- 24 Şubat 2021
- 1.139
- 1.920
- 83
- Konu Sahibi denizadamasal
- #10.881
Ballı süt yapayım o zamanİcmesen daha iyi olur ballı süt iç istersen birde tereyağı pekmez karabiber kat az bişey Sabah akşam 2 kasık ye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ballı süt yapayım o zamanİcmesen daha iyi olur ballı süt iç istersen birde tereyağı pekmez karabiber kat az bişey Sabah akşam 2 kasık ye
Yap cnm şifa olsun doğal şeyler yemeye calisBallı süt yapayım o zaman
Çatlamaya göre değişiyor işte cnmkızlar döngü süresi sizde her ay sabit mi ? benimki bi ay 25 bi ay 31 bi ay 27 anlamış değilim
bugünde 26. gündeyim regl olacaksam olurum bir an önce umarım içmem gereken ilaçlar var
Eki Görüntüle 3534117
Bende aynıyım canm yazmadı sadece bu sefer reglyken gel gerekiyorsa klomen başlayalım dediSen doktora hiç gttnmi canim benimde donguler hep skntili bazen 35-37-25-38filan buluyo yarin gidicem ama pek umudum yok onceki doktor hic ilac yazmadi norml dedi
dögünün 21. gününde şunu gördüm sadece o gün ovülasyon testi yaptımÇatlamaya göre değişiyor işte cnm
Aynen canm bazen böyle olabiliyor 37 güne kadar beklemen gerekiyor 22. Gün çatlama isedögünün 21. gününde şunu gördüm sadece o gün ovülasyon testi yaptım
21. gün pik desek 22. gün çatladı desek ben 36-37. günde mş regl bekleyeyim hayatımda hiç o kadar döngüm olmadı
2. kez mi yumurtladım ne anlamadım
Eki Görüntüle 3534118
Kızlar bu ara ben de çok yogunum ve yogun olacagım 1 ay dha yoksa alırdım. Muneye yazınca devreder belkibence biriniz alsın konuyu
belki uğur getirir. Eldorin i biliyorsunuzdur
bende hevesliydim ama işimden dolayı bakamam
Canm tahmin ettiğim gibi yazmadı doktor yazmalı dedi bende reçetesiz aldım bata 6 gün var tahmini bugün başlıyim mi kullanmayaAdetim düzensiz 40 gündür olmadım bu ilacı istyorum de yazdır cnm bizimkiler hiç sorgulamiyor
Ayy canım içimin yağları eridi.Vallahi söyledim yüzüme baktı baktı iyi gidiyosan git dedi odama geldim bende
Ay bende sanırım gitmek zorunda kalacağım çok kötü kulağıma vuruyır ağrı. Hep böyle olur bende boğazım şişer direk otit olurumbende aynı hal ve düşüncelerdeyim , dr gittim gebelikte kullanılabilen antibiyotik başladık çok kötüydüm
Senin yapmaman bile lazım kuzum. Böyle devam eşi e de durumu anlat bennseninle evlendim ailenle değil de. Sen bildiğin 3 cocuklu hayat gibi ustlenmıssınHastayım ağrım var gidip odamda uzanıcam yemeği sen yaparsın iyileştiğimde de beraber yaparız artık dedim.
Çok ilginç gerçekten çatlama nezmandi seninCanm tahmin ettiğim gibi yazmadı doktor yazmalı dedi bende reçetesiz aldım bata 6 gün var tahmini bugün başlıyim mi kullanmaya
1 OcakÇok ilginç gerçekten çatlama nezmandi senin
Kuzum aynıyızzz sen gözle göruyor msnntestte benmkı de şöyle bugun
koşun koşun yaptım galibaBilmiyorumki işte ben telefondan giriyorum birde burdn olurmuki
He demesi kolay işte o tablo nasıl yapılır nasıl eklenir hicbisey bilmyorum bir kurcalayim bakım belki yaparım bilen varsa nasıl yapıldığını yazsın
Yeni konu mu actın canmkoşun koşun yaptım galiba
Canm ikimizin de testi aynı bugün buda benim kör oldum bakana kadar hafif bisiler gördüm ya da görmek istedim bilemiyorum eğer sen görüyosan çıplak gözle ihtimal vardır canm biz çok aceleciyiz ya daha çok erken sanırımKuzum aynıyızzz sen gözle göruyor msnntestte benmkı de şöyle bugun
evet canım isterseniz gelirsiniz yeni tarihleriniz güncellendiğindeYeni konu mu actın canm