı olsun. Rabbım sağlıkla kavuştursun yavrularimiza inşallah. Kanamam durdu canım. Kahverengi akinti geliyor biraz. Hastaneden çıktım öğlen. 10 gün iğnem olacak. Bir de perinatoloji doktoru buldum. Kısmet ise yarın ona gidicem. Sık kanama oldugh için doktorum perinataloga yönlendirdi. İnşallah güzel şeyler duyarım yarın. Bu arada cinsiyetini gösterdi. Oğlum iyi sukur canım. Ama işte kanama alanı var fakat onun kesesinde değil sukkur. O da kaybolur gider inşallah. Ve bebek te yukari çıkar inşallah. Yarın doktora sorucam hepsini inşallah,

Selamlar geçmiş olsun, ben de cuma günü o şekilde rahatsızlandım hiçbişey yapamadım tabi ki, çorba ılık şeyler ile yumuşatmaya çalıştım. Çok fazla öksürüğüm var göğsüme indi yani acıyı hissediorum hala ama daha iyiyim 😔 bebeğe birşey olmaz korkma ilk hamilelik 8 aylık korona geçirdim ağır şekilde ilaçsız, gayet sağlıklı dünyaya geldi , allah a emanetler 🤗
Çok teşekkür ederim, sizede geçmiş olsun🙏🏻🌸 Allah hepimizin yardımcısı olsun ve acil şifalar versin inşallah 🙏🏻❤️

Herkese çok teşekkür ederim. Bebek çok şükür iyi. Kesede kanama yok. Benim rahim ağzında pıhtı oluşmuş. Kan kırmızı ve yoğundu beni korkuttu çok. Şimdi yatıyorum hastanede. Şimdi azaldı biraz gibi. Çok şükür. Allah razı olsun dualarınız için.
Çok geçmiş olsun canım bir an evvel toparlayıp taburcu olursun inşallah

Bayadır giremedim evde tadilat işleri vesaire mahvoldum bugun deliksiz uyudum gündüz gözümü açamadım gece niye öyle uyuyamıyorum bilmiyorum.Hasta olan arkadaşlara acil sifalar diliyorum bol sıvı tüketip dinlenicez bogaz icin imumax bogaz spreyi kullandım ben gebelikte kullanılabilir dogal biseymis bir de mesir macu yiyorum iyi geliyor boğazıma.

Canım sorduğun için çok teşekkür ederim. Ayrıca dualarınız için de Allah razı olsun. Rabbım sağlıkla kavuştursun yavrularimiza inşallah. Kanamam durdu canım. Kahverengi akinti geliyor biraz. Hastaneden çıktım öğlen. 10 gün iğnem olacak. Bir de perinatoloji doktoru buldum. Kısmet ise yarın ona gidicem. Sık kanama oldugh için doktorum perinataloga yönlendirdi. İnşallah güzel şeyler duyarım yarın. Bu arada cinsiyetini gösterdi. Oğlum iyi sukur canım. Ama işte kanama alanı var fakat onun kesesinde değil sukkur. O da kaybolur gider inşallah. Ve bebek te yukari çıkar inşallah. Yarın doktora sorucam hepsini inşallah,
Oh cok sukur canim yarinda guncelle bizleri
Sen kendini dusun bebiste bisey yokmus zaten sen iyi olursan oglunda iyi olur 🥰
Cinsiyetini de gostermis oyy yerim ben onu🤩

Bayadır giremedim evde tadilat işleri vesaire mahvoldum bugun deliksiz uyudum gündüz gözümü açamadım gece niye öyle uyuyamıyorum bilmiyorum.Hasta olan arkadaşlara acil sifalar diliyorum bol sıvı tüketip dinlenicez bogaz icin imumax bogaz spreyi kullandım ben gebelikte kullanılabilir dogal biseymis bir de mesir macu yiyorum iyi geliyor boğazıma.
Mesir macunu cok baharatli ve sekerli bence tercihin disinda tut canim
İhlamur ic daha iyi

Mesir macunu cok baharatli ve sekerli bence tercihin disinda tut canim
İhlamur ic daha iyi
Cok hasta oldum ben bu hamilelikte hep öyle atlattim ve öyle sekerli seyler yedim ki canım masum kalır macun simdi paketli gida ve sekeri bıraktım sadece bunu yiyorum boğazım ağrıdiginda normal zamanda tüketmiyorum zaten

AngelHeart AngelHeart canim nasil oldun iyi misin bebis nasil kanama durdu mu
Oh cok sukur canim yarinda guncelle bizleri
Sen kendini dusun bebiste bisey yokmus zaten sen iyi olursan oglunda iyi olur 🥰
Cinsiyetini de gostermis oyy yerim ben onu🤩
tamam canım yarın da söylerim. İnşallah güzel şeyler duyarım. 😇 babas vardı ona gösterdi. Bana Naz yaptı.

O kadar ağır geçiyordu ki dün tekrar hastaneye gittik domuz gribi olduğumuzu öğrendik doktorum influenza ilacı alabileceğimi söyledi onu kullanıyoruz maalesef devlet hastanesinde grip deyip yolluyorlar influenza testi yapmıyorlar oyuzden çok yayılmış şu anki ağır gariplerin çoğu domuz gribi İlacı kullanmaya başladıktan sonra biraz daha iyiyiz
Geçmiş olsun, influenza zor bir şey, Allah şifa versin ama ilacın hamilelikte kullanılabiliyor olmasına sevindim, hızlı atlatırsınız inşaallah.

Kızlar selam, ben birşey soracağım 3. Hamileliğim ama yinede sormadan edemeyeceğim, detaylı ultrasona girmeye gerek var mı ? Zaten her ay 2200tl muayene , birde 6000tl detaylı birde 100/120K doğum yani çocuk doğuruyoruz yatırım değilki bu paralar çok fazla geliyor bana . Devlete gidenler ne yapıyor ?
Arkadaşımın bebeğinde böbrek rahatsızlığı olduğu hamileyken detaylı ultrasonla tespit edildi ve doğumdan önce daha ameliyatın bilgisi verildi üzerinde detaylı konuşuldu, doğumdan çok kısa bir süre sonra da bebeği ameliyat oldu. Böyle bir hastalığı olduğunu doğumdan sonra farketmek uzun bir süreç olabiliyor, belki aylar sonra anlaşılacak bir mevzu ve o sırada daha büyük hasarlar verebilir bebeğe. Bize verilmiş böyle bir imkan varken geri durmamak lazım bence.

Arkadaşımın bebeğinde böbrek rahatsızlığı olduğu hamileyken detaylı ultrasonla tespit edildi ve doğumdan önce daha ameliyatın bilgisi verildi üzerinde detaylı konuşuldu, doğumdan çok kısa bir süre sonra da bebeği ameliyat oldu. Böyle bir hastalığı olduğunu doğumdan sonra farketmek uzun bir süreç olabiliyor, belki aylar sonra anlaşılacak bir mevzu ve o sırada daha büyük hasarlar verebilir bebeğe. Bize verilmiş böyle bir imkan varken geri durmamak lazım bence.
Buna bende katılıyorum benimde yiğenimin detaylı ultrasonunda kalp damarları ters çıkmıştı ve doğar doğmaz ameliyat olması gereken bir konuydu biz böyle bir ameliyatta başarılı bir doktoru bu süreçte bulduk ve doğduktan sonra 15 günlükken ameliyat oldu şuan gayet sağlıklı. Bence önemli bir konu araştırma hastaneleri de benim bildiğim kadarıyla detaylı ultrasonu güzel yapıyor illa özelde olmaya gerekte yok 🤗

Ben de seyi anlamadim dun benden uclu tarama icin kan alindi ama ben uclu taramaya degil detayli ulturasona girmek istiyorum ve suan uclu tarama icin sira yok devlette
Ulturasonda ki hemsire uclu tarama icin erken donemin 17.haftadasin dedi
Uclu tarama zaten 20.haftaya kadar yapilip ardindan detayli ulturason yapilmiyor mu?

Back