Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    86
O kadar ağır geçiyordu ki dün tekrar hastaneye gittik domuz gribi olduğumuzu öğrendik doktorum influenza ilacı alabileceğimi söyledi onu kullanıyoruz maalesef devlet hastanesinde grip deyip yolluyorlar influenza testi yapmıyorlar oyuzden çok yayılmış şu anki ağır gariplerin çoğu domuz gribi İlacı kullanmaya başladıktan sonra biraz daha iyiyiz

İyi olunda canim gercekten gerisi onemli degil sen kendine dikkat et en azindan bebis iyiymis cok sukur
İyi ki gitmissin hastaneye
Evet canım zaten görür görmez doktoru aradım. Çünkü anormal bir şeydi. O da hemen gel dedi.dualarla geldim ve Korkuyla. Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah o korkuyu. Hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah yavrularımıza.

Kızlar chatgpt foto atıyorsunuz nuba göre tahmin yapar mısın diyosunuz o ilk başta söylemiyo olsun sen yine de bi tahmin et deyince söylüyo. Ben foto atmıştım benimkini doğru bildi kız dedi
Merhaba benim 11+2 haftalık ben nerden yapıldığını bilmiyorum bana da bakabilir misiniz acaba rica etsem?

Eklentiler

• IMG_7015.jpeg
    188,9 KB · Görüntüleme: 72
Merhaba benim 11+2 haftalık ben nerden yapıldığını bilmiyorum bana da bakabilir misiniz acaba rica etsem?

Eklentiler

• IMG_7015.jpeg
    188,9 KB · Görüntüleme: 23

Eklentiler

• IMG_7015.jpeg
    188,9 KB · Görüntüleme: 12

Eklentiler

• IMG_7015.jpeg
    188,9 KB · Görüntüleme: 70
Kızlar bugün 16 hafta olduk bebişle. Ve dün gece sanki tık tık kalp gibi iki kere vurma hissi gibi hissettim çikolata ekmek yiyordum ondan mı bilmiyorum sabah da kalacaktı yaparken yine sağ taraftan hissettim

Kızlar bugün 16 hafta olduk bebişle. Ve dün gece sanki tık tık kalp gibi iki kere vurma hissi gibi hissettim çikolata ekmek yiyordum ondan mı bilmiyorum sabah da kalacaktı yaparken yine sağ taraftan hissettim
Bende 16 da hissetmeye başladım her gün hissediyorum sende hissettin muhtemelen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…