• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

kızlar döngü süresi sizde her ay sabit mi ? benimki bi ay 25 bi ay 31 bi ay 27 anlamış değilim
bugünde 26. gündeyim regl olacaksam olurum bir an önce umarım içmem gereken ilaçlar var
1736426143475.png

Çatlamaya göre değişiyor işte cnm
dögünün 21. gününde şunu gördüm sadece o gün ovülasyon testi yaptım
21. gün pik desek 22. gün çatladı desek ben 36-37. günde mş regl bekleyeyim hayatımda hiç o kadar döngüm olmadı
2. kez mi yumurtladım ne anlamadım
1736426414789.png

dögünün 21. gününde şunu gördüm sadece o gün ovülasyon testi yaptım
21. gün pik desek 22. gün çatladı desek ben 36-37. günde mş regl bekleyeyim hayatımda hiç o kadar döngüm olmadı
2. kez mi yumurtladım ne anlamadım
Eki Görüntüle 3534118
Aynen canm bazen böyle olabiliyor 37 güne kadar beklemen gerekiyor 22. Gün çatlama ise

Hastayım ağrım var gidip odamda uzanıcam yemeği sen yaparsın iyileştiğimde de beraber yaparız artık dedim.
Senin yapmaman bile lazım kuzum. Böyle devam eşi e de durumu anlat bennseninle evlendim ailenle değil de. Sen bildiğin 3 cocuklu hayat gibi ustlenmıssın

Bilmiyorumki işte ben telefondan giriyorum birde burdn olurmuki:KK48:

He demesi kolay işte o tablo nasıl yapılır nasıl eklenir hicbisey bilmyorum bir kurcalayim bakım belki yaparım bilen varsa nasıl yapıldığını yazsın 😂
koşun koşun yaptım galiba 😂😂

Kuzum aynıyızzz sen gözle göruyor msnntestte benmkı de şöyle bugun
Canm ikimizin de testi aynı bugün buda benim kör oldum bakana kadar hafif bisiler gördüm ya da görmek istedim bilemiyorum eğer sen görüyosan çıplak gözle ihtimal vardır canm biz çok aceleciyiz ya daha çok erken sanırım

Eklentiler

• 1000060615.jpg
    1000060615.jpg
    176,4 KB · Görüntüleme: 25
Back