• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    40
Lutfen yardim bende nasip olursa temmuz annesi olacağım ama dün gece vertigom tuttu ve bu sabah WC ye gittim küçük abdesti yaptıktan sonra büyük abdestte geldi o anda 2 /3 gündür de böyle büyük abdestim cıvık ve onunla birlikte akıntı akıntıya eşlik eden kanama geldi ve belimde hafif ağrı düşük mu yapıyorum randevum 10.20 de ve vazinada batma
Canım benim bunlar öyle kişisel süreçler ki herkesin süreci çok bezese de aslında çok farklı birbirinden inşallah kontrolünde her şey yolunda diyecek doktorun ❤️ sen gönül ferahlığı ile git doktoruna ❤️

Yaa bende bir de kabızlık başladı söylemesi ayıp, şiddetli değil hafif ama hiç başlarda böyle bir sorunum yoktu, demir ilacı da kullanmıyorum henuz, gobegim zaten 5 aylıktı 6 aylık oldu 😂
cok degişik bi sürec bi kabız oluyoruz bi ishal bu dokuz ay nasıl gececek bilmiyorum 😊

Bizim aklımızdakiler bunlar şuan ama hangisi olsun karar veremedik 💙🤣

Göktuğ

Çınar

Deniz

Doruk

Görkem

Yağız

Oğuz
Hepsi çok güzel isimler, erkek ismi bulmak zor diyorlar hakikaten pek akla gelmiyor. Çınar ismini çok severim ben de. Göktuğ düşünüyoruz demişsiniz o da çok güzel. Erkek olursa ben Ilgaz ismini önerecektim bizimki için ama eşim sonu gazla biten bir şey olmaz dedi:)) Ben yine de beğeniyorum Ilgaz ismini.

Ben kızıma gebeyken hiç zorlanma, kabızlık, ishal yaşamadığım halde, hamileliğe bağlı olarak, sezeryanden 10 gün sonra anal fissür yaşadım. Bir sene cektim. Ameliyat olmak zorunda kaldım.

Kabızlık-ishal, daha geneli bağırsak düzenine dikkat etmek lazım.

İsim konusunda da, benim için önemli olmamakla beraber, uzun vadede düşünürsülürse ismin içinde Türkçe karakter olmaması belki avantaj olabilir. Yurtdışında yaşama yada okurken kolaylık olması açısından..

Son düzenleme:
Hepsi çok güzel isimler, erkek ismi bulmak zor diyorlar hakikaten pek akla gelmiyor. Çınar ismini çok severim ben de. Göktuğ düşünüyoruz demişsiniz o da çok güzel. Erkek olursa ben Ilgaz ismini önerecektim bizimki için ama eşim sonu gazla biten bir şey olmaz dedi:)) Ben yine de beğeniyorum Ilgaz ismini.
İsim bulup karar vermek zzten zor birde eş le beraber karar vermek daha zor 😂

Dün sizlere ağrım var diye yazmıştım bugün acile gittim ve vajinit olduğumu öğrendim. İdrar tahlilim temiz çıktı ama alttan muayenede doktor vajinit olmuşsun dedi.
Daha önce gebelikte vajinit olan var mı 😓
Hiç olmadım canım hiçbir fikrim de yok. Çok geçmiş olsun demek istedim inşallah en kısa zamanda geçer. 🤲❤️
Bizde de biraz baskin olan göktuğ gibi bakalim ♥️🥰🥰
Gönlünüze göre olsun inşallah canım benim. İsim bulmak gerçekten zor. Kızımın ismi hep hazırdı ama bu biciriğa ne koyacağız hiç bir fikrim yok 🤣😍
Geçmiş olsun canım muayeneden sonra yaz inşallah hayırlı haberlerle gelirsin ❤️ 🤲

Kizlar şimdi ciktim hastaneden çok şükür herşey yolunda cinsiyet öğrendik ama eltim biliyo oda parti için akşama belli olucak cinsiyet tahminlerinizi alabilirim ❤️

Eklentiler

• IMG_20250109_113534.jpg
    IMG_20250109_113534.jpg
    69,5 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar selamlar uzun bir ara oldu ben yazmayalı , nasılsınız,
Benim hamileliğime dair belirtilerim çok azaldı sanki hiç hamile değilim gibi hissediyorum ya acaba bısey oldu mu kaygısı basladı. 13. Haftada görmüştüm bır sıkıntı yoktu sımdı pazartesi günü 16 hafta olacağım randevu aldım inş her sey yolundadır sizin belirtileriniz ne alemde

Kızlar selamlar uzun bir ara oldu ben yazmayalı , nasılsınız,
Benim hamileliğime dair belirtilerim çok azaldı sanki hiç hamile değilim gibi hissediyorum ya acaba bısey oldu mu kaygısı basladı. 13. Haftada görmüştüm bır sıkıntı yoktu sımdı pazartesi günü 16 hafta olacağım randevu aldım inş her sey yolundadır sizin belirtileriniz ne alemde
Burda herkesin belirtileri bir azaliyor bir çoğalıyor bir yok oluyor, sonra tekrar basliyor merak etme 😊 bir de 4. Ayda belirtiler azalıyor zaten daha rahat bir gebelik dönemine geçiliyor için ferah olsun, bir sorun yoktur. Ama böyle durumlarda bence beklemeden doktora gitmek en iyisi çünkü insanın psikolojisi de çok önemli gebelikte, kaygıyla geçirmek yerine için rahatlamış olur 😊

Kızlar 12+6 dan selamlar 🌸 benden önde olanlara sorularım var.
1- akıntıda artış olması normal mi?
2- alt karnım yırtılır gibi ağrıyo bu normal mi sizde de oldu mu?
Doktordan ağrılarım için ısrarla magnezyum istememe rağmen vermiyor her gün 1 sade soda içiyorum bu da ufak bilgilendirme :)
Bana magnezyum verdi rahatlamaya başladım bel ağrısı beni mahvediyordu akıntı bende de var bende 12+2

Kizlar şimdi ciktim hastaneden çok şükür herşey yolunda cinsiyet öğrendik ama eltim biliyo oda parti için akşama belli olucak cinsiyet tahminlerinizi alabilirim ❤️
Kız gibi hissettim hayırlısı olsun sağlıkla gelsin ❤️ 🥰 yazarsın öğrenince 😍

Bizim aklımızdakiler bunlar şuan ama hangisi olsun karar veremedik 💙🤣

Göktuğ

Çınar

Deniz

Doruk

Görkem

Yağız

Oğuz
Hepsi güzel isimler ama nacizane tavsiyem içinde ğ-ö gibi Türkçe karakterler olmaması yönünde. Biz özellikle buna dikkat etmeye çalışıyoruz. Yurtdışında sıkıntı oluyor cidden. Deniz ismine ayrı bir ❤️🥰

Hiç olmadım canım hiçbir fikrim de yok. Çok geçmiş olsun demek istedim inşallah en kısa zamanda geçer. 🤲❤️

Gönlünüze göre olsun inşallah canım benim. İsim bulmak gerçekten zor. Kızımın ismi hep hazırdı ama bu biciriğa ne koyacağız hiç bir fikrim yok 🤣😍

Geçmiş olsun canım muayeneden sonra yaz inşallah hayırlı haberlerle gelirsin ❤️ 🤲
Muayene oldum. Kahverengi akıntım halâ devam ediyor. Ve kese icinde de kanama göründü.birde kese rahim ağzında oluşmuş. Yukarı çıkmamış dedi. Düşük tehlikesi var dedi. Bel ve kasık ağrım çok mide bulantım da, yatış verdi yatırdılar lütfen dua edin 🤲😢😢

Muayene oldum. Kahverengi akıntım halâ devam ediyor. Ve kese icinde de kanama göründü.birde kese rahim ağzında oluşmuş. Yukarı çıkmamış dedi. Düşük tehlikesi var dedi. Bel ve kasık ağrım çok mide bulantım da, yatış verdi yatırdılar lütfen dua edin 🤲😢😢
İnşallah sağlıkla tutunur annecigine hiç korkma çok örneği vardı etrafımda sapasağlam 9 ayı doldurdu hepsi sende öyle olacaksın stres yapma elini karnina köy bol bol oku canım ❤️

Back