Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesem göründü kızlar ama kaç haftalık olduğunu demedi 2 hafta sonra kalp atışı duymak için gelin dedi
MaşallahKesem göründü kızlar ama kaç haftalık olduğunu demedi 2 hafta sonra kalp atışı duymak için gelin dedi
Teşekkür ederimMaşallahsağlıkla ilerler de inşallah duyarsın
Betaya baktılar mı bugün. Yoksa beta takibinı bıraktı mı doktor
Endişeniz var mı acaba? Tek ben mi öyleyim. Keseyi gördük çok şükür şimdi kalp atışında sıraTeşekkür ederim31 Aralık gecesi meraktan gittik kese oluştumu diye kan vermedim
Endişem yok çok şükür şimdiye kadar bi leke kanama falan olmadı bende. bizede 2 hafta sonra gel dedi kalp atışını duymak için ama Doktordan memnun kalmadım başka arayış içindeyim bakalım hayırlısıEndişeniz var mı acaba? Tek ben mi öyleyim. Keseyi gördük çok şükür şimdi kalp atışında sıra
Benim eşim doğum paketi satın aldı bile. O yüzden çok stresliyim. Bi aksilik olacak diye.Endişem yok çok şükür şimdiye kadar bi leke kanama falan olmadı bende. bizede 2 hafta sonra gel dedi kalp atışını duymak için. Doktordan memnun kalmadım başka arayış içindeyim bakalım hayırlısı
Bugün test yaptım. Negatif geldi maalesefTeşekkür ederim, sizin de aynı şekilde.
Ben maalesef regl oldum, yeterince iyi değerlendirememiştik zaten, kısmet.
Umarım siz güzel haberler alırsınız
Merhabalar benimde Bugün yumurtlamadan sonra ki 16.günümMerhabalar sanırım artık burdayım
BAT 26 Aralık bugün HCG testim 88 geldi. İnşallah yükselme yaparsa kesinleşecek. 1.5 yıldır deniyoruz. Ekim ayında hsg çekilmiştimBeklenen doğum tarihi 4 Eylül görünüyor
![]()
88-225-950 geldi tekrar baktırmadım canım son değerden 5 gün sonra da keseyi gördümMerhabalar benimde Bugün yumurtlamadan sonra ki 16.günüm
Beta değerlerim şu şekilde
Bat tan 4 gün önce 28.2
Bat tan 2 gün önce 88.83
Bat günü 185.35
Bugün 345.66 doktorum kontrol için ayın 20 sinde çağırdı
Sizin nasıl ilerledi Hcg değerleriniz![]()
Anladım Allah kucağınıza almayı nasip etsin sağlıkla88-225-950 geldi tekrar baktırmadım canım son değerden 5 gün sonra da keseyi gördüm
88-225-950 geldi tekrar baktırmadım canım 5 gün sonra da keseyi gördümMerhabalar benimde Bugün yumurtlamadan sonra ki 16.günüm
Bat tan 4 gün önce 28.2
Bat tan 2 gün önce 88.83
Bat günü 185.35
%60 artması yeterli hiç karşılaştırmaAnladım Allah kucağınıza almayı nasip etsin sağlıklabenim artışlarım size göre biraz daha düşük ama umuyorum ki bir problem değildir bu şekilde artması gerçi doktorum artışlar sağlıklı dedi ama içimdeki bu kuşkuya atamıyorum
Amin inşallah hepimize sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize88-225-950 geldi tekrar baktırmadım canım 5 gün sonra da keseyi gördüm
%60 artması yeterli hiç karşılaştırmasağlıkla kavuşmak nasip olsun
Ben de 1,5 yıl uğraştım olmaz dediğim ay oldu :)Amin inşallah hepimize sağlıkla kavuşuruz bebeklerimizeBen 6 yıldır bekliyorum bebeğimi birazda o sebeple bu endişem
![]()
Ah ne güzelBen de 1,5 yıl uğraştım olmaz dediğim ay oldu :)
Yok canım hsg çekildim 3.ayda kendiliğinden olduAh ne güzeltedavi gördün mü benim yumurta takibiyle oldu
Hsg den sonra 3 ay hamile kalma ihtimali çok yüksek diyorlardı hep ben iki kez çekildim ikisinde de olmadı O yüzden inanmıyodum ama demek ki doğruymuşYok canım hsg çekildim 3.ayda kendiliğinden oldu
Merhabalar nasipse aynı gün beklenen dogun tarihimiz, karnımda minik batmalar kasılmalar var,aşırı uyku var daha da önemlisi pijamalarını lastikleri bile rahatsız ediyor göbeğimi, sizce normal mi, ne gibi belirtiler varMerhabalar benimde Bugün yumurtlamadan sonra ki 16.günüm
Bat tan 4 gün önce 28.2
Bat tan 2 gün önce 88.83
Bat günü 185.35