• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    41
Canım benim bunlar öyle kişisel süreçler ki herkesin süreci çok bezese de aslında çok farklı birbirinden inşallah kontrolünde her şey yolunda diyecek doktorun ❤️ sen gönül ferahlığı ile git doktoruna ❤️
Teşekkür ederim lütfen dua edin yatış verildi. Kese rahim ağzında oluşmuş ve yukarı çıkmamış kese içinde de kanama varmış. Lekelenmem de var. Düşük tehlikesi dedi bel ve kasık ağrım da çok duaniza ihtiyacım var

Teşekkür ederim lütfen dua edin yatış verildi. Kese rahim ağzında oluşmuş ve yukarı çıkmamış kese içinde de kanama varmış. Lekelenmem de var. Düşük tehlikesi dedi bel ve kasık ağrım da çok duaniza ihtiyacım var
Canım tüm dualarım seninle insalah istirahatle tedaviyle sağlıkla alacaksın bebeğini kucağına ❤️

İnşallah sağlıkla tutunur annecigine hiç korkma çok örneği vardı etrafımda sapasağlam 9 ayı doldurdu hepsi sende öyle olacaksın stres yapma elini karnina köy bol bol oku canım ❤️
Onu hep yapıyorum inan rabbim kucağıma almayı nasip etsin lütfen dua edin her aklınıza geldikçe 😢😢 🤲 🤲 🤲

Geçmiş olsun parol alın ateşiniz çıkmasın portakal suyu için sabah akşam birer bardak suyu bol bol için ve lütfen rapor alın en önemlisi dinlenmek dinlenmeden geçmiyor bu salgın
Teşekkür ederim canııım 🙏 sağlık ocakları grevdeymiş bu hafta raporda alamadım mecburen çalışmaya devam ediyorum ama kafamı kaldıramıyorum

Hadi bakalım hayırlı haberlerle gel canım benim. ❤️🥰

Hep aynı hep o korkuyla karışık heyecan hiç bitmiyor her kontrolde aynı ilkinde doğuma kadar aynıydı bu bebisde de aynı ❤️🥰 o da gebeliğin şanından sanırım artık 🤣 hatta o kadar stres oluyorum ki hep düşük seyreden tansiyonum normal çıkıyor hayret verici şekilde. Ben normalde hiç 12/8 i görmem çünkü 🤣🥰

Canım ben doğal yöntemleri pek bilmem ama ıhlamur yumusatabilir boğazını. Parol al mutlaka ateş ve halsizlik için. 8 saatte 1 alabilirsin. Ama öksürük var ciğerlerim falan diyorsun bence doktora git. En iyisini onlar bilir yine.

Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah canım benim ❤️ 😍 arada benimde oluyor o ağrı ama pek umursamıyorum. Bebek büyüdükçe her yerimiz ağrıyor zaten 😅🥰 dualarım seninle güzel haberlerle gelmeni bekliyorum 🤲 ❤️
Dün gittim serum aldım ama sadece bir tık hafifletti muhtemelen vücudumda enfeksiyon var gidip kan testi yaptıracağım belki antibiyotik şarttır 🥹🥹

Muayene oldum. Kahverengi akıntım halâ devam ediyor. Ve kese icinde de kanama göründü.birde kese rahim ağzında oluşmuş. Yukarı çıkmamış dedi. Düşük tehlikesi var dedi. Bel ve kasık ağrım çok mide bulantım da, yatış verdi yatırdılar lütfen dua edin 🤲😢😢
Dualarımız seninle canım. Sakin ol inşallah bir şey olmaz bebeğine dua ediyorum senin için 🤲
Dün gittim serum aldım ama sadece bir tık hafifletti muhtemelen vücudumda enfeksiyon var gidip kan testi yaptıracağım belki antibiyotik şarttır 🥹🥹
Belki de canım benim inşallah geçer bir an önce iyilesirsin. Git bakalım ne diyecek doktor. Geçer inşallah bir an önce de rahatlarsın. 🤲❤️

Inanırmısın az önce İnstada gördüm hamile bir bayan almıştı oda acayip rahat dedi
Görünce bende mi alsam dedim 😂
Sende yazınca bende de bir alma hevesi oluştu bel ağrılarıma iyi gelir diye düşünüyorum Denersen beni de bilgilendirir misin 🌸😁
Canım yastığı 2 gündür kullanıyorum gayet rahat ettirdi beni ilk gün iki kısmı birleştirerek yani olması gerektiği gibi kullandım hem belime hem Karnıma destek yaptı ama tabii Ben hala sırt üstü yatmaya adapteli bir şekilde uyduğum için çapraz bir şekilde yattım galiba biraz belimi ağrıttı bu dönemde.

Dün gece de ikisi yattığı birbirinden ayırıp sadece Karnımın altına koydum Çok rahattım Zaten gece hep sağımdan soluma dönerken uyanıyorum rahat dönemiyorum Çünkü artık ben dönerken yastığıma da kucaklayıp diğer tarafıma çevirdim hep gayet rahat ettim.

Şu an zaten çok büyük bir göbeğimiz olmadığı için sadece destek amaçlı kullanıyorum Biraz da Kafadaki tereddütler rahatlasın diye bir şey olur mu üstüne yatar mıyım gibi düşünceleri hafifletti.
Bence İlerideki aylarda daha da işime yarayacak O yüzden zamlanmadan al bence diğer u gibi olan koca yastıklar çok yer kaplıyo.

Benim düşüncelerim böyle alırsanız sizde memnun kalırsınız inşallah.

Hepsi güzel isimler ama nacizane tavsiyem içinde ğ-ö gibi Türkçe karakterler olmaması yönünde. Biz özellikle buna dikkat etmeye çalışıyoruz. Yurtdışında sıkıntı oluyor cidden. Deniz ismine ayrı bir ❤️🥰
Ben hiç böyle ince ayrıntıları düşünmüyorum galiba ya. Çok mantıklı. İşte fikir alışverişini bu yüzden seviyorum🥰🥰🥰😇

Ben kızıma gebeyken hiç zorlanma, kabızlık, ishal yaşamadığım halde, hamileliğe bağlı olarak, sezeryanden 10 gün sonra anal fissür yaşadım. Bir sene cektim. Ameliyat olmak zorunda kaldım.

Kabızlık-ishal, daha geneli bağırsak düzenine dikkat etmek lazım.

İsim konusunda da, benim için önemli olmamakla beraber, uzun vadede düşünürsülürse ismin içinde Türkçe karakter olmaması belki avantaj olabilir. Yurtdışında yaşama yada okurken kolaylık olması açısından..
Bende tam olarak bundan dolayı Alp ismini istedim yoksa arkadaşımızın önerdiği Göktuğ ismi de çok güzel. Birde Selim,Kerem,Ata,Doruk,Mert,Uras isimleri vardı belki fikir olur arkadaşlara. Ben kocamdan dolayı Han da koymak istedim onun ismi ile uyumlu olsun diye😅😅

Ben hiç böyle ince ayrıntıları düşünmüyorum galiba ya. Çok mantıklı. İşte fikir alışverişini bu yüzden seviyorum🥰🥰🥰😇
Evet öyle olunca da çok seçenek kalmıyor 😂😂 bende hiç istemedim içinde Türkçe karakter olsun belli mi olur bakarsın çocuklar açılırlar dünyaya 😃😃

Bu arada kardeşimde Mete koydu o koymasa kesin onu koyardım erkek bebek analarına fikir olabilir. Ben aslan, poyraz, pars, Efe gibi isimlerinde çocuğun çok agresif yaptığına inanıyorum etrafımdaki çoğu Efe poyraz vs yaramaz çünkü biraz daha sakin isimler tercih edilebilir.
Birde bu aralar Zeyd ismini çok duyuyorum.

Bakın ben bebişime neler ördüm 🥰🥰🥰🥰 eşegi de şimdi bitirdim 😁 en çok onu beğendim 🫠

Eklentiler

• IMG-20250109-WA0001.jpg
    IMG-20250109-WA0001.jpg
    95 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG-20250109-WA0002.jpg
    IMG-20250109-WA0002.jpg
    97,4 KB · Görüntüleme: 62
Bakın ben bebişime neler ördüm 🥰🥰🥰🥰 eşegi de şimdi bitirdim 😁 en çok onu beğendim 🫠
Eline sağlık 😍
El emeği hepsi biricik.
Kendi oynayacak, belki yıllar sonra da kendi çocuklarında hatıra kalacak ☺️

Ben de kızıma örmekle başladım.
Şimdi 1.5 yaşındaki yeğenime çalışıyorum sürekli. 😅
Kendi bebeğime henüz bi şey örmedim.
İsmimin sahibi… Lady Peacock

Eklentiler

• IMG_0924.jpeg
    IMG_0924.jpeg
    163,9 KB · Görüntüleme: 68
Son düzenleme: