• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    0
IMG_7108.jpeg

Endişeniz var mı acaba? Tek ben mi öyleyim. Keseyi gördük çok şükür şimdi kalp atışında sıra
Endişem yok çok şükür şimdiye kadar bi leke kanama falan olmadı bende. bizede 2 hafta sonra gel dedi kalp atışını duymak için ama Doktordan memnun kalmadım başka arayış içindeyim bakalım hayırlısı

Endişem yok çok şükür şimdiye kadar bi leke kanama falan olmadı bende. bizede 2 hafta sonra gel dedi kalp atışını duymak için. Doktordan memnun kalmadım başka arayış içindeyim bakalım hayırlısı
Benim eşim doğum paketi satın aldı bile. O yüzden çok stresliyim. Bi aksilik olacak diye. 🥹

Kafanızı başka şeylerle dağıtmaya çalışın 😊 şu zamanda stres iyi olmaz. Birde sizin keseniz kaç cm olarak gözüktü

Teşekkür ederim, sizin de aynı şekilde.
Ben maalesef regl oldum, yeterince iyi değerlendirememiştik zaten, kısmet.

Umarım siz güzel haberler alırsınız
Bugün test yaptım. Negatif geldi maalesef :( isteyene Allah nasip etsin inşallah. Güzel haberleri alanları tebrik ederim, bu gruba veda ediyorum maalesef. Bir sonraki aya belki de, inşallah🙏

Back
X